ribicau
|
Oj! Ej punce, sej nočem komplicirat, ampak najbolj me skrbi, da bo mala zamenjala noč za dan, če bo podnevi več spala! Ja to bi pa res rada preprečila, pa če se vam zdim še tko trapasta. Sem mislila da spi od 21.30 danes, pa me je našponala, zdele gleda ko sova v posteljici. Joj, sem jo šla zdele pogledat in ne boste verjele, sem jo dala prej na bok, da je gledala proti steni, sedaj pa je še delno na boku, ampak gleda pa čisto v nasprotno smer....ampak ker še ne spi čisto, jo sploh še ne upam prestavit! Malecka_mateja vidiš, ne morem ti svetovat kako uspavat dojenčka . Kolumbo, tvoj Maj vsaj zaspi med dojenjem, moja še to noče . Jutri imamo pediatra in me zanima, kakšna bo situacija. Imam pa ful problem, ima en kup muck v nosku, jaz jih pa ne morem spucat, niti s fiziološko, niti s pumpico. Bomo jutri vprašali kako in kaj. Ja kupček...to je tud ena cela znanost. Jaz sem preventivno kupila kapljice proti krčem v naši lekarni. Zdej a pomagajo al ne ne vem, ker mi hvala bogu še ni treba vedet. Zadnjič sem mislila, da jo dajejo krči in sem ji dala malo kapljic po žlički, samo še zdaj ne vem, a so bili krči, al je bla tamala samo mal "zoprna". Probaj s bebe čajem! Daj ji ga malo, pa še ti ga pij. Jaz ga pijem že od prvega tedna, kakšne tri lončke na dan. Itak je treba veliko piti zaradi dojenja, tako da mi je vseeno, če ta čaj pijem. Grem pod tuš in spat!
|