nejcko
|
Seven, v zadnjem tednu se skušam čim bolj distancirati od tele "AP vojne". Sama sem si o vsej zadevi ustvarila svoje mnenje in skušam iz obeh strani potegniti kaj koristnega. Meni nobena stvar na tem svetu ni a priori slaba, prav tako pa mi ni niti a priori najboljša. Izraz predalčkanje sem tukaj uporabila namesto daljšega, da če nisi z nami, si proti nam ali če nisi bel, si črn itd, če nisi fikus, si nevzgojen, če nisi nevzgojen, si razvajen, če nisi razvajen, si indigo, če nisi indigo si veli ego ... razumeš? Torej moraš biti opredeljen, moraš dobiti etiketo, ker le-ta nekaj šteje. Saj ni važno, če je v vrečki fižol, važno je, da na etiketi piše soja. Saj so me parkrat že zasrbeli prsti, da bi kaj napisala, no vsake toliko že kkšen intermezzo spustim, ampak se mi zdi brez veze, iskreno povedano. Pa tudi predolgo bi bilo in potem se ne bi dalo nikomur tega brati Jaz imam dva otroka: A in B, ki sta si tako zelo različna, da spadata vsak v svoj "predal", čeprav sta od iste omare. Največji problem pa nastane, ko me živ bog, niti jaz samo sebe, ne more "sortirati" v noben kalup. No, v bistvu je logično, da če je omara sestavljena iz različnega lesa in oblikovana v različnih stilih, da tudi predala ne moreta biti čisto enaka, a ne? Vi kar debatirajte naprej, mi je čisto fajn brat.
|