Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 17.3.2009 20:24:07
|
|
|
|
Kliki
|
Tale naša tema je pa čisto zamrla. Kje ste punce?
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 20.3.2009 20:55:57
|
|
|
|
metuLJchy
|
Punce pozdrav, me je kar malo sram da se vam toliko časa nisem oglasila, pravzaprav se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje na RR. Tako je drugačno zdaj življenje, da mi je misel na dojenčka tako vesoljno daleč stran.. Kako ste, kako ste nosečke? Yuliah in sulfinija, kao rastejo trebuški? Pa ostale, Ula, citrončica, sanela? Citrončica kaj novega, imaš postopke predvidene? Pa ti ula (oz. oprosti videla sem da si nick zamenjala pa si nisem še v spomin vtisnila ;-)) jaz sem tako tako, na žalost se iz tiste službe ni izcimilo nič, pravzaprav sem zaradi tega ker sem bila prepričana da bo, izbubila kar nekaj časa, ker med tem nisem intenzivno iskala česa drugega. Zdaj čez vikende imam nekaj honorarnega, toliko dokler ne najdem česa drugega, bivši je začel vame rinit, tako da mi le otežuje situacijo, pravzaprav sem bila že malo bolje, pa se mi zdi da sem spet malo navzdol padla v razpoloženju. Se že tako dolgo ta tema vleče, upam da kmalu posije sonček!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 21.3.2009 19:41:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla. Da nas potegnem iz skoraj druge strani. Nosečka Sulfinija se počuti več kot odlično razen tu in tam akkih motenj v razpoloženju.V četretek bom točno na polovici nosčenosti hitro čas beži ni kaj.1.4 imam morfologjio in komaj čakam po eni strani malce cvikam za najino in takrat bom izvedela spol.Glede brcik kaj pa vem kaj čutim bolj še na reahlo vendar čutim vsak dan isto zato mislim da je to to.KOmaj čakam tiste oreng brcike,da bom resnično vedela,da je tole najina . Prejšnji teden sem imela pregled in hiter UZ ven iz programa je bil.Sem se tak raznežila,ko sme videla najino kako je že velika kako lepo glavico ima,srček je lepo bil in tudi miglai smo hi,hi.KG +5kg. In za konec še ena slikica mojega bušija slikanega danes 19t2dni. LP Mojca19t2dni
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 22.3.2009 10:49:15
|
|
|
|
citrončica
|
MetuLJchy,tolikokrat si mi na misel,upam,da boš tako močna in obrnila nov list v življenju,in ves ta "šmoren"pustila za seboj,res je zadnji čas,da tudi zate posije sonček,pa sva na vezi,za kak spomladanski čajček,če boš mela čas.Jaz čakam ,ko prde ta mesec-prejšnji je 14dni zamujala,tako zdaj niti ne vem,kdaj vsaj približno naj jo pričakujem -in ko pride,pokličem za začetek v LJ,potem pa po starem...špikanje,pa upanje na lep rezultat! Sulfinija,raste tale tvoj trebušček ,super,čuvaj se,počivaj,pa bo!! Danes je takoooo lep sonček,jaz sem pa že 2dan v knjigah ,se tolažim,da bo kmalu konec ,saj bo res!!Potem bom izkoristila vse,še za nazaj!! Uživajte,izkoristite lepo nedeljo,pa še kaj se oglasite tukaj!! pa-pa
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 8.4.2009 17:29:29
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Tale naša tema je pa čisto zamrla. Kje ste punce? pa spet, na 3ji strani je že bila... ja,sonček, pa vsi ven, ne pa za kišto, saj imate prav!!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 8.4.2009 22:40:18
|
|
|
|
Kliki
|
ja sonček je pa so vse zunaj.
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 22.4.2009 16:47:57
|
|
|
|
*sanela*
|
Ojla! No po dolgem času se vam spet javljam! Kako ste kaj? Kej novega pri vas? Pri meni je vse po starem. V hiši se super počutim. Mamo še dosti dela, a počasi bo.... Naj vam vedno sije sonček!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 22.4.2009 19:31:05
|
|
|
|
citrončica
|
O,sanela, kako lepo, da si se oglasila... uživaš v hišici, super , malo je zamrla tale naša tema, pa daleč od tega, da ne bi bile pozitivne, a čas....vzet si ga je treba, no!! sončka, vsem, jutri itak spet dež napoveduje....
