Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 8.11.2008 10:00:16
|
|
|
|
YULIAH
|
Citrončica, držim pesti za poooolne folikle, saj sedaj si že čist pri koncu. Meni je danes malo bolje, sem pa taka zaspanka .... Lep vikend punce, pa upam da se nam naša Metuljchy kaj javi.
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 8.11.2008 21:41:01
|
|
|
|
metuLJchy
|
punce pozdrav, končno doma! Citrončica o kako lepo da si se spomnila name, bi sestro kar za uha ko pravi da spimo, že ob 6 nam je prinesla termometer in nas zbudila. Sem tudi jaz mislila nate danes, ali si morda v 1. nadstropju stare porodnišnice ali v leonišču. Bravo za folikle! Moja lapro in histero sta za mano, če priznam trenutno pred računalnikom na kolenih klečim, ker mi sede še ne paše, ma saj bo bolje, malo sem se prestaršila zvečer in zjutraj saj sem edina od 4 v sobi dobila injekcijo antibiotika, tako da me je že malo panika da ne bom šla domov. Našli so mi manjšo pregrado, ki so jo odstranili, in tudi 2 manjši zarastlinici. Tako da ni bila brez pomena. Ene antibiotike moram zdaj jest, 2 meseca ne smem zanosit, potem pa lahko. Operiral me je Zorn, ki se mi zdi ful v redu. Vse lepo pozdravljam, ne bom predolga danes, ker tako na kolenih klečat ni preveč udobno. Hvala da ste mislile name
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 8.11.2008 21:42:16
|
|
|
|
metuLJchy
|
aja še to, včeraj sem preko telefona pokukala na internet kaj se dogaja, sem vas imela v mislih, le pisat nisem mogla
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 9.11.2008 9:43:02
|
|
|
|
metuLJchy
|
pozitivke moje, ker je bila večina od vas že na lapro in histero me zanima če ste začele po posegu krvavet, v petek je bil operacija, mislila sem da bom začela krvavet po prenehanju sterila M, pa sem že danes, upam da se to le čisti telo, zdaj sploh ne vem kdaj čakat naslednjo M.?
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 10.11.2008 11:11:39
|
|
|
|
*sanela*
|
Kje pa ste pozitivke? Jaz sm ful prehlajena . Grlo me boli iz nosa mi teče, ful slabo se počutim . Pa še danes imamo preglede, po kar pestro popoldne! Lep dan želim!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 10.11.2008 16:08:11
|
|
|
|
citrončica
|
No,sanela,ne daj se pregladu,med,čajček....upam,da te preskoči!! Metuljchy,upam,da si vsak dan boljše,da lepo okrevaš,a vseeno pazi nase!!to,da ste bile zbujene že v soboto,mi je bilo jasno,se spomnim, a uradno niti ni obiskov še....jaz bi se pretihotapila ,samo bi mogla te prej poklicat, sem pa mislila nate,če nebi sestre srečala,bi te pa našla!! samo da je mimo, da je in še bo uspešno!! No,jaz sem zaključila s špikanjem,še danes si dam stopko in v sredo punkcija-pa da vidimo , lep dan vsem.......
