|
RE: Vse, ki niste AP starši 4.2.2007 7:57:19
|
|
|
|
kepa*
|
Moram še jaz kaj dodat, pa čeprav se mi pogosto sploh ne da pisat in se vmešavat. Sem šla brat na ta forum in sem se morala prav smejat. Joj, kake teoretične floskule! Po vseh teh načelih in idealih torej tudi jaz nisem AP starš (do pred kratkim sploh nisem vedela, kaj je to). Tako kot ti Romana, sem imela urgentni CR, ker se mi je odluščila posteljica in je bil mali v dihalni stiski, tudi dojila se nisva, ker naš neješčnež nikakor ni hotel zagrabit dojke. jaz ga pa tudi nisem preveč silila, ker že itak ni skoraj nič mleka popil. Sem si pa do 8. meseca izbrizgavala svoje mleko. Če bi ga dojila, ga pa zagotovo ne bi želela dojiti neskončno dolgo, ker mi je to, da se doji 2 leti ni več starega otroka, čisto mimo. Joj, zdaj me bodo napadle. Do nedavnega smo imeli tudi dudo, bil je pravi dudaholik. V bistvu so ga navadile sestre na intenzivni, mene ni noben vprašal, moram pa priznat, da mi je včasih kar pasalo malo odmora - sem pač bolj lena, priznam. Malček že tudi od enega leta spi v svoji sobici, na kar smo ga navadili, ker smo se nekaj časa vsi tičšali v skupni postelji in nihče ni spal. Pa tudi navadili smo ga tako, da je malce pojokal, zdaj pa ves zadovoljen prespi celo noč. Če pa kdaj želi priti spat k nama, pa ni problema. Zjutraj je tako ali tako vedno, ker je na vrsti žuljenje. Aja, pa glede discipline: tudi zelo povzdignem glas, če je potrebno. PA večkrat snevno ga pustim, da se sam igra in mu ne diham ves čas za ovratnik. Vzgojnih knjig načeloma ne berem. Aja, pa še glede spanja drugje: Že kar nekajkrat je prespal pri babici in dedku, ki ju obožuje. Nazadnje prejšnji vikend, ko sva si z možem vzela dva dni popolnoma zase. Totalna egoista, vem. uh, pa še bi lahko naštevala. Malčka pa obožujem in ga imama najraje na svetu. Res se pa tudi jaz bojim, da bodo taka novodobna sranja (oprostite izrazu) še bolj izpridila otroke, kot so že, saj mi to smrdi na vzgajanje totalno razvajenih in nediscipliniranih otrok. in res je, take imamo že sedaj v šoli, a ne bi zdaj o tem. Nikakor torej ne spadam na tisti forum. In kot vidim, so tam itak ene 3 uporabnice, ki so cele dneve pred računalnikom, saj je njihovih postov povsod dovolj. Upam, da ne bom katere užalila, a morda bi se pa le malo bolj posvetile svojim otrokom, ne pa zgolj teoretizirale in zbujale drugim slabo vest. Uh, sem se razpisala. Je pa fajn videt, da nisem edina v svojem razmišljanju.
|