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 26.5.2009 16:06:57
|
|
|
|
*sanela*
|
Ojla! Naša tema je pa čisto zamrla! No jaz sem danes zelo srečna. Končno sem dobila tabletke, ki mi bodo pomagale da bom imela O in menstruacijo in seveda srčno upam, da mi bodo pomagale zanositi! No pa gremo pozitivno naprej! naj vam vedno sije sonček!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 26.5.2009 19:26:50
|
|
|
|
Kliki
|
O sanela tale naš tema je res čist zamrla. koko si kaj?
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 27.5.2009 9:59:00
|
|
|
|
barvar
|
Tudi jaz se vam s pozitivnimi mislimi pridružujem in upam, da bo junij najin mesec. Da ponovno zagledava in da gremo tokrat srečno do konca. Sicer pa to, da smo pozitivne je tako vsem jasno, ker drugače ne bi vztrajale toliko časa. Pa saj veste, kjer je volja je tudi pot... Pa lep dan vsem skupaj.
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 27.5.2009 12:30:48
|
|
|
|
andreja2000
|
Da se po dooolgem času javim še jaz... Nekako sem bila preveč žalostna zaradi ponovne smrti v družini,da bi lahko sploh kaj pisala o pozitivnosti...no,počasi se nekako spet pobiram,je pa težko. Naša Eva lepo raste,še vedno je zelo živahna deklica,ki mora vedno bit v pogonu,sedaj je že začela tudi pomalem govorit,skratka,trenutki z njo,mi dajejo novih moči... Vsem vam,drage pozitivke pa želim,da vstrajate in ste močne še naprej,če prav je včasih res težko,pa vendar pozitivne misli so tiste,ki bodo pomagale prebrodit težke čase... Vse lepo vam želim in čim več
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 27.5.2009 13:27:25
|
|
|
|
citrončica
|
Lepo, da ste spet "obudile"tole temo, meni danes ravno ni, da razlagam o pozitivnosti, čeprav se jo trudim iskati v sebi, po 9ih letih truda na kliniki, po 9ih pizkusih IUI,IVF,ICSI...je včeraj pop prišla , pokopala upanje in....saj se trudim ostat optimistična....a včasih kar ne gre, pa nisem niti žalostna, v bistvu, ne vem, kaj čutim, ...nič, praznino....saj bo boljš, bo spet sonček posijal, pa bo
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 27.5.2009 16:31:52
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Lepo, da ste spet "obudile"tole temo, meni danes ravno ni, da razlagam o pozitivnosti, čeprav se jo trudim iskati v sebi, po 9ih letih truda na kliniki, po 9ih pizkusih IUI,IVF,ICSI...je včeraj pop prišla , pokopala upanje in....saj se trudim ostat optimistična....a včasih kar ne gre, pa nisem niti žalostna, v bistvu, ne vem, kaj čutim, ...nič, praznino....saj bo boljš, bo spet sonček posijal, pa bo niti približno ne vem kako se počutiš, edino kar lahko rečem smo tu s tabo in navijamo za boljše jutri!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 27.5.2009 21:56:11
|
|
|
|
andreja2000
|
citrončica ma ne no ,zdaj pa sem še jas žalostna,oj punca moja,objemčki zate,mislim nate in ja,nekega dne bo bolje,mora bit...
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 28.5.2009 7:38:21
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 citrončica ma ne no ,zdaj pa sem še jas žalostna,oj punca moja,objemčki zate,mislim nate in ja,nekega dne bo bolje,mora bit... saj bo, nekega dne..... žal to tako je, saj vem, da nič ne pomaga ne slaba volja ne solze, in se trudim, a podzavestno vsaketoliko pride v glavo tisti vprašaj "zakaj"??? bo, bo sonček posijal, pa bo takoj več volje spet.. hvala...
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 5.6.2009 16:48:23
|
|
|
|
*sanela*
|
Ojla! Jaz sm čist nabita pozitive ! Zdaj ko pijem tabletke lahko upam vsak mesec na magični . Do zdaj nisem imela M. in to 6 let ne. Zdaj naj bi mi tabletke pomagale dobiti M. in imeti O. Svojo prvo M. po šestih letih naj bi dobila čez dva tedna. Sm že pozabila kako to zgleda, pol pa štartamo s projektom . Vem, da nebom tako hitro, a vsaj upanje je! Naj vam vedno sije sonček!
