Anonimen -> RE: Presing forumov na mlade in neizkušene starše (5.2.2007 8:40:20)
|
Seven, prosim te, da ne zbrišeš! Viv, ta post je namenjen izključno tebi! Najprej preberi vse, kar je napisano in si potem blagovoli komentirati. In nehaj že sr... po meni po celem forumu, ker si v zadnjih dveh dneh marsikaj napisala pa doslej nisem komentirala in tudi ne bom. Bodi toliko inteligentna in včasih malce premisli, koga, kako in zakaj boš napadla. In bodi odkrita - ves tvoj gnev se je začel z dvema besedama, ki sem jih namenila LARI (ali kaj je že - saj veš, tista, ki lahko portdi, da sta tvoji punčki vredu): egoistično početje (ja, vem, prijatelje in zannce je treba braniti). Če sta ti in Lara (ali kaj je že) začeli otroka navajati na flašo, ko sta prišli iz porodnišnice, kljub temu, da sta lahko dojili, je to vajina stvar. Nisem se spuščala na osebno raven, ampak sem napisala menenje o tovrstnem početju. Kdo pa se je začel spuščati na osebno raven, sta bili vedve. Upam, da smo sedaj nekatere stvari razjasnili. Zame je s tem ta tema končana - ende, finito, konjec, the end. Če pa ti imaš toliko volje in prostega časa in se ti seveda tovrstno početje zdi fancy, pa izvoliš, delaj naprej...
|
|
|
|