|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah
5.2.2007 10:32:37   
soraja
s partnerjem sva komaj čakala nauser posted image .Koncno nama je uspelo in veselje je bilo neopisno,dva meseca zatem pa že žalost,prislo je do spontanega splavauser posted image Zdaj pa je moj strah ta,da glede na to,da je fant zelo občutljiv ga je to zelo razočaralo in pravi da bi zdaj raje počakali na razmišljanje o otroku,bojim se da se bo to predolgo zavleklo i n nam bo vse skupaj prineslo težave v najini vezi. Mogoče se vam vse skupi zdi nenavadno ampak vseeno bi prosila za kakšen nasvet.Drugače pa sm tuki nova in vas vse lepo pozdravljam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah
5.2.2007 10:38:44   
lana38
Pozdravljena soraja!
Spodbujajta se med seboj. Mi2 sva doživela še hujšo izkušnjo. Jaz sem bila v 20. tednu user posted image  na UPN, ker so mi na AC odkrili, da ima user posted image  Downov sindrom. V vsej stiski, sem morala še partnerja tolažiti, ki je dosti težje prenesel vse skupaj, čeprav moram reči, da mi je bil v zelo veliko oporo. Pa sva takrat mislila, da ne bova nikoli več niti pomislila na user posted image , kaj šele da bi delala na tem. Ampak čas zaceli vse rane. Morda sva se ravno s tem, da sva hitro začela delati na naslednjem user posted image  lažje pobrala. Čeprav naju zdaj tarejo nove težave, da ne morem zanositi, ampak ni vse tako črno. Nekoč bova tudi mi2 morda srečna. Čim več se pogovarjajta. Ne smeta se zapreti vase. To je najslabše.
LP

lana38

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2007 10:44:58   
BAMBOLINO
Mislim, da je strah čisto odveč. Jaz vedno pravim, da je vse slabo za nekaj dobro. Mogoče še pa vajina zveza ni pripravljena na otročka. Mogoče bo to, kar se je vama zgodilo, zvezo še samo bolj okrepilo. Seveda pa se bosta morala oba potruditi. Jaz vama predlagam, da za nekaj časa pustita "delanje otroka" na strani, ampak uživajta. Privoščita si kolikor si le moreta! Odpeljita se na dopust,  čez vikend  se  prepuščajta drug drugemu, oglejta si kakšen film....boš videla, da bo tudi tvoj fant spremenil mišljenje. Moraš biti optimistična in vzeti stvari pozitivno. Pa verjemi, da ti tole pišem tudi iz svojih izkušenj. Strah preženi, vzami se v roke, glej na svet s pozitivne strani in vsi okoli tebe se bodo nalezli tvojega pozitivnega mišljenja.

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2007 13:16:52   
soraja
mal bol se strinjam z lano,ker res vem,da sva oba pripravljena na otroka in mislim,da čakanje bi vse poslabšalo,tako da bom dela na tem,da ga čim bolj razumem in hkrati vspodbujam.

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2007 14:42:39   
tintin
Kadarkoli izgubiš "nerojenega" otroka je težko, z vsako izgubo pa se je potrebno soočiti ter jo od-žalovati. Čas soočanja in žalovanja je odvisen od posameznika, nekateri potrebujejo dlje, nekateri manj...nekateri so pripravljeni na novega otroka prej, nekateri pozneje, nekateri nikoli. Prav je, da si vzameta čas. In skušata razumeti, da ima vsak dogodek svoj namen, svoj razlog. Vajinemu user posted image ni bilo namenjeno, da zaživi sedaj in očitno so nekatere stvari, ki se morajo odviti preden pride nov user posted image .
Govorim iz izkušenj. Čez dva meseca bo eno leto, odkar sem zaradi izvenm. nosečosti izgubila user posted image . Saj mogoče ni bil še zares otroček (6.teden), ampak zame je bil to moj prvi otrok. Vedno pravim temu tako. Zadnje 10 mesecev je bilo burnih in prepletenih s številnimi čustvi: žalost-strah-še večja žalost-pričakovanje-soočanje - preusmeritev na druga področja....Včeraj zvečer sem po dooooolgem času razmišljala o user posted image . Kakorkoli sem mislila, da sem zopet pripravljena...sem ob razmišljanju občutila nelagodje in strah. Torej NISEM pripravljena. Pripravljena bom, ko bom pripravljena na vse: na novi poskus, na veselje in na morebitno novo izgubo. Kako bo naslednjič NE vem, ne morem vedeti in ne morem se slepiti, da bo vse v redu. Ampak vem, da bi trenutno težko preživela še eno neuspešno nosečnost. Do takrat, ko bom pripravljena, bom pač delala na sebi - in druge stvari. Trenutno nastaja moj "drugi otrok" - moj magisterij. In počutim se čisto fajn.

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2007 16:30:05   
soraja
hvala,tudi s teboj se strinjam,če se pač ti do sedaj nisi počutila mislit nauser posted image ampak jaz res čutim,da si to želim in da sem pripravljena.Bolj se bojim,da  bi s čakanjem še bolj obupala in s tem škodila sebi in partnerju

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2007 18:15:32   
tintin
no, lepo da si ti pripravljena. Ampak tvoj partner pa očitno ni, glede na to, da ima tudi on tukaj svoj delež, moraš pač mislit tudi nanj. Good luckuser posted image

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2007 18:41:11   
andreja2000
soraja
Tudi jaz sem  izgubila svojo pikico,pa ne samo eno.Vem,kako težki časi so to in tudi vsak moški jih preživlja po svoje.Mislim,da so tu potrebni pogovori ,kajti moški so prav tako prizadeti in se bojijo,da bi ponovno šlo kaj narobe,zato včasih želijo nekaj časa,da se pomirijo.Vendar z pogovorom se da tukaj marsikaj narediti.Take izkušnje nekatere še bolj povežejo,zato pa je pomemben pogovor in odkrita beseda.
Sama sem po ss vedno želela spet čim  prej zanositi,a tokrat čakam in se trudim že20 mesecev,upam,da mi bo kmalu uspelo.

Drži se in videla boš,da se bo vse uredilo tako kot mora.
Srečno

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2007 18:43:47   
*marjetica*
Js sem imela ss pred 4 leti.

Zdaj je ta slaba izkušnja še samo v moji podzavesti.

Zaradi drugih ciljev sva načrt o bebici opustila, na tem projektu sva začela delat spet ta mesec in verjamem, da nama bo uspelo.

Samo pozitivna bodi!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2007 18:45:51   
soraja
tudi tebi vso srečo upam,da bosta čim prej zagledalauser posted image user posted image !!! HVALA

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2007 18:47:22   
soraja
ja sej to si moram dat v glavo OPTIMIZEM,hvala

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?