|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hardi! Da ali Ne?
16.2.2007 11:52:06   
mily
Midva sva se mogla parkrat urnk nasrat, da naju je izuči, da tam zdej ne kopujeva več. Enkrat sva kupla salamo, ki je bla tko čudnega okusa in vonja, da te kap. Potem enkrat sva vzela sladoled, ki je bil tudi čist ekstra okus (pa ne ekstra dober), da sva vse stran pometala in tja res ne greva več. Vozičke majo pa itak take, da moreš skor notr zlezit, da lahko vzameš potem ven in daš na blagajo.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.2.2007 11:52:07   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Nekaj me je pa zbodlo.Za cigane in reveže.Nikoli se nebi spustila tako nizko,da kaj takega izjavim,saj preko noči vsakdo lahko postane revež. Ne podcenjujmo ljudi,ki imajo manj kot mi,ker to se v življenju hitro obrne.

Nisem jaz to izjavila, napisala sem da mi je enkrat nekdo to rekel in me je zanimalo vaše mnenje, kako mislite še drugi. Jaz osebno tudi ne mislim da je za cigane in reveže, daleč od tega.

Aja pa še to: me zanima če res vse tako berete etikete artiklov iz kje je, kdo proizvaja,...

A veste katera kava je v zlati kavi TUŠ!! BARCCAFE!!! Preverjeno- 100%

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.2.2007 15:57:29   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: romy

Aja pa še to: me zanima če res vse tako berete etikete artiklov iz kje je, kdo proizvaja,...

Ja, poklicna deformacijauser posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
16.2.2007 22:21:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.2.2007 22:23:36   
Anonimen

Ja.

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
16.2.2007 22:31:16   
KODA
Tam kupujeva samo mačji pesek in energy drink.Hrane pa ne.
Mi nekako ne potegne.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.2.2007 11:45:24   
petra a
mrzim to trgovino

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.2.2007 20:43:45   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Jaz ne mislim da je to hrana za reveže in cigane, kot praviš ti, po moje je to hrana , ki je nebi smel jest nobeden.To je samo moje mnjenje, zato ne kupujem v Hardiju in drugih diskontih.lp

se podpišem

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.2.2007 20:46:07   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: romy

IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Nekaj me je pa zbodlo.Za cigane in reveže.Nikoli se nebi spustila tako nizko,da kaj takega izjavim,saj preko noči vsakdo lahko postane revež. Ne podcenjujmo ljudi,ki imajo manj kot mi,ker to se v življenju hitro obrne.

Nisem jaz to izjavila, napisala sem da mi je enkrat nekdo to rekel in me je zanimalo vaše mnenje, kako mislite še drugi. Jaz osebno tudi ne mislim da je za cigane in reveže, daleč od tega.

A veste katera kava je v zlati kavi TUŠ!! BARCCAFE!!! Preverjeno- 100%

Barccafe pa res ni v tuševi zlati kavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lepo te prosim. A si že pila Barcafe?? Očitno ne!! Ali pa ravno obratno no (da te ne bi žalila). Zlata kava od tuša je tako ogabna, da se ne more kosati z barcafejem.

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.2.2007 23:53:13   
* Mateja *
Ne zdi se mi ponižujoče, če nekdo kupuje hrano tam. Tok soldov ko maš, pač tok jih lahko zapraviš! Jaz sicer ne kupujem tam nič, morda včasih toaletni papir, pap. brisače, za roke umivat, kako svečo za na grob. Fina mi je edino mešana solata od La palma, sem jo jedla pri tašči!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.2.2007 7:52:02   
štorkljica
Ja res ena čudna trgovina. Sama nikoli nisem in verjetno ne bom tam kupovala, moj si pa včasih skoči not po sladoled ker je kao ful doberuser posted image  Saj mogoče se z njihovimi izdelki nebi zastrupila, ampak vseeno ne raskiram. Ne trdim pa da je v drugih trgovskih centrih kaj dosti bolj kvalitetna roba, saj trgovine ne morejo nadzirati proizvajalcev in njihove proizvodnje hrane.
Sem pa vseeno mnenja da je Hardi trgovina za rajo, vsaj tako je v našem okolju, pa Hofer bi tudi tu nekje uvrstila.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.2.2007 10:07:53   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca

Lepo te prosim. A si že pila Barcafe?? Očitno ne!! Ali pa ravno obratno no (da te ne bi žalila). Zlata kava od tuša je tako ogabna, da se ne more kosati z barcafejem.

