frutka_ -> rdečke (21.9.2004 14:18:30)
|
Rdečk najbrž nisi prebolela, ker si cepljena proti njim. Vsi smo, cepili so nas že v OŠ. Sicer pa so res rdečke lahko nevarne za plod, ampak če želiš te gin, pošlje na serološko testriranje. Vzamejo ti kri v laboratoriju in pogledajo ali si jih prebolela ali ne. Tudi mene so poslali, ker sem delala v jaslih in so rdečke razhajale pa sem se ustrašila. Hvala bogu ni bilo nobene panike pa tudi gin. me je pomirila in rekla, da ni nevarnosti! Otrokom se pa je težko izogniti, ker greš v trgovino pa lahko naletiš na njih pa tudi mislim, da se prenašajo ne samo z dotikom ampak tudi po zraku...:zmeden: Bodi brez skrbi, kako daleč pa si noseča? Mislim, da obsataja neki majhen odstotek v začetku nosečnosti zanevarnost splava in pa prizadetosti tistih centrov možganov, ki se razvijajo takrat, ko si se okužila, npr. sluh, vid,... Amapk res ne skrbi, ker je otrok izredno dobro zaščiten v maternici in se redkokdaj zdaj dogaja kaj tako hudega. Vprašaj pa svojo gin. vseeno pa ne MON-u vprašaj dr. Pušenjaka! Srečno!!!:sloncek:
|
|
|
|