|
RE: Vse, ki niste AP starši 7.2.2007 22:11:34
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Made komentarji CAPPY Načeloma se na takšne teme sploh ne javljam, ker je isto, kot da bi mlatil prazno slamo...ampak nad temo pod povezano starševstvo pa sem naravnost zgoržena... Zato pišem tudi tukaj, tam bi me namreč itak raztrgale...no, mogoče me boste tudi tukaj, ampak kar nekako nisem mogla ostati tiho... Pa da ne bo pomote- sem čisto vse prebrala, pa si razlagam pač kot si razlagam. Ampak kaj vse se dandanes grejo starši... Dojenje do pubertete, pa kolk je lušno, da si milkavtomat ali nekaj takega. Abotno. A flaška ali duda pri 5 letniku pa ni abotno? Rade imejte svoje otroke, vzgajajte jih za zunanji svet (in ne za neko neobstoječo pravljico), pa na sebe (in partnerja) tudi kdaj pomislite. In za boga milega- dajte otroku dihat! Cele dneve morajo biti privezani na vas...pa še ponosne ste na to, da jih niti za minuto nikamor v varstvo ne date... Potem pa imamo 30 in 40- letne "dečke", ki še pri mamicah živijo (oz. "na joški visijo"). Jaz pa sem mislila, da je AP nov pojav, pa izgleda da so ga poznali že pred časom? Svašta... Sem pa najbrž ena redkih, ki je dejstvo, da po tistih napisanih načelih ni AP starš, ni niti malo prizadelo. Očitno te le ni pustilo tako hladno, kot bi želela. Kot vse ostale pač tudi jaz mislim, da delam vse najboljše za svojega otroka, oz. sem v to prepričana. Mislim, da ni mame na tem RR, ki bi namerno škodovala otroku. Tudi jaz sicer otroka nikoli nisem pustila jokat, se zato še sedaj na rokah uspava, pa še bi lahko naštevala... Ampak zvezala na sebe pa ga nisem in ga tudi nikoli ne bom. Da o dojenju raje sploh ne razglabljam... Ne bom se klasificirala kot ja ali ne AP starš, ampak samo kot ljubeč starš, ki želi vse najboljše za svojega otroka, med drugim tudi to, da bo v življenju samostojen in se bo tudi izmed štirih domačih sten dobro znašel... Evo pa je le nekaj skupno vsem. Pa brez zamere, enostavno me je vse skupaj šokiralo...(govorim predvsem o linku, navedenem na začetku te teme, da ne bo pomote).
< Sporočilo je popravil primoza -- 8.2.2007 8:49:27 >
|
|
|