|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
8.11.2008 10:00:16   
YULIAH
Citrončica, držim pesti za poooolne folikle, saj sedaj si že čist pri koncu.
Meni je danes malo bolje, sem pa taka zaspankauser posted image ....
Lep vikend punce, pa upam da se nam naša Metuljchy kaj javi. 

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
8.11.2008 21:41:01   
metuLJchy
punce pozdrav, končno doma!

Citrončica o kako lepo da si se spomnila name, bi sestro kar za uha ko pravi da spimo, že ob 6 nam je prinesla termometer in nas zbudila.user posted image  Sem tudi jaz mislila nate danes, ali si morda v 1. nadstropju stare porodnišnice ali v leonišču. Bravo za folikle!

Moja lapro in histero sta za mano, če priznam trenutno pred računalnikom na kolenih klečim, ker mi sede še ne paše, ma saj bo bolje, malo sem se prestaršila zvečer in zjutraj saj sem edina od 4 v sobi dobila injekcijo antibiotika, tako da me je že malo panika da ne bom šla domov. Našli so mi manjšo pregrado, ki so jo odstranili, in tudi 2 manjši zarastlinici. Tako da ni bila brez pomena. Ene antibiotike moram zdaj jest, 2 meseca ne smem zanosit, potem pa lahko. Operiral me je Zorn, ki se mi zdi ful v redu.

Vse lepo pozdravljam, ne bom predolga danes, ker tako na kolenih klečat ni preveč udobno. user posted image  Hvala da ste mislile name

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
8.11.2008 21:42:16   
metuLJchy
aja še to, včeraj sem preko telefona pokukala na internet kaj se dogaja, sem vas imela v mislih, le pisat nisem mogla

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
9.11.2008 9:43:02   
metuLJchy
pozitivke moje, ker je bila večina od vas že na lapro in histero me zanima če ste začele po posegu krvavet, v petek je bil operacija, mislila sem da bom začela krvavet po prenehanju sterila M, pa sem že danes, upam da se to le čisti telo, zdaj sploh ne vem kdaj čakat naslednjo M.?

Neposredna povezava do sporočila: 1254
10.11.2008 11:11:39   
*sanela*
Kje pa ste pozitivke?
Jaz sm ful prehlajena user posted image . Grlo me boli iz nosa mi teče, ful slabo se počutim user posted image . Pa še danes imamo preglede, po kar pestro popoldne!

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1255
10.11.2008 16:08:11   
citrončica
No,sanela,ne daj se pregladu,med,čajček....upam,da te preskoči!!

Metuljchy,upam,da si vsak dan boljše,da lepo okrevaš,a vseeno pazi nase!!to,da ste bile zbujene že v soboto,mi je bilo jasno,se spomnim, a uradno niti ni obiskov še....jaz bi se pretihotapilauser posted image ,samo bi mogla te prej poklicat, sem pa mislila nate,če nebi sestre srečala,bi te pa našla!!user posted image samo da je mimo, da je in še bo uspešno!!

No,jaz sem zaključila s špikanjem,še danes si dam stopko in v sredo punkcija-pa da vidimouser posted image ,

lep dan vsem.......

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
10.11.2008 16:11:44   
Sulfinija
Metulchy,lepo da je za tabo sedaj pa pridno počivaj in lepo okrevaj ter hitro v akcijo za +.

Citrončica,v srdeo ti želim čimmanj bolečo punkcijo in čimveč zrelih jajčec.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1257
10.11.2008 17:15:37   
metuLJchy
sanela pridno pij domače čajčke in med, in se čuvaj prenatrpanih zaprtih prostorov. Pa čuvaj se!

Citrončica bom stiskala pesti v sredo, da tokrat bo uspešno. Joj, toliko ti privoščim.

Sulfinija, mi je žal da je prišla tvoja user posted image . Ne obupat, bomo vse prej ali slej ugledale user posted image , samo čakat je pa zoprno.