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 10.11.2008 16:11:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,lepo da je za tabo sedaj pa pridno počivaj in lepo okrevaj ter hitro v akcijo za +. Citrončica,v srdeo ti želim čimmanj bolečo punkcijo in čimveč zrelih jajčec. LP Mojca
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 10.11.2008 17:15:37
|
|
|
|
metuLJchy
|
sanela pridno pij domače čajčke in med, in se čuvaj prenatrpanih zaprtih prostorov. Pa čuvaj se! Citrončica bom stiskala pesti v sredo, da tokrat bo uspešno. Joj, toliko ti privoščim. Sulfinija, mi je žal da je prišla tvoja . Ne obupat, bomo vse prej ali slej ugledale , samo čakat je pa zoprno. Pri nas je tko, da jaz nisem še ok, sicer sem bila prej neumna, in sem šla za eno uro v pisarno in sem najbolj nujne stvari naredila, samo s tem sem si le slabo uslugo naredila. Krvavim še kar malo, ni dosti, ampak se ne ustavi, sklepam, da se telo čisti. Boli me še, težko vstajam, tudi hodim še bolj racasto naokrog. Še 10 tabletk steril m (kontracepcijske) imam, ki jih bom pojedla do konca, da ne porušim preveč ciklusa. Bomo pa z zdaj počakali do novega leta, zdravnik je sicer rekel, da po prvi pravi lahko začnemo, sestra je rekla da 2 pravi počakat, najbolj bom zaupala viru, ki pravi naj počakam 6 tednov, toliko da rabi maternica da se zaceli. To je nekje druga polovica decembra, če zaokrožim na debelo je tu novo leto. Tako da z novim letom bomo spet delali, ne bi rada prehitevala časa in potem bila v solzah zaradi morebitnega splava. zdaj pa dol z računalnika, mi ne paše še preveč sedet
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 11.11.2008 19:22:09
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica,jutri ti želim čimmanj bolečo in čimbolj uspešno punkcijo. LP Mojca
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 12.11.2008 8:46:54
|
|
|
|
metuLJchy
|
citrončica tudi jaz stiskam pesti danes zate, naj bo ta dan z lepimi spomini vpisan v tvoj spomin, kot dan ko je vajin začel svojo pot!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 12.11.2008 13:54:04
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala vsem , sem že po punkciji doma, 17 celic sem pridelala ,sem vesela, grem pa nazaj počivat,so mi eno žilo prebili,pa sem krvavela precej,tako da imam zdaj notri en trak....pa je prijetneje ležat,kot sedet .... ...še enkrat hvala za vse pestke in lepe misli, je pomagalo!!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 12.11.2008 13:58:39
|
|
|
|
metuLJchy
|
Citrončica bravo! Zdaj le počivaj, vse ostalo bo že počakalo, razvajaj se in naj te razvajajo! Zdaj bomo punce 2 tedna močno stiskale pesti da bosta ugledala , drži se!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 12.11.2008 15:22:58
|
|
|
|
*sanela*
|
citrončica za celice. Držim pesti, da boš čimprej postala srečka nosečka! metuljchy kako si pa ti? Že delaš? Pa ostale pozitivke kako ste? Jaz sem pa virozo od malega pobrala bruhala sem in driskala. Za znoret te viroze. No sam da je za mano! Lep dan želim!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 12.11.2008 15:33:24
|
|
|
|
metuLJchy
|
sanela o ti boga, upam da nisi kakšne trebušne viroze dobila, jaz sem jo samo enkrat, pa ne bom nikoli pozabila kako zoprna je (bruhanje, ...) ja, sem trapa in že na tričetrt delam. Če bi delala kje drugje bi se verjetno ne sekirala in bi lepo doma počivala, tako pa imam delo pred nosom, ga vidim, si mislim, saj je samo sedenje...samo vem, da to ni prav. Saj sem šla po kosilu za 1 uro počivat, ves preostali čas sem pa delala. Uradno sem na bolniški...neuradno pa...moram v glavi to premagat, da nimam občutka krivde, če kdaj nič ne delam. Uf, sva imeli s prijateljico včeraj debato na to temo in obe ugotovili isto, da naju delo včasih prav preganja... Dokler še nimamo moram to pri sebi razčistit, ker drugače bom na porodniški se spet isto gnala kot se zdaj na bolniški. Uf, samo to je tako zoprno, ko je moja psiha včasih tako zagamana in trmasta
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 12.11.2008 16:26:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozitivke tudi mene ponovno nekaj kuha danes me noro boli glava,ter neka cela omotična sem pa noro me zebe,čeprav mami pravi da je v stanoavnju prava hica za znoret no.Sedaj sem bom šla v eni frotirasto pižamo dat zokne gor,ter haljo pa bom bedela takole. Citrončica, za dober rezultat sem celo jutro mislila nate in tudi dokazala z sms,kajne? Punce dajte mi rečt v petek grem do svoje G bom prosila za bris za LJ in kaj menite mi ona da za potne stroške ali osebna zdravnica?do sedaj mi je vendo dala osebna ker je G nekaj mutila,vendar ker grem v pete do nje bom kar tam probala dobiti. LP Mojca
