Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dk Marogica - Takšni delovnik? Kaj dela od 10.00 do 12.00? Pa še nekaj vprašanj: 1. Kdo si vzame bolniško ko je otrok bolan? Si je kdaj vzel od katere mož? 2. Ali vaš mož skuha vsak dan kosilo, da si ve malo odpočijete? 3. Vaš mož pegla, briže prah, obeša zavese? 4. Katera od vas kosi travo in zna zamenjati gumo na avtu? 5. Kolikokrat vam mož reče, da ste najboljša mama? 6. Kateri je mož ponoči pomagal pri skrbi za otroka? - ne glede na to, da je šel zjutraj v službo 7. Kolikokrat sta se z možem že skregala zaradi različnega razmišljanja pri vzgoji? moj si je vzel tista 2 tedna, ki ju mora obvezno izkoristiti v času porodniške, ostale, ki jih lahko koristi do 5 leta pa bo tudi koristil, čeprav si lahko glede na naravo dela kdaj koli fraj. 1. Na srečo še moj otrok ni bil bolan, je pa bil ravno dedi bolan, ki čuva otroka, pa je šel , JA DRAGI ponj in ga čuval. 2. vsak dan ne skuha kosila. Saj ga tudi jaz vsak dan ne skuham. REcimo on gre po malega, jaz pa ta čas kuham. Če se prej vrneta, tudi on skuha, če se nam ne ljubi, pa gremo ven jest. 3. Pegla glih ne. Pobriše pa prag, obeša zavese, vsak dan sesata z malim (ker pač mali želi pred spanjem sesati z atijem), pobere in zloži perilo iz sušilca, da perilo sušit.... 4. v bloku trave ni, zakaj bi pa morala gumo zamenjati . Ustavim tipa na cesti pa mi jo zamenja. Mislim, pa da si tudi moj ne bi mazal rok z zamenjavo gume in bi kar nekoga poklical. V skrajni sili, bi pa jaz tudi zamenjala gumo. Saj imaš navodila zraven, čitat pa vem 5. ogromnokrat 6. moj, čeprav priznam da šele po 6m.. Prej pa ne vem, kako bi ga lahko on dojil 7. uh, velikokrat , še večkrat pa imava enak pogled na vzgojo upam, da sem te zadovoljila, čeprav ne vem čemu takšna vprašanja . A ti ne živiš v demokraciji
|