Pri nas je tko, da jaz nisem še ok, sicer sem bila prej neumna, in sem šla za eno uro v pisarno in sem najbolj nujne stvari naredila, samo s tem sem si le slabo uslugo naredila. Krvavim še kar malo, ni dosti, ampak se ne ustavi, sklepam, da se telo čisti. Boli me še, težko vstajam, tudi hodim še bolj racasto naokrog. Še 10 tabletk steril m (kontracepcijske) imam, ki jih bom pojedla do konca, da ne porušim preveč ciklusa. Bomo pa z user posted image  zdaj počakali do novega leta, zdravnik je sicer rekel, da po prvi pravi user posted image  lahko začnemo, sestra je rekla da 2 pravi user posted image  počakat, najbolj bom zaupala viru, ki pravi naj počakam 6 tednov, toliko da rabi maternica da se zaceli. To je nekje druga polovica decembra, če zaokrožim na debelo je tu novo leto. Tako da z novim letom bomo spet user posted image  delali, ne bi rada prehitevala časa in potem bila v solzah zaradi morebitnega splava.

zdaj pa dol z računalnika, mi ne paše še preveč sedet

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.11.2008 19:22:09   
Sulfinija
Citrončica,jutri ti želim čimmanj bolečo in čimbolj uspešno punkcijo.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
12.11.2008 8:46:54   
metuLJchy
citrončica tudi jaz stiskam pesti danes zate, naj bo ta dan z lepimi spomini vpisan v tvoj spomin, kot dan ko je vajin user posted image  začel svojo pot!

Neposredna povezava do sporočila: 1260
12.11.2008 13:54:04   
citrončica
Hvala vsemuser posted image ,
sem že po punkciji doma,
17 celic sem pridelalauser posted image ,sem vesela,
grem pa nazaj počivat,so mi eno žilo prebili,pa sem krvavela precej,tako da imam zdaj notri en trak....pa je prijetneje ležat,kot sedetuser posted image ....
...še enkrat hvala za vse pestke in lepe misli, je pomagalo!!

Neposredna povezava do sporočila: 1261
12.11.2008 13:58:39   
metuLJchy
Citrončica bravo! Zdaj le počivaj, vse ostalo bo že počakalo, razvajaj se in naj te razvajajo! Zdaj bomo punce 2 tedna močno stiskale pesti da bosta ugledala user posted image , drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 1262
12.11.2008 15:22:58   
*sanela*
citrončica user posted image user posted image user posted image  za celice. Držim pesti, da boš čimprej postala srečka nosečka!

metuljchy kako si pa ti? Že delaš?

Pa ostale pozitivke kako ste?

Jaz sem pa virozo od malega pobrala bruhala sem in driskala. Za znoret te viroze. No sam da je za mano!

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1263
12.11.2008 15:33:24   
metuLJchy
sanela o ti boga, upam da nisi kakšne trebušne viroze dobila, jaz sem jo samo enkrat, pa ne bom nikoli pozabila kako zoprna je (bruhanje, ...)

ja, sem trapa in že na tričetrt delam. Če bi delala kje drugje bi se verjetno ne sekirala in bi lepo doma počivala, tako pa imam delo pred nosom, ga vidim, si mislim, saj je samo sedenje...samo vem, da to ni prav. Saj sem šla po kosilu za 1 uro počivat, ves preostali čas sem pa delala. Uradno sem na bolniški...neuradno pa...moram v glavi to premagat, da nimam občutka krivde, če kdaj nič ne delam. Uf, sva imeli s prijateljico včeraj debato na to temo in obe ugotovili isto, da naju delo včasih prav preganja... Dokler še nimamo user posted image  moram to pri sebi razčistit, ker drugače bom na porodniški se spet isto gnala kot se zdaj na bolniški. Uf, samo to je tako zoprno, ko je moja psiha včasih tako zagamana in trmasta user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
12.11.2008 16:26:20   
Sulfinija
Pozitivke tudi mene ponovno nekaj kuha danes me noro boli glava,ter neka cela omotična sem pa noro me zebe,čeprav mami pravi da je v stanoavnju prava hica za znoret no.Sedaj sem bom šla v eni frotirasto pižamo dat zokne gor,ter haljo pa bom bedela takole.

Citrončica,user posted image user posted image user posted image user posted image  za dober rezultat sem celo jutro mislila nate in tudi dokazala z sms,kajne?

Punce dajte mi rečt v petek grem do svoje G bom prosila za bris za LJ in kaj menite mi ona da za potne stroške ali osebna zdravnica?do sedaj mi je vendo dala osebna ker je G nekaj mutila,vendar ker grem v pete do nje bom kar tam probala dobiti.

Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.11.2008 8:21:07   
*sanela*
Jutro pozitivke!
Jaz sem danes kot nova, no mal me še vetrovi matrajo user posted image user posted image user posted image , verjetno je tako po taki virozi user posted image .
Pridno delam. Sm kar dobre volje. Sanjala sem da sem držala user posted image  v naročju, vsa srečna..... No sanje se prej al slej uresničijo, a ne? user posted image  Sam pozitivno naprej, pa bo!

Naj vam vedno sije sonček!
Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.11.2008 8:39:30   
Sulfinija
Dobro jutro!