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 13.11.2008 8:21:07
|
|
|
|
*sanela*
|
Jutro pozitivke! Jaz sem danes kot nova, no mal me še vetrovi matrajo , verjetno je tako po taki virozi . Pridno delam. Sm kar dobre volje. Sanjala sem da sem držala v naročju, vsa srečna..... No sanje se prej al slej uresničijo, a ne? Sam pozitivno naprej, pa bo! Naj vam vedno sije sonček! Lep dan želim!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 13.11.2008 8:39:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! Citrončica,upam da si ok in,da se je krvavitev ustavila. Drugače jaz sem pobita totalno me je včeraj ful cel dan bolela glava,zvečer bruhanje in še hujši glavobol tkole,da sem kmalu šla v posteljo in danes po želodcu nič boljše sem očitno fasala virus.Zato si bom kar bris pa za potne šla rihtat v ponedeljek,ker ne bi rada okrog virusa prenašala,ker se ful slabo tudi počutim.Nič grem se oblečt,malo sem vam pojamrala nato pa nekaj delat v kuhinjo in če bom mela še energijo se spravim v omare v predsobi čevlje ven zmečem,...je treba malo generalke narest,pa cunje morem še obesiti. LP Mojca
< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 13.11.2008 8:48:37 >
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 13.11.2008 9:00:43
|
|
|
|
*sanela*
|
sulfinija joj, bogica točno vem kaj prestajaš, sem dala skozi. Kar lepo počivaj, nič generalke danes delat . Čajčke pit in naj te tvoj crta . Pa čimprej se pozdravi!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 13.11.2008 9:07:38
|
|
|
|
citrončica
|
O,Sulfinija,so te viruski napadli ,počivaj 2-3 dni,pa bo mimo,je kar nekaj virozic tu okoli, jaz sem OK,sem se dobro naspala ,tako da kar bo,bom pa šla še malo podolgem,je prijetneje,kot sedet , pa-pa
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 13.11.2008 21:42:08
|
|
|
|
*sanela*
|
Danes ste pa nekam tihe ! No sm prišla gor sam da vam zaželim lahko noč! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 14.11.2008 8:54:31
|
|
|
|
metuLJchy
|
Jutro pozitivke, kako ste? Ravno sem iz zdravstvenega prišla, kjer so mi šivčke pobrali ven. Se že lažje diha sanela, ste zdaj zdravi? Kako napreduje selitev? citrončica, kako se ti počutiš, krvavitev se je ustavila? Počivaj in se razvajaj! sulfinija kako si ti, te še viroza daje? Čimprej se pozdravi! Yuliah, kako tvoja pikica in počutje?
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 14.11.2008 10:13:24
|
|
|
|
citrončica
|
Dobro jutro no ja,dober dan zdaj sem kot upokojenci-cel dan doma,pa nimam časa , sem res bolj počivala,saj mi je dolgo sedenje še malce neudobno,sicer vse super, upam, da ste ok, zdrave,Metuljchy,zdaj vseeno še malo počivaj kak dan,ko si brez šivov,da bo vse ok! lep dan
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 14.11.2008 15:21:18
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy Jutro pozitivke, kako ste? Ravno sem iz zdravstvenega prišla, kjer so mi šivčke pobrali ven. Se že lažje diha sanela, ste zdaj zdravi? Kako napreduje selitev? citrončica, kako se ti počutiš, krvavitev se je ustavila? Počivaj in se razvajaj! sulfinija kako si ti, te še viroza daje? Čimprej se pozdravi! Yuliah, kako tvoja pikica in počutje? Boljše se počutim, vsaj bruham in driskam ne več. Me pa matrajo krči v črevesju. Verjetno je tako ko začne spet funkcionirati kot je treba . Selimo se lih še ne, delamo pa s polno paro na hiši, da lahko čimprej začnemo s selitvijo. Komaj čakam Lep dan želim!
|
|
|
|
RE: pozitivne misli pomagajo 14.11.2008 15:28:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Evo,da se še jaz malo pokažem na svetu,a kaj ko bo zunaj še malo pa bo tema. Danes sem vesela čakam domov če z eno uro pride moj .Drugi teden pa jupi ne bomo pakirali potovalke ne gre na teren juhu,temveč naju čaka razgovr v LJ. Sedajle čakam potem dam kosilo,nato letima v šoping malo Eure zapravljat sem si cel listek napisala kaj vse rabim torej mesečna fasugna ostalo pa takole sproti.Je pa takole vse drago pa dane uničima 100Eurov kriza no vse se hudo draži... Takole sedaj grem še malo preložit in počistit hladilnik,da bom potem svežo robo lahko noter dajala manj sedaj manjšega kot je pbil prejšnji zato je treba malo bolje pazit kaj sploh noter zalagam. Šibam se kaj tipkamo,beremo pa obvezno. LP mojca
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......