|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bi vi naredili?
6.2.2007 21:08:57   
Anonimen
Imam enega otroka iz prejšnje veze. Zdaj sem z novim partnerjem, s katerim pa ne živimo skupaj. Ker obstaja možnost, da sem zanosila se mi je situacija zelo zakomplicirala. Vem, da sem bila neodgovorna, ampak sva se zanašala na to, da če ga da pravi čas ven, ne more biti nič. No zdaj mi menstruacija zamuja.
No bistvo vsega pa je sledeče. Ko sem to omenila njemu in kako je na stvari je rekel, da tako pride v poštev samo ena stvar. Drugače pa on ne more in da si ne predstavlja otroke in da ne ve, če bi lahko bila še skupaj.
Jaz sem zdaj čisto šokirana. Z dvema otrokoma nočem ostati sama. Sem mislila, da je bolj odgovoren in vse. Res je, da še nisva dolgo skupaj, ampak vseeno.
Meni je grozno ko pomislim, da bi šla splavit. Ne predstavljam pa si, da bi ostala sama še z enim otrokom.
In konec koncev me je tako razočaral, da niti ne vem kako naprej. Najraje bi rekla naj gre in bom sama rešila, po drugi strani pa ne vem, mogoče je samo prva reakcija takšna. Nočem prehotevati, ampak kakorkoli se bo izteklo se je pojavil nek dvom.
No jaz upam, da menstruacija še pride in da bo vse ok.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj bi vi naredili?
6.2.2007 21:10:33   
Jančika_
Jaz bi najprej naredila test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 21:13:55   
lenika
Kako to misliš, da če bo menstruacija prišla, da bo vse OK?user posted image Jaz s takim človekom, ki ne bi ostal z mano in me podpiral ne glede na vse ne bi mogla biti in mislim, da te nima resnično rad. Zato se ga čim prej reši. To je moje mnenje.

Pa pravijo, da gre osel samo enkrat na led, a ti greš očitno dvakrat, oziroma si se že naučila drsat. Neodgovorna sta pa oba. Če nočeta otrok, poskrbita, da jih ne bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2007 21:33:06   
lelaval
Najprej naredi test, da boš vedela, pri čem sploh si. Potem pa razmisli, kako naprej - če ti sedanji partner  noče stat ob strani pri tako pomembni življenski odločitvi, ti v prihodnje ne bo stal ob nobeni, pa čeprav nepomembni stvari. Če bo test negativen, se jaz s tako neodgovornim človekom v prihodnje ne bi hotela več ubadat. Če pa bo test pozitiven, pa moraš sama razmislit in razčistit, kaj sama želiš - in če lahko preživiš sebe in 2 otroka.
Držim pesti, da se izide najbolje zate. Pa le sporoči izide. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2007 21:33:08   
mama54
Zdaj je brezveze jo obtoževat,saj se sama zaveda svoje neodgovornosti.Najprej naredi test in če je pozitiven se še enkrat pogovori s partnerjem.Če se nebo dalo z njim pogovorit,se vprašaj ali lahko sama preživiš dva otroka.Premalo si napisala,ali imaš službo,ali imaš koga od domačih,ki ti bo v oporo,kateri ti bo priskočil na pomoč(glede varstva otrok ko boš v službi).Vem,težka je odločitev,kaj boš storila pa sama najboljše veš.Vsekakor ti želim da se odločiš tako,da bo najboljše zate in otročke.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2007 21:41:01   
Samoyedka
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Pa pravijo, da gre osel samo enkrat na led, a ti greš očitno dvakrat, oziroma si se že naučila drsat. Neodgovorna sta pa oba. Če nočeta otrok, poskrbita, da jih ne bo.

user posted image

Pri vseh metodah kontracepcije...

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2007 22:10:39   
pin
Mislim, da se boš lažje odločala po opravljenem testu.
Takega moškega pa nihče ne potrebuje. Spet eden, ki ne prevzema odgovornosti.

user posted image žalostna zgodba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2007 22:13:53   
pin
Pozabila dodati: To je njegova PRAVA reakcija.
Pravi moški (četudi nikoli ne bi živeli dejasnko skupaj) bi se najprej sesedel (od šoka). Vendar bi si dojenčka vseeno želel. Veselje bi pokazal, ko bi minil prvi šok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2007 22:23:29   
ribica.

Ne bomo zdaj pljuvali v stilu "kako sta  neodgovorna in sta nardila otroka". Zdaj je kar je.Želim ti, da nisi noseča, če ne želiš, in da tipa nogiraš da se bo kr pokadilo za njim.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2007 22:23:41   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Drugače pa on ne more in da si ne predstavlja otroke in da ne ve, če bi lahko bila še skupaj.

Česa on ne more? Ne predtavlja si otroke - na kakšen način: svojih ali na sploh? In kar pustil bi te zaradi otroka?

Ti že imaš enega otroka in če bi kdaj zaživela skupaj, bi otrok bil, sicer ne nejgov, bi pa bil oz. že je in on si ga pravzaprav že mora predstavljati, če hoče biti s tabo. Kakšen odnos pa ima do tvojega otroka? Sploh ve, da ga imaš?

