Martina27
|
Pozdravljena!! Tole me je tako ganilo,da ti moram tud jaz nekaj napisat. Tud jaz sem imela genetsko posvetovalnico v 6t nosečnosti.Sedaj sem noseča že 20t in prav vesela v pričakovanju mojega prvega sončka. No,jaz sem morala it tja,ker sem imela hudo prometno nesrečo meseca maja in še nisem vedela da sem noseča čeprav sem že bila.Imela em hudo poškodbo glave zakar je tudi sledilo slikanje glave,vratu, roke itd...Bila sem hospitalizirana 12 dni in ves ta čas sem jemala analgetike. Ko sem prišla domov bi morala čez par dni dobit teto,in ker tete ni bilo me je začela grabit panika.Molila sem boga,da me naj vsaj ta mesec spusti skozi,a je bilo vse zaman.Test je pokazal,da v meni raste novo življenje.Kolk sem jaz prejokala,po cele noči nisem spala,in na tem genetskem posvetu so me zelo potolažili,da nebo z mojim sončkom nič narobe,da bo zdrav prijokal na svet. Ta tolažba je trajala vse do 10 dni nazaj,ko sem bila sprejeta v bolnišnico zaradi krvavitve in me je zdravnik vprašal,kakšne preglede sem ob poškodbi vse dala skozi!?Ko sem mu povedala da sem bila tud na CT-ju je rekel "ups,to pa ni dobro"in smo spet tam kjer smo bili na začetku,v negotovosti.Spet me je strah da mu bo kaj manjkalo,da bo z njim kaj narobe.Spet imam pomisleke glede vseh skupaj,pa ti zdravniki! V oktobru imam anatomijo mojega sončka in upam,da me bo vsaj takrat potolažil,in da bom vsaj takrat spet 100% da je z njim vse ok. No takšna je moja zgodba,čeprav moram povedat,da ko sem prebrala tvojo sem se kar zjokala.Hudo je to,če moraš hodit na takšne stvari,ko bi pa bilo lepše,da bi bilo že od začetka vse ok.Jaz upam,da se je moj sonček zelo boril in premagal vse,kar bi mu lahko škodilo,tako kakor upam,da tudi tvoj. Lep pozdrav! MARTINA
|