Da, sem že pila barcaffe in tudi tuševo zlato kavo! Jaz nisem ravno hudi poznavalec kave tako da razlike med kavami ne opazim ( pa še več kot pol dam mleka not- tko da ne okusim tega).

Še vedno pa vztrajam pri tem, da je v zlati kavi kava barcaffe! Preverjeno! Ne bi pa pisala o tem kako to vem!
Morda zato tako meniš, ker je barcafe skoraj še enkrat dražji in misliš da z ceno dobiš tudi kvaliteto.

Pozanimaj se kje drugje, če mi ne verjameš!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.2.2007 10:25:02   
Anonimen
Zakaj je pa hofer za "rajo"user posted image

Jaz mlečne izdeljke vse tam kupujem in so miljonkrat boljši kot kje drugje. Pa še dosti drugih stvari tud.

Očitno enim ni jasno zakaj so v diskontih cenej cene in v čem je fora diskonta. Ne v kvaliteti-halouser posted image

Diskonti ne dajejo denarja za urejanje in ambirent trgovine, nimajo reklamiranih izdeljkov ki jih prodajajo(razen v prospektih) ipd.

Iz tega izhajajo nižje cene in ne nujno iz kvalitete.

Iz istega razloga je mercator mleko cenej k alpsko čeprav je iste kvalitete.

Itak je pa v vsaki trgovini kakšen izdelek k je ogaben in ni vreden niti centa, pa naj bo to hardi al pa mercator(k je kao za bogate al kakouser posted image )

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
19.2.2007 11:52:53   
romy
karin 24 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.2.2007 11:58:18   
lutka
bravo karin 24user posted image user posted image

tudi sam grem rada v Hoferja, sem hodila tudi v Avstriji, ko ga pri nas še ni bilo in sem z njihovimi idelki zelo zadovoljna. Ne kupujem vsega, kupujem pa plenice, tekstil ( zelo zadovoljna), čokolade, kekse, šampinjone.

Pa veste kaj , še kar smo živi user posted image user posted image , čeprav smo "raja"user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.2.2007 16:51:30   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca

Kako pa veš, kakšna je zlata kava od tuša?user posted image  Torej si jo kupila najbrž, da veš..

Zakaj pa?user posted image

Ah dajte no....se merkatorjeve rezance za v župo tudi ne dela pečjak a ne?user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.2.2007 16:57:26   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: amazona
Sem pa vseeno mnenja da je Hardi trgovina za rajo, vsaj tako je v našem okolju, pa Hofer bi tudi tu nekje uvrstila.

Boga si, če res tako misliš.In mi je hudo za tebe.user posted image

Jaz pa rada grem v hoferja..user posted image . In sicer po grozdje brez pečk, pa po narezan pršut, ki je vakumsko pakiran in dalj zdrži ..če nam lih ne svane, da bi ga dotični večer pojedli.user posted image

In v hoferju srečam tudi ženo od župana, pa ..bla bla.. mi je vseeno..... sam ne vem, kaj si mislila s tem.... Mogoče si pa samo ti obremenjena ? user posted image  Raja smo vsi a ne?user posted image

BTW  - v bosni, če nekomu rečeš, da je pravi raja, je caruser posted image  

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
19.2.2007 19:38:30   
mily
 S Hoferjem tut jst še nisem mela slabe izkušnje.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.2.2007 19:44:31   
lemavrica
Hofer za rajo???user posted image  Pa sej eni niste resni.
@Amazona: iz kakšnega okolja pa ti izhajaš če ni skrivnost?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 44
20.2.2007 9:44:00   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs
Ah dajte no....se merkatorjeve rezance za v župo tudi ne dela pečjak a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TOČNO TAKO PA NIČ DRUGAČE!!

