|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Utrujena
12.2.2007 10:26:28   
Anonimen
Hoj,

sem v 15. tednu, pregled pri svoji ginekologinji imam šele naslednji teden. Križ me boli, sem zelo utrujena, pešačim do avtobusne postaje - in to ne samo 2 korakca, ampak kar precej - pešačim do službe, ko pridem v službo sem že čisto zbita, pa še te stopnice.
Dons sem mislila, da sploh ne bom prišla do službe, noge so mi tako težke ratale, da sem mislila, da se bom sredi pločnika sesedla.
Ali ve mislite, da bi ginekologinja predpisala bolniško za utrujenost in bolečine v križu?
Jaz drgač nikoli ne jamram in kar veliko potrpim, samo, da pa komaj pridem v službo, niti me ne pozdravijo, me že takoj napadejo, kaj je s tem in onim, to ni v redu bilo narejeno, tisto je treba tja poslat na novo itd, jaz pa napol zdelana, niti ne vprašajo me kako sem, niti enkrat me še sodelavka niti šef nista tega vprašala.
Ne vem postanem čisto depresivna. Poleg ostalih zadev.
Ne vem, naj čakam do prihodnjega tedna ali naj grem kar do ginekologinje ? Nikoli je nisem še prosila za kako bolniško, niti ne vem, ali bi jo dala ?
Postajam kar malo obupana tuki. Manjkajo mi tople besede, da občutim, da ljudem okrog mene je kaj mar zame. Npr. prejšnji teden, namesto, da bi mene kdo vprašal, ali bi mogoče čaj, ali kakšno štručko ali kaj drugega, ne, me šef pošlje, ko je dobil obisk, po kavo. Jaz naj drugim strežem.
Malo sem se morala odkašljat.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Utrujena
12.2.2007 10:29:50   
CUKRČEK
Ko boš šla k G, mu še malo več pojamraj, kot je res. Pa naj ti napiše bolniško. Sem tudi sama prišla do tega, da bom pač jamrala do amena,d a mi ja da bolniško. Do sedaj sem vedno delala, tudi če sem bila bolna...drugi gredo pa za vsak "pasji drek" v bolniško....in sem prišla do tega, da mi je pač pomembnejše moje zdravje in zdravje mojih otrok in da ne bom več delala čez vse.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 10:33:43   
total
Ti kr reč za bolniško in pojamraj,kdo ti bo pa hvalžeen da takšna delaš,pazi na sebe in na otročka.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2007 11:11:51   
ana b
Ni ti treba do ginekologa, ker bolniško urejaš pri svojem izbranem zdravniku!!!!!
Torej greš k zdravniku, poveš težave in to je to. Za 4 tedne bolniške ni problem, za naprej pa moraš imeti potrdilo ginekologa, da izbrani zdravnik pošlje predlog za daljšo bolniško od 30 dni na komisijo (tako se imenuje po staro, po novem pa je to imenovani zdravnik).
Upam, da je jasno!
Ginekolog ne more dat bolniške, lahko jo le svetuje!!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2007 11:38:46   
Anonimen
Ana b, saj vem, da ginekolog ne da bolniške, ni treba toliko klicajev delat, zgleda kot da kričiš.
Vseeno hvala za informacije.

Moja zdravnica pa na žalost ne dela ta teden.

lp

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......