|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hardi! Da ali Ne?
20.2.2007 18:02:20   
štorkljica
A je že kera bla v Hoferju v Avstriji. No če ne si pa pejte tja pogledat kdo hodi kupovat v Hoferja. Ker sem doma nedaleč vstran od meje vem, da to zagotovo niso Avstrijci, če pa so že so "raja"!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
20.2.2007 18:56:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: romy

Pa mercator čokolado tut ne dela gorenjka, ne? Pa še bi lahko naštevala!

Mercator čokolado dela Gorenjka. Je bila moja mami na seminarju, ker dela v Mercatorju. In so razložili nekako takole:
V Gorenjka čokoladi je kakav I. klase, v Mercator čokoladi pa II. ali III. klase.

Kar pa se tiče Hadrija, mi je user posted image . Roba je iz Slovaške, Madžarske, Bolgarije, ... in tem državam ne zaupam. Žal.
Sem šla ene dvakrat not, pa sem kupila hrano in je bila bljak. Edino ritobris (24 kom) se splača kupit, ker mi je itak vseeno s čim se brišem.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
20.2.2007 19:05:25   
zanika
Sem bila in to že nekaj let preden se je Hofer pojavil v Sloveniji. Z možem zelo rada nakupujeva v Hofru, saj imajo zelo kvalitetne izdelke (posebej blizu so mi jogurti - imajo najboljše, sadje in zelenjava, piškoti in čokolade, pa tudi tehnične stvari so zelo kvalitetne). Nekatere stvari pa sva nabavljala in še vedno nabavljava v Merkurju (v Avstriji je to trgovina z živili). user posted image

Mogoče res sodim med "rajo" (čeprav sem v državni službi, si žal ne morem privoščiti nakupov na visokem nivoju). Praviš, da živiš ob meji - potem zagotovo veš, zakaj Avstrijcem ni potrebno nakupovati v diskontnih trgovinah - zato, ker imajo 3x večjo plačo od nas.

Res pa je, da ne hodim v Hardi (ne maram italijanskih diskontov, pa tudi italijanski butiki s cunjami so mi čisto zanič - zmečkane in slabo zašite cunje).

O Merkatorju pa bom povedala samo to - kadar imam s seboj nakupovalni listek, se vrnem iz trgovine vsaj brez treh ali štirih stvari, saj imajo police slabo založene (ponavadi nimajo artiklov, ki so v akciji in jih tudi do konca akcije ne naročijo). Da ne omenim počasnih in nejevoljnih prodajalk...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
20.2.2007 21:23:49   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: zanika

zagotovo veš, zakaj Avstrijcem ni potrebno nakupovati v diskontnih trgovinah - zato, ker imajo 3x večjo plačo od nas. 

Točno tako, zato pa nam ni potrebno nakupovati v Hardiju, ker nam na srečo tako slabo še ne gre! Kar je v Avstriji Hofer je v Sloveniji Hardi. In čisto se strinjam s nataso77 glede izvora hrane v Hardiju, ni pa v Hoferju nič dosti drugače. Hofer ima napram Hardiju boljšo robo, vendar tudi ta roba ni nevem kaj. Pa ne me zdaj narobe razumeti, tudi jaz kdaj kaj kupim v Hoferju, sploh zamrznjene stvari so mi super, samo to ne spremeni mojega pogleda na dejstvo, da so te trgovine v osnovi namenjene nižjemu sloju prebivalstva. Prav tako Lidel, ki zdaj prihaja v SLO in še dosti je takih.
Sicer je pa tako, da kupujemo pač tam kjer smo navajeni!

(odgovor članu zanika)
Neposredna povezava do sporočila: 54
23.2.2007 19:12:32   
Anja**
jaz kupim tam samo kisle kumarice user posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 55
26.2.2007 19:56:36   
tosja
Še nikol nisem bla v HARDI-ju, pa me tud ne vleče. user posted image

Najraje nakupujem v Merkurju (Graz) user posted image  Dobiš vse!user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 56
28.2.2007 20:52:31   
papir
no pa naj še jaz povem svoje mnenje.V Hardiju sem bila že večkrat,predvsem zaradi pijače,ki je pač po mojem okusu,in sem zadovoljna z njo, čistil,ki so kar nekaj cenejša,kot kje drugje,pa kakšne vreče za smeti vzamem.Nekajkrat sem tudi vzela kakšne sladkarije(čipsmi je super,pa kakšne roladice.)Najrajši pa grem vMerkator,ker tam imaš občutek,da si kupec,ki si zasluži le ""dober dan"" medtem,ko v tušu tega žal ne doživiš.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.2.2007 21:03:44   
triša
Meni se pa Merkator zdi podn, predvsem njihova blagovna znamka,predvsem sokovo, navzgravžni. V Hardi ne hodim, Hoferjevi jogurti so sam cukr, to mimi sadja še laufalo ni. V Tušu... hm... Njihova blagovna zanamka katastrofa. Vse te trgovine se mi zdijo poniževanje za nas kupce z nekvalitetnimi in neprebavljivimi izdelki.
Kopujem pa v Šparu ker imajo dobre in kvalitetne lastne izdelke.