Pa mercator čokolado tut ne dela gorenjka, ne? Pa še bi lahko naštevala!

Point je samo v embalaži in oglaševanju.

Moyca:
veš gorenjki, ali pečjaku, ali drogi kolinski.... se ne splača delat neke nove proizvodnje linije, da recimo tuševo zlato kavo pakira- itak da gre not barccafe - tolk cenejše je pa samo zaradi sklenjenih pogodb med njim in kupcem, ter seveda nobenega oglaševanja!!
Veš kolk daš pri barcafeju za reklamo?

Misli z logiko pa ti bo lažje!!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 45
20.2.2007 11:10:50   
Anonimen
Ravno včeraj sem šla mal zapravljat v Hoferja in sem se na parkir placu prou nasmejala k sm se spomlna na "Hofer je za rajo"user posted image

Pred vrati debatira župan in žena z eno res orng premožno familjo z naših koncev, na parkir placu(čist polnemu ob sedmih zvečer!) mogoče dva avta vredna pod dva miljona(en mojuser posted image ) in mi vsi veselo vlečemo polne vrečke futra in majic (2 za jurja-moj dečko bo pač na fuzbalu švical v "za rajo" majicah-sam pomoje bodo isto smrdele k nikoveuser posted image ).

Očitno je pol notranjske raje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
20.2.2007 11:53:41   
Boni3
Drage dame,preden se verbalno "pobijete",če hočete jesti zdravo je najbolje,da jo pridelujete doma,oziroma jo kupujete v bio trgovinah,ker vse ostalo je precej nezdravo in nima posebne veze ali je merkator,hofer,špar,hardi žblj.....Kako se pa na primer pakirajo rozine iz velikih paketov v manjše vračke(take,ki jih potem kupiš v trgovini) pa lahko povem iz lastnih izkušenj,da se najprej spakira kar je v paketu,potem se pa še tiste pomete,ki so na tla padle in se jih da v vrečko. Aja,btw,pa to ni v hardiju,je v enem bolj eminentnih trgovskih centorov. Aja,na Biotehniški fakulteti se agroživilci precej ukvarjajo s preverjanjem kvalitete hrane in postopki izdelave in predelave hrane in določenih izdelkov,pa verjemite,pride tudi do ugotovitev,da se pri čiščenju solate uporablja varikina.....pa spet ni hardi,ampak naš prodajalec....
Tako,da ne razpravljamo preveč obširno o kvaliteti. Sicer imajo pa v hardiju žnj znamke (tuje),imajo jogurt ljubljanskih mlekaren,pa sir gozdarske zadruge škofja loka,pa najbrž še kaj.
Aja samo še nekaj a se spomnite pregovora: Zarečenega kruha se največ poje!

Lep dan vsem pa dober tek in dober nakup kjerkoli že kupujete in ne glede na to koliko plačateuser posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 47
20.2.2007 11:59:47   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

in mi vsi veselo vlečemo polne vrečke futra in majic (2 za jurja-moj dečko bo pač na fuzbalu švical v "za rajo" majicah-sam pomoje bodo isto smrdele k nikoveuser posted image ).

user posted image user posted image user posted image  sem se pa nasmejala zdajle, res

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
20.2.2007 12:05:39   
Kalamaki
U matr, tale "raja" vas je pa spekla user posted image user posted image user posted image Pa kaj se sekirate? Kdor tako misli, naj pač uživa v tem, da ne paše med rajo, a ne? 
Jaz prav rada probam različne trgovine in različne izdelke. Saj hitro vidiš pri čem si. V Hardija sicer ne hodim, z Eurospinom in Hoferjem sem pa čisto zadovoljna. Razmerje cena-kvaliteta se mi zdi zelo ok. Pač za tiste stvari, ki jih kupujem. Sicer pa tudi v Mercatorju ali Sparu ni vse ravno oh in ah, dajte no mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
20.2.2007 14:02:45   
Anonimen
Šit - meni se je pa Špar zdel za rajo leta '94 k je prvi pršu v SLOuser posted image .
Svašta.

(odgovor članu Kalamaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?