|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
23.4.2007 14:18:02   
visnjaaa
hallo!

Prosim za recept, kako bi mojega otročka pripravila do tega, da bi spal celo noč al pa saj pol noči, ne da bi se zbudu, oz. jedu.
Naj pripomnim, da še vedno polno dojim na 2,5 - 3 ure dan in noč.
Sem čedalje bolj utrujena, in res morem nekaj ukrenit, drugače bom  znorela, ker ne morem hodit po svet ko mesečnik. Me telo sploh ne uboga že 2 dni.
Dlesni so že malo bolje, čeprav so me včeraj zvečer začeli boleti vsi zobje - po mojem mam nahlajene - klima pa to....Pa sej sploh ne vem več...., vglavnem zmatrana sem vsak dan bolj.user posted image user posted image user posted image

Drgač pa smo ok! Malček lepo raste in se lepo redi.user posted image

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.4.2007 19:22:50   
LuLu
Ojla,
Visnjaaa, saj smo boge, samo to bo vse enkrat mimo. Ti ze imaš bebico, če se ne motim, pa dobro veš, da ne bo vedno tako. Jaz recepta nimam, žal. Sem tudi jaz včasih kot mesečnik, sicer ne zaradi malega, ampak mojega nespanja. Pa mine, pa se spet kak dan dobro naspim popoldan, pa potem spet kakšna neprespana noč... mah, saj bo boljše, sigurno.
Probaj popoldan nadoknadit spanje, daj bebico v varstvo, če imaš komu, pa se naspi.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 402
23.4.2007 20:08:26   
visnjaaa
Lulu hvala za tolažbo. Sej maš prav, naspat se bo treba. Ta moj malček, ki mi ne da spati  je moj 3 otročekuser posted image . Mam punco 6 let, fanta 4 leta in bebico 2,5 meseca.user posted image  Oooooo sej sama seb ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image
Sej res minejo tud neprespane noči....sej vem....user posted image  eh pa sej bo - ja bo moglo bit.

lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 403
23.4.2007 20:23:24   
LuLu
visnjaaa, ja 3 imas, zdaj se spomnim... ti si carica user posted image
Če je to edini problem, ki ga imaš z otroki, potem tak nimaš problemov. user posted image
jaz se edino tega spomnim, da če je bebica sita dovolj, ko gre spat? Če čisto preprosto razmišljam, naj bo to njegov največji obrok, da bi mogoče kasneje postal lačen...? Ne vem, težko je svetovat... ti pa valjda želim, da že danes spiš več kot ponavadi.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
23.4.2007 20:50:19   
visnjaaa
OOO Lulu pa full se napapca, da kr mrmra poluser posted image user posted image user posted image  Če ga podojim še iz druge zizike pa tak pol ure smo poliva.user posted image  Pa sej se dobr redi: 1 mesec 1200g, drugi mesec pa spet 1 kg.user posted image
Menda je tolk razcrkljanuser posted image  Sej ti povem, da več ko jih mam, bolj jih razvajam.user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 405
23.4.2007 21:10:41   
ribicau
Zdravo!

Visnjaaa jaz ti tudi ne znam svetovat, ker pri nas je skoraj vsaka noč drugačna. V posteljico jo dam med 20.40 in 21. uro in potem spi do včasih 2h , včasih do 3h, potem jo nahranim in spi do 6ih-7ih, potem pa običajno še kakšno uro do dve potegne! Včasih pa od večera spi celo do 5.30,...6.30.....potem jo pa jo nahranim in spi še do cca 8ih - 9ih! Vidiš, to je čisto odvisno. Jaz sem mislila, da če čez dan bolj malo je, se pravi je med dvema obrokoma sigurno 3 ure, potem čez noč v enem kosu spi manj....pa sem jo hranila na 2 uri čez dan in ugotovila, da to ni to, enkrat v enem kosu spi 6 ur, enkrat 8 ur....
Papca pa tvoje dete res pridno, naša je v 2 mesecih pridelala toliko, kot tvoj malček v enem mesecu user posted image . No naša je suha in dolga, po mamici user posted image !