Citrončica,upam da si ok in,da se je krvavitev ustavila.

Drugače jaz sem pobita totalno me je včeraj ful cel dan bolela glava,zvečer bruhanje in še hujši glavobol tkole,da sem kmalu šla v posteljo in danes po želodcu nič boljše sem očitno fasala virus.Zato si bom kar bris pa za potne šla rihtat v ponedeljek,ker ne bi rada okrog virusa prenašala,ker se ful slabo tudi počutim.Nič grem se oblečt,malo sem vam pojamrala nato pa nekaj delat v kuhinjo in če bom mela še energijo se spravim v omare v predsobi čevlje ven zmečem,...je treba malo generalke narest,pa cunje morem še obesiti.

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 13.11.2008 8:48:37 >

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.11.2008 9:00:43   
*sanela*
sulfinija joj, bogica točno vem kaj prestajaš, sem dala skozi. Kar lepo počivaj, nič generalke danes delat user posted image . Čajčke pit in naj te tvoj crta user posted image . Pa čimprej se pozdravi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.11.2008 9:07:38   
citrončica
O,Sulfinija,so te viruski napadliuser posted image ,počivaj 2-3 dni,pa bo mimo,je kar nekaj virozic tu okoli,

jaz sem OK,sem se dobro naspalauser posted image ,tako da kar bo,bom pa šla še malo podolgem,je prijetneje,kot sedetuser posted image ,

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.11.2008 21:42:08   
*sanela*
Danes ste pa nekam tihe user posted image !
No sm prišla gor sam da vam zaželim lahko noč!
LAHKO NOČ!

Neposredna povezava do sporočila: 1270
14.11.2008 8:16:51   
*sanela*
No pa še dobro jutro user posted image !
DOBRO JUTRO!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
14.11.2008 8:54:31   
metuLJchy
Jutro pozitivke, kako ste?

Ravno sem iz zdravstvenega prišla, kjer so mi šivčke pobrali ven. Se že lažje diha user posted image

sanela, ste zdaj zdravi? Kako napreduje selitev?

citrončica, kako se ti počutiš, krvavitev se je ustavila? Počivaj in se razvajaj!

sulfinija kako si ti, te še viroza daje? Čimprej se pozdravi!

Yuliah, kako tvoja pikica in počutje?

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
14.11.2008 10:13:24   
citrončica
Dobro jutrouser posted image no ja,dober danuser posted image
zdaj sem kot upokojenci-cel dan doma,pa nimam časauser posted image ,
sem res bolj počivala,saj mi je dolgo sedenje še malce neudobno,sicer vse super,

upam, da ste ok, zdrave,Metuljchy,zdaj vseeno še malo počivaj kak dan,ko si brez šivov,da bo vse ok!

lep danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1273
14.11.2008 15:21:18   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

Jutro pozitivke, kako ste?

Ravno sem iz zdravstvenega prišla, kjer so mi šivčke pobrali ven. Se že lažje diha user posted image

sanela, ste zdaj zdravi? Kako napreduje selitev?

citrončica, kako se ti počutiš, krvavitev se je ustavila? Počivaj in se razvajaj!

sulfinija kako si ti, te še viroza daje? Čimprej se pozdravi!

Yuliah, kako tvoja pikica in počutje?

Boljše se počutim, vsaj bruham in driskam ne več. Me pa matrajo krči v črevesju. Verjetno je tako ko začne spet funkcionirati kot je treba user posted image .
Selimo se lih še ne, delamo pa s polno paro na hiši, da lahko čimprej  začnemo s selitvijo. Komaj čakam user posted image

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1274
14.11.2008 15:28:57   
Sulfinija
Ojla!

Evo,da se še jaz malo pokažem na svetu,a kaj ko bo zunaj še malo pa bo tema.

Danes sem vesela čakam domov če z eno uro pride moj user posted image .Drugi teden pa jupi ne bomo pakirali potovalke ne gre na teren juhu,temveč naju čaka razgovr v LJ.
Sedajle čakam potem dam kosilo,nato letima v šoping malo Eure zapravljat sem si cel listek napisala kaj vse rabim torej mesečna fasugna ostalo pa takole sproti.Je pa takole vse drago pa dane uničima 100Eurov kriza no vse se hudo draži...

Takole sedaj grem še malo preložit in počistit hladilnik,da bom potem svežo robo lahko noter dajala manj sedaj manjšega kot je pbil prejšnji zato je treba malo bolje pazit kaj sploh noter zalagam.

Šibam se kaj tipkamo,beremo pa obvezno.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......