|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdečke
20.9.2004 23:05:00   
m_m
a je fejst narobe če še nisem prebolela rdečk
lp
maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rdečke
21.9.2004 6:59:33   
Lunca1
Glavno je da jih zdaj ne stakneš.

LP Lunca

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rdečke
21.9.2004 9:18:27   
Anonimen
Lunca ima prav,popazi da jih kje ne stakneš najbolje je da se izogibaš stikom z otroci če je le možno.pa srečno!!!!!:)-:)-

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   rdečke
21.9.2004 14:18:30   
frutka_
Rdečk najbrž nisi prebolela, ker si cepljena proti njim. Vsi smo, cepili so nas že v OŠ. Sicer pa so res rdečke lahko nevarne za plod, ampak če želiš te gin, pošlje na serološko testriranje. Vzamejo ti kri v laboratoriju in pogledajo ali si jih prebolela ali ne. Tudi mene so poslali, ker sem delala v jaslih in so rdečke razhajale pa sem se ustrašila. Hvala bogu ni bilo nobene panike pa tudi gin. me je pomirila in rekla, da ni nevarnosti!
Otrokom se pa je težko izogniti, ker greš v trgovino pa lahko naletiš na njih pa tudi mislim, da se prenašajo ne samo z dotikom ampak tudi po zraku...:zmeden:

Bodi brez skrbi, kako daleč pa si noseča? Mislim, da obsataja neki majhen odstotek v začetku nosečnosti zanevarnost splava in pa prizadetosti tistih centrov možganov, ki se razvijajo takrat, ko si se okužila, npr. sluh, vid,...

Amapk res ne skrbi, ker je otrok izredno dobro zaščiten v maternici in se redkokdaj zdaj dogaja kaj tako hudega. Vprašaj pa svojo gin. vseeno pa ne MON-u vprašaj dr. Pušenjaka!

Srečno!!!:sloncek:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rdečke
21.9.2004 21:07:47   
puncica
Jaz jih nisem, pa me je blo tud strah, sploh pa noric:((. ko sem bla pri dežurnem z mojim dragim je ravno ena mamica pripeljala punčko z noricami in me je kar panika prijela, sem šla kar ven, a nič staknila. Ti se sam popazi pa bo, nič bat:bravo:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rdečke
21.9.2004 21:20:32   
ninca
nekateri pravjo da je bolj nevarn če ne preboliš NORIC :(:ups::(:zmeden::ups: kot pa rdečk !!! :zmeden::zmeden::zmeden:

ne vem...:ups::(:zmeden::zmeden::zmeden:

sicer pa res pazi da jih zdaj ne stakneš!!!

jaz sem norice prebolela pred 8 leti (pri 7 letih), rdečk pa v družini zadnjih...let še ni blo na spregled...so se ustrašle!!! :)-:)-:)-

velik sreče pri izogibanju rdečkam :)

lp, ninaaaaaaa :metulj:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?