Anonimen -> kaj bi vi naredili? (6.2.2007 21:08:57)
|
Imam enega otroka iz prejšnje veze. Zdaj sem z novim partnerjem, s katerim pa ne živimo skupaj. Ker obstaja možnost, da sem zanosila se mi je situacija zelo zakomplicirala. Vem, da sem bila neodgovorna, ampak sva se zanašala na to, da če ga da pravi čas ven, ne more biti nič. No zdaj mi menstruacija zamuja. No bistvo vsega pa je sledeče. Ko sem to omenila njemu in kako je na stvari je rekel, da tako pride v poštev samo ena stvar. Drugače pa on ne more in da si ne predstavlja otroke in da ne ve, če bi lahko bila še skupaj. Jaz sem zdaj čisto šokirana. Z dvema otrokoma nočem ostati sama. Sem mislila, da je bolj odgovoren in vse. Res je, da še nisva dolgo skupaj, ampak vseeno. Meni je grozno ko pomislim, da bi šla splavit. Ne predstavljam pa si, da bi ostala sama še z enim otrokom. In konec koncev me je tako razočaral, da niti ne vem kako naprej. Najraje bi rekla naj gre in bom sama rešila, po drugi strani pa ne vem, mogoče je samo prva reakcija takšna. Nočem prehotevati, ampak kakorkoli se bo izteklo se je pojavil nek dvom. No jaz upam, da menstruacija še pride in da bo vse ok.
|
|
|
|