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 5.6.2009 22:54:48
|
|
|
|
Kliki
|
Oj ja to je pa lepo slišati nikoli ne veš mogoče pa že prvi mesec zagledaš .
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 6.6.2009 10:53:06
|
|
|
|
Jada82
|
Hoj! Da se še te teme mal udeležim Namreč ta mesec sem se odločila, da bom pozitivno razmišljala in sicer, da se bo prijelo in da bom definitno nosečka junija .... to pa, ker sem začela delati O teste in sem vedela, da imam ovulacijo, potem sva takrat vsak dan slončkala in ni hudič, da se ni prijelo! Sicer zdaj, ko je že po ovualciji in čakam pač, a bo al ne, že mal popušča ta prepričanost ... ne vem, znakov nobenih .. oz taki, kot vedno, zato ne dam pozornosti na to ... do zdaj sem mela že vse možne znake , pa še nisem bila noseča ... sej veste, kako je to
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 6.6.2009 13:52:39
|
|
|
|
Kliki
|
Držim pesti da je ta mesec ratalo in še naprej razmišlaj pozitivno.
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 6.6.2009 21:34:48
|
|
|
|
andreja2000
|
Jada82 tudi jaz ti močno stiskam pestke za .Ostani še naprej tako pozitivna kot doslej,kajti tudi tvoj dan bo prišel! Hm,ja z znaki je pa tako,da so lahko čist podobni kot da pride ,pa si lahko ,lahko pa jih sploh ni,pa si spet ali pa ne,tako da na znake se zanašat je težko,ker lahko pomenijo eno in drugo,vem iz izkušenj.Srečno!
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 7.6.2009 11:02:12
|
|
|
|
Jada82
|
Andreja, hvala za spodbudo! Iz tvojih ust v božja ušesa! heheh, definitvno pa vam sporočim, saj mogoče pa res bo kaj ....
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 11.6.2009 16:15:19
|
|
|
|
*sanela*
|
Ojla! Jaz sem pa zasledila da je naša sulfinija postala mamica. Ful sem vesela zanjo! Končno je dočakala . Upanje je...... Za vse...... naj vam vedno sije sonček
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 12.6.2009 11:29:39
|
|
|
|
metuLJchy
|
Drage punce, me je novička o naši sulfiniji privlekla spet po (pre)dolgem času na RR. Draga sulfinija upam da sta tako ti kot tvoj otroček ok? Me kar malo skrbi za našo mojčko če je vse ok z njo, ker kolikor se spomnim je zanosila tam nekje novembra oz. decembra, torej je kar prezgoddaj rodila. Upam, da sta oba zdrava in ok! citrončica nate sem se večkrat spomnila, 2x mi zavrnilo poštno na tvoj privat email, tako da sem se večkrat spomnila nate, a žal bolj malo naredila v smeri da izvem kako si. Stres zadnjih mesecev je naredil svoje. Yuliah tebi želim čimlepše zadnje nosečniške dneve! Andreja tebi pa vso moč in srečo tega sveta! Ker si jo zaslužiš! Sanela, pozdravček še tu pozdrav tudi vsem novim puncam, ki jih ne poznam še
|
|
|
|
RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? 12.6.2009 15:00:40
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy Drage punce, me je novička o naši sulfiniji privlekla spet po (pre)dolgem času na RR. Draga sulfinija upam da sta tako ti kot tvoj otroček ok? Me kar malo skrbi za našo mojčko če je vse ok z njo, ker kolikor se spomnim je zanosila tam nekje novembra oz. decembra, torej je kar prezgoddaj rodila. Upam, da sta oba zdrava in ok! citrončica nate sem se večkrat spomnila, 2x mi zavrnilo poštno na tvoj privat email, tako da sem se večkrat spomnila nate, a žal bolj malo naredila v smeri da izvem kako si. Stres zadnjih mesecev je naredil svoje. Yuliah tebi želim čimlepše zadnje nosečniške dneve! Andreja tebi pa vso moč in srečo tega sveta! Ker si jo zaslužiš! Sanela, pozdravček še tu pozdrav tudi vsem novim puncam, ki jih ne poznam še O lepo da si se spet malo javila midve se že poznava sem bila včasih ula. Kako si pa ti kaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?