|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popadki!?
18.9.2004 18:13:13   
iza
Naj mi ena, ki jih je že dala čez pove kako zgledajo popadki. Sej vem da jih ne bom mogla zgrešit:zmeden:, ko pridejo ampak vseeno. Ali te to cel trebuh boli, ali ob straneh, v spodnjem delu...? So lahko popadki tudi močnejše špikanje?
Lep pozdravček:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Popadki!?
18.9.2004 22:55:43   
Seven*
Si imela kdaj menstrualne bolecine? Vzami eno tako najhujso bolecino in jo pomnozi z 10. Nekako takole sem jaz to dozivljala. Je kot en krc, ki te zgrabi, drzi...in spusti...samo da je v trebuhu.

(odgovor članu iza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Popadki!?
19.9.2004 7:13:37   
Jančika_
Jaz sem jih občutila nekako tako, kot te če te šraufa, ko imaš drisko. Najprej sem tako mislila, da imam prebavne motnje:), pol so pa bile te prebavne motnje na pet minut:)-. No, to se je potem seveda stopnjevalo, ampak osnovni občutek je bil tak.

(odgovor članu iza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Popadki!?
19.9.2004 9:44:28   
Anonimen
:)-:)-:)-Ciao....Ja no kot da si se dan prej najedla preveč fižola in šraufa in šraufa po trebuhu:duda::duda::)-:)-:)-SREČNO!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu iza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Popadki!?
20.9.2004 11:25:08   
Anonimen
NIKITA,to o fižolu mi je bil izgovor,ko sem nosila trtjega,zato ker nisem hotela v porodnišnico,me je pa res tako malo zvijalo,šele v porodni so se začele taprave bolečine,prej so me pustile da sem šla še na en kapučinček,pol pa me je živčni možek odvlekel v bolnišnico ker ni več zdržal,on hihi:)-:)-

(odgovor članu iza)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?