Marogica -> RE: Presing forumov na mlade in neizkušene starše (5.2.2007 20:46:29)
|
Vidim, da še kar naprej to teorijo "gonite". Če ima nekdo 5 otrok, je resnično nemogoče, da bi se nekdo držal vseh načel AP. Pa vzamimo primer, da je samo pri 2! otrokih razlike 1 leto in oba bi rada "zizala" naenkrat, pa se pojavi še 3-letni, ki ga mama še tudi doji. Torej imaš naenkrat kar tri, ki bi radi čutili mamimo bližino in to v istem trenutku. Ne gre!!, ker ima mati v tistem trenutku lahko samo enega, največ dva na joškah. Ali ima mogoče katera od vas tri joške?. Torej je vsaj en otrok v takšnem trenutku odrinjen, ker starš zanj nima časa, ker ga enostavno fizično ne more imeti. Naj nadaljujem, da pridem do številke 5? Tudi si ne znam predstavljati, da vseh pet otrok spi v zakonski postelji s staršema vred. Razen, če imajo posteljo 5x2 metra. Kar pa njabrž v praksi težko najdeš. Torej morajo ubogi otroci spati v svojih sobah ali vsaj svojih ležiščih. Aja, pa nošnja otroka? Torej si želita (zopet) vsaj dva biti naenkrat nošena? Pa do številke 5 še sploh nisem prišla. Mi to prosim, katera razloži?? Pa tisto, da imata ta dva, ki sta "ustanovitelja" mišljenja AP 8 otrok.....JA, Ampak teorijo sta najbrž začela pisati, ko so bili otroci toliko samostojni, da vsaj te trinačela odpadeta. Torej teorija, da je hudo. Mene je tudi minilo, ko sem po letih izvedela, da je imela Penelope LEach za vsakega otroka svojo varuško. Ja potem pa je lahko pisati, kako se je treba vstajati, hraniti, igrati...z otroki. Mislim, da bi to tudi jaz znala.
|
|
|
|