Utrujena (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Utrujena (12.2.2007 10:26:28)

Hoj,

sem v 15. tednu, pregled pri svoji ginekologinji imam šele naslednji teden. Križ me boli, sem zelo utrujena, pešačim do avtobusne postaje - in to ne samo 2 korakca, ampak kar precej - pešačim do službe, ko pridem v službo sem že čisto zbita, pa še te stopnice.
Dons sem mislila, da sploh ne bom prišla do službe, noge so mi tako težke ratale, da sem mislila, da se bom sredi pločnika sesedla.
Ali ve mislite, da bi ginekologinja predpisala bolniško za utrujenost in bolečine v križu?
Jaz drgač nikoli ne jamram in kar veliko potrpim, samo, da pa komaj pridem v službo, niti me ne pozdravijo, me že takoj napadejo, kaj je s tem in onim, to ni v redu bilo narejeno, tisto je treba tja poslat na novo itd, jaz pa napol zdelana, niti ne vprašajo me kako sem, niti enkrat me še sodelavka niti šef nista tega vprašala.
Ne vem postanem čisto depresivna. Poleg ostalih zadev.
Ne vem, naj čakam do prihodnjega tedna ali naj grem kar do ginekologinje ? Nikoli je nisem še prosila za kako bolniško, niti ne vem, ali bi jo dala ?
Postajam kar malo obupana tuki. Manjkajo mi tople besede, da občutim, da ljudem okrog mene je kaj mar zame. Npr. prejšnji teden, namesto, da bi mene kdo vprašal, ali bi mogoče čaj, ali kakšno štručko ali kaj drugega, ne, me šef pošlje, ko je dobil obisk, po kavo. Jaz naj drugim strežem.
Malo sem se morala odkašljat.

CUKRČEK -> RE: Utrujena (12.2.2007 10:29:50)

Ko boš šla k G, mu še malo več pojamraj, kot je res. Pa naj ti napiše bolniško. Sem tudi sama prišla do tega, da bom pač jamrala do amena,d a mi ja da bolniško. Do sedaj sem vedno delala, tudi če sem bila bolna...drugi gredo pa za vsak "pasji drek" v bolniško....in sem prišla do tega, da mi je pač pomembnejše moje zdravje in zdravje mojih otrok in da ne bom več delala čez vse.

total -> RE: Utrujena (12.2.2007 10:33:43)

Ti kr reč za bolniško in pojamraj,kdo ti bo pa hvalžeen da takšna delaš,pazi na sebe in na otročka.

ana b -> RE: Utrujena (12.2.2007 11:11:51)

Ni ti treba do ginekologa, ker bolniško urejaš pri svojem izbranem zdravniku!!!!!
Torej greš k zdravniku, poveš težave in to je to. Za 4 tedne bolniške ni problem, za naprej pa moraš imeti potrdilo ginekologa, da izbrani zdravnik pošlje predlog za daljšo bolniško od 30 dni na komisijo (tako se imenuje po staro, po novem pa je to imenovani zdravnik).
Upam, da je jasno!
Ginekolog ne more dat bolniške, lahko jo le svetuje!!!!!!!!!!!!1

Anonimen -> RE: Utrujena (12.2.2007 11:38:46)

Ana b, saj vem, da ginekolog ne da bolniške, ni treba toliko klicajev delat, zgleda kot da kričiš.
Vseeno hvala za informacije.

Moja zdravnica pa na žalost ne dela ta teden.

lp

Stran: [1]