LP

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   [Brisano sporočilo]
23.4.2007 23:49:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
24.4.2007 8:44:03   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dober večer še od mene......debata o spanju....hehe, pridi višnjaaa k meni na dopust...mi skoks samo spimouser posted image ...zdej ko je bolj toplo ponavadi okol 5h zutri odprem okno in tamau "drnjoha" kar do 8h...tko da spi 10 ur v kosu...sm že rekla, da bomo začel prej ustajat, ker sva taka lenuha,da dopoldne redkokdaj "ujameva sonce"....drugač pa potem popoldne letamo non stop...danes mi je celo uspel rože presadit pa dohodnino napisat......jutr gremo mal po trgovinah, si mormo "familjarno" nabavit nove obleke za krst...komej čakam...moj dragi pa seveda niti najmanjuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej bi prišla k tebi na dopust - prav prilegelo bi se mi tako spanje, kot ga imaš ti domauser posted image user posted image  Pa sej moreš biti ko rožica - naspana in nasmejanauser posted image .  Maš pa velikooo srečooo!user posted image user posted image

Naj vam še povem malo o mojem hujšanjuuser posted image  Odkar se ne pazim več in jem tudi večerje imam spet 7 pred samo, pa še malo bolj odebeljena je tale user posted image 7, kr neki na 71 kg kaže. Pa jaz bom to vago skoz okno vrglauser posted image user posted image user posted image
Pa sem se odločila, da bom še nekaj časa debela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bo vsaj možek mel kej za prjet, kot pravi naša Malecka_mateja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zgleda, da ga moje mišiceuser posted image prav nič ne motijo priuser posted image  - prav srečen je, samo da sem za stvar.user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   [Brisano sporočilo]
24.4.2007 15:16:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
   [Brisano sporočilo]
24.4.2007 20:19:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 410
25.4.2007 9:34:55   
malecka_mateja
dobro jutro!

kako kaj?
mi smo v polnem zagonu za delo v novem stanovanju!včeraj sma šla kuhinjo naročituser posted image ma je draga celi miljon z aparatiuser posted image ampak je lepauser posted image user posted image user posted image

no drugače smo ok!mamo je sonce vžgalo na sprehodu po rokah do ram in peče kouser posted image drugače pa mala je superuser posted image spi je in se že meni ko vlka!user posted image

aja kolumbo kdaj bi prišla ti ampovej jaz sem doma in si bom vzela čas zate!!!user posted image user posted image
kolumbo in višnja nehajte že s t emi kilami ker tudi meni je slabo zraven!tak da prosim ne kvarita mi veselja in dnevauser posted image user posted image jza nevem kdo bo šel v kolpalke namesto meneuser posted image user posted image se javi katera!user posted image user posted image

višnja probaj tvojegauser posted image čez dan pokonci več držat in bolj pozno ga dat spat!moja gre vedno ob 10 in ni problema pa čez dan ji popestri dan tak da se menim z njo in igram in je več budna!probaj!pa tak kot sem rekla če skočiš ponoči že na jamranje je lahko to krivo da se hranita na 3 ure!ker moja skoz jamra in se smeji v spanju!in če bi vedno skočla bi jo hranla na eno uro!user posted image mogoče pa se ne naje dovolj alai pa tvoje mleko ni več sitostno!nevem pač nekaj primerov!jaz upam da boš dojila še dolgo in da ni to krivo amapk nikoli ne veš!

zdaj pa gremo se vozičkat!user posted image kuhali golaž in kruhove cmoke!njami!
potem pa spet okrog hodit za stanovanje!

babe kam grete na morje????

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.4.2007 9:35:19   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

VIŠNJA a loh pridem k tebi za 10 dni, da mal ponoč ustajam pa na 3 ure "futram", ker mam glih sam še tok časa, da si najdem neki za oblečtuser posted image ..jutr dopoldne bomo mel 2 sprehodauser posted image  ob 8h pa še ob 11h.....pa na top šopu morm hitr najdt kakšno fitnes napravo..user posted image .....

user posted image user posted image user posted image Kolumbo  ti kr prid k men, boš še mojega malčka mal mirkala, da se bom jaz naspala...user posted image user posted image user posted image
Jaz sem hujšala 7 dni in po 17 uri nisem nič jedla, pa sem shujšala 1 kg, ampak počakaj, ko pa sem začela normalno jest večerje, sem pa nazaj dobila 2 kg. Grozaaaa - pa vsak dan vozičkam...pa nič....

Sem tud jaz šla v šoping, da si  kupim za oblečt