Pa da ne bo pomote govorim o lasnih blagovnih znamkah in ne o klasični ponudbi.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.3.2007 18:31:39   
K_a_t_j_a
Amazona pa kaj si misliš,da si potem ti? Kak lahko tako ponižuješ ljudi?? Pa zakaj potem vseeno hodiš v Hofer??!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
24.3.2007 18:46:15   
Anonimen
Merkator zdi podn, predvsem njihova blagovna znamka,predvsem sokovo

Merkatorjeve sokove polni Fructal. Kakšna je kvaliteta teh sokov se pa ve.

Aja pa še to:

Na VSEH izdelkih lastnih blagovnih znamk piše KDO proizvaja ali polni te izdelke.

(odgovor članu triša)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
24.3.2007 21:27:33   
MalaPika07
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Zakaj je pa hofer za "rajo"user posted image

Jaz mlečne izdeljke vse tam kupujem in so miljonkrat boljši kot kje drugje. Pa še dosti drugih stvari tud.

Očitno enim ni jasno zakaj so v diskontih cenej cene in v čem je fora diskonta. Ne v kvaliteti-halouser posted image

Diskonti ne dajejo denarja za urejanje in ambirent trgovine, nimajo reklamiranih izdeljkov ki jih prodajajo(razen v prospektih) ipd.

Iz tega izhajajo nižje cene in ne nujno iz kvalitete.

Iz istega razloga je mercator mleko cenej k alpsko čeprav je iste kvalitete.

Itak je pa v vsaki trgovini kakšen izdelek k je ogaben in ni vreden niti centa, pa naj bo to hardi al pa mercator(k je kao za bogate al kakouser posted image )

Tuki pa res lahko rečem samo BRAVO!

Glede Hardija, jaz sem zdaj v nosečnosti čist mahnjena na vso vloženo zelenjavo, ki more bit nujno kupljena v Hardiju. Sem parkrat tud manjšo špežo tam naredila, ker je bla glih priložnost, pa nisem bla razočarana niti nisem našla kakih živali oz. iztrebkov, tako da sem zaenkrat ZA Hardi. V Hoferju pa res še nisem bila....

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
25.3.2007 10:08:30   
jera3
V Hardi-ja sem šla samo trikrat, prvič, zadnjič in NIKOLI več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
25.3.2007 10:13:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Merkatorjeve sokove polni Fructal. Kakšna je kvaliteta teh sokov se pa ve.

Aja pa še to:

Na VSEH izdelkih lastnih blagovnih znamk piše KDO proizvaja ali polni te izdelke.

NApaka!  Nekatere Mercatorjeve sokove polni Vital Mestinje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
25.3.2007 10:28:31   
bamby

Jaz pa nimam nič proti diskontnim trgovinam. Tudi sama zahajam vanje (Lidl, Eurospin). Kupujem pa izdelke, ki sem jih  preizkusila in mi odgovarjajo in ne vse od kraja. V Lidl smo pogosto hodili kupovati v Italijo, ker se je splačalo. Z uvedbo evra, so se cene precej povišale in se je krog izdelkov glede na ceno precej zmanjšal. Glede kvalitete pa bi rekla tako: Ni vse zlato kar se sveti" S tem mislim na trgovine, za katere ene mislite, da so naj naj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
25.3.2007 13:32:15   
Anonimen
Sej nisem napisala VSEH Fruktalovih sokovuser posted image user posted image user posted image .

Vem da jih polnijo tudi drugi, sam se nisem spomnila kteri so šeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
29.4.2007 11:11:41   
MAJDA22
Zdravo!

Ne kupujem v Hardiju pa ne zato, ker sem fina ampak najbolj me odbija način postavitve polic (kot, da sem prišla nekam v skladišče). Drugič je pa tudi kvaliteta vprašljiva.
Grem raje v Špar ali Mercator še posebej kadar je kakšna akcija in dobim kvalitetno robo.
Ne vem mene odbijajo trgovine kot so Hofer, Hardi in Lidl.

LP!

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?