Anonimen -> Utrujena (12.2.2007 10:26:28)
|
Hoj, sem v 15. tednu, pregled pri svoji ginekologinji imam šele naslednji teden. Križ me boli, sem zelo utrujena, pešačim do avtobusne postaje - in to ne samo 2 korakca, ampak kar precej - pešačim do službe, ko pridem v službo sem že čisto zbita, pa še te stopnice. Dons sem mislila, da sploh ne bom prišla do službe, noge so mi tako težke ratale, da sem mislila, da se bom sredi pločnika sesedla. Ali ve mislite, da bi ginekologinja predpisala bolniško za utrujenost in bolečine v križu? Jaz drgač nikoli ne jamram in kar veliko potrpim, samo, da pa komaj pridem v službo, niti me ne pozdravijo, me že takoj napadejo, kaj je s tem in onim, to ni v redu bilo narejeno, tisto je treba tja poslat na novo itd, jaz pa napol zdelana, niti ne vprašajo me kako sem, niti enkrat me še sodelavka niti šef nista tega vprašala. Ne vem postanem čisto depresivna. Poleg ostalih zadev. Ne vem, naj čakam do prihodnjega tedna ali naj grem kar do ginekologinje ? Nikoli je nisem še prosila za kako bolniško, niti ne vem, ali bi jo dala ? Postajam kar malo obupana tuki. Manjkajo mi tople besede, da občutim, da ljudem okrog mene je kaj mar zame. Npr. prejšnji teden, namesto, da bi mene kdo vprašal, ali bi mogoče čaj, ali kakšno štručko ali kaj drugega, ne, me šef pošlje, ko je dobil obisk, po kavo. Jaz naj drugim strežem. Malo sem se morala odkašljat.
|
|
|
|