Kakorkoli, strinjam se s predhodnicami in  s takim tipom tudi jaz ne bi žlela imeti opravka, niti če bi bil test negativen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2007 22:28:21   
Anonimen
Ah, daj no počakaj na test najprej, zdaj si  pa itak videla, kakšen je tvoj novi ljubimec, torej samo za poseksat, drugo pa ne. Adijo, ljubezen ali se pa zaščiti, da ne bo kaj "narobe".

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2007 22:32:08   
Pupica
a si že slišala za rek, da v nesreči spoznaš prijatelja...no pri partnerstvu naj bi bilo nekaj podobnega....
mah ga nabijem nekam,.... da bi se delal, da sva skup, ko pa bi jaz hotla met otroke, bi pa rekel, da pol pa nisva za skup.

Pa še neki:vpraš se, če so potem čustva, ki jih kaže do tvojega otroka sploh pristna, al se dela, da te lažje obračauser posted image

za kuzlatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2007 22:44:40   
Anonimen
za kuzlat

Na kvadrat.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2007 23:04:13   
Marogica
Kaj bi jaz naredila v takšni situaciji?
Naredila test in če bi bila noseča, bi splavila. Partnerja(posteljnega prijatelja v tvojem primeru) bi pa v rit sunila. Si nabavila kontracepcijo in si poiskala drugega.

To je moj koncept v dveh stavkih. V bistvu enostavno, ne? Ja, ker nisem v tej situaciji.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.2.2007 23:18:36   
Anonimen
Človek bi si mislil da si se kaj naučila iz preteklosti..user posted image
Drugič pa se zaščiti in si dopovej, da ne moreš z otrokom nekoga priklenit nase in to je bil dobronamerni nasvet. Pa reši se tega luzera, če sanjaš o neki družinici..

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.2.2007 7:50:21   
Anonimen
Madonca, a notri ga je pa lahko namakal. Svinjski dedci, dan za dnem, skoraj vsi po vrsti, resno.
Z bičem bi ga kresnila in obesila za k****, da bi visel s tičem eno leto na veji.

Stran od njega: on je zajec, reva, mevža, egoist.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.2.2007 8:19:10   
Felicity
Prvo kot prvo, se prepričaj ali si noseča ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.2.2007 8:27:30   
lenika
Ta druga anonimna, jaz se ti ne bi rada zamerila. user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.2.2007 8:31:54   
Anonimen
Ta druga anonimna, jaz se ti ne bi rada zamerila.

Resno, kar zmrazi me, sicer je bila tudi prva anonimna neodgovorna, pa saj nismo 100 let nazaj, vsi vemo, kaj se lahko zgodi, če sexaš, ne? Pustimo zdaj to.

Resno, kakšni novodobni moški so to danes, pa ne vsi, to je za kozlat. Kot sem rekla: obesit tiča, da bo bolelo, pol pa naj komentira.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.2.2007 8:45:32   
Mary Poppins
Ok, brez veze pisat, kaj si mislim o kontracepciji v stilu, sva mislila, da ne more nič biti. Škoda besed. Iskreno upam, da nisi noseča. Res. Me pa zanima, kako boš reagirala naprej, tudi če nisi. Se boš iz njegove reakcije kaj naučila, ali se boš še naprej igrala z ognjem? To me res zanima. Kar se pa tiče tega, da je tip prasec, pa tole. Tvegala sta oba. Zase vem, da si ne bi želela imeti otroka z nekom, ki si otrok ne želi. Še enkrat reče, upam, da nisi noseča, ne glede na to, kaj boš ali ne boš naredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.2.2007 9:18:29   
BAMBINA_
OK, saj za moške itaq vemo, kakšni pras*i znajo biti. Mene bolj razjezi dejstvo, da so ženske še vedno tako naivne, po domače: butaste.

IZVIRNO SPOROČILO: Mary Poppins
Še enkrat reče, upam, da nisi noseča, ne glede na to, kaj boš ali ne boš naredila.

Se še jaz podpišem pod tole.

(odgovor članu Mary Poppins)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.2.2007 10:33:19   
pety78
Res nezavidljiva situacija. Jaz bi tipa nagonila in verjetno splavila, čeprav bi bila to zame verjetno najhujša odločitev v življenju.
Ampak glede na to, da že imaš enega otroka, bi imela sedaj še enega z drugim moškim, potem bi verjetno spoznala pravega, s katerim bi si želela še enega otroka...torej že tretji oče....To je ja pol čist zmedeno življenje in tvoje in od otrok. Jih boš vsak vikend razvažala naokoli, vsakega k svojemu očetu?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.2.2007 10:35:35   
Anonimen
Splavila nebi,tudi njega nebi prepričevala,ampak ga odslovila.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.2.2007 10:35:38   
Anonimen
Najbolj hudo mi je za tiste, ki ne morejo zanosit in morajo takele stvari brat. Za kozlat na kubik!!!!!

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
7.2.2007 10:56:16   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Madonca, a notri ga je pa lahko namakal. Svinjski dedci, dan za dnem, skoraj vsi po vrsti, resno.
Z bičem bi ga kresnila in obesila za k****, da bi visel s tičem eno leto na veji.

Stran od njega: on je zajec, reva, mevža, egoist.

Ti pa maš problemov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?