Anonimen
|
Punce, nisem vas vseh brala, je le preveč, me je pa naslov teme vzpodbudil... Tako sem vesela, ko vidim, da se kdo trudi gledat pozitivno, četudi so problemi. Ker s sekiranjem jih ne zmanjšaš, s pozitivnim pristopom pa. Jaz sem srečka, moram reči, in svojo zgodbo sem že delila na tem forumu (Zgodba za upanje in nasmeh; o mojem čudežu, ki ga je po mojem kriv fant, ker je pač vedel, da mora ratat). In strašno sem vesela, ko vidim, da se tudi druge trudite gledati s sončne strani. Hecno je, da včasih tiste s težavami še bolj. Ker sem že skoraj polnih 11 tednov (jupiiiii), berem in včasih pišem tudi v temi nosečk in kar zoprno mi je, ko vse tako črno gledajo, kaj vse je lahko narobe in kako jih je strah in same črne misli... Mislila bi si, da bo eno samo veselje, pa je en sam jok in stok. Ne vem, kot da tiste, ki nam telo ne podari vsega na pladnju, ampak nas malo matra, potem znamo bolj pozitivno gledati, ker vemo, da nam preostane le to. Punce, želim vam veliko volje in pozitovnosti še naprej, ohranite tak pogled nase in na svet. Zaradi tega je tako lepši, za vse nas, vam pa želim, da se vam želje uresničijo in vam želim čimprej slabosti, nočna prebujanja in otroško dretje Ah, ne, saj ne, če se da, vsaj brez prvega in drugega, ampak vem, da boste znale to razumeti kot pozitivno željo Saj ne bo nobena zamerila, kajne, če napišem preprosto in prav nič slabšalno: DAJMO, BABE!
|