Popadki!? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

iza -> Popadki!? (18.9.2004 18:13:13)

Naj mi ena, ki jih je že dala čez pove kako zgledajo popadki. Sej vem da jih ne bom mogla zgrešit:zmeden:, ko pridejo ampak vseeno. Ali te to cel trebuh boli, ali ob straneh, v spodnjem delu...? So lahko popadki tudi močnejše špikanje?
Lep pozdravček:)

Seven* -> Popadki!? (18.9.2004 22:55:43)

Si imela kdaj menstrualne bolecine? Vzami eno tako najhujso bolecino in jo pomnozi z 10. Nekako takole sem jaz to dozivljala. Je kot en krc, ki te zgrabi, drzi...in spusti...samo da je v trebuhu.

Jančika_ -> Popadki!? (19.9.2004 7:13:37)

Jaz sem jih občutila nekako tako, kot te če te šraufa, ko imaš drisko. Najprej sem tako mislila, da imam prebavne motnje:), pol so pa bile te prebavne motnje na pet minut:)-. No, to se je potem seveda stopnjevalo, ampak osnovni občutek je bil tak.

Anonimen -> Popadki!? (19.9.2004 9:44:28)

:)-:)-:)-Ciao....Ja no kot da si se dan prej najedla preveč fižola in šraufa in šraufa po trebuhu:duda::duda::)-:)-:)-SREČNO!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> Popadki!? (20.9.2004 11:25:08)

NIKITA,to o fižolu mi je bil izgovor,ko sem nosila trtjega,zato ker nisem hotela v porodnišnico,me je pa res tako malo zvijalo,šele v porodni so se začele taprave bolečine,prej so me pustile da sem šla še na en kapučinček,pol pa me je živčni možek odvlekel v bolnišnico ker ni več zdržal,on hihi:)-:)-

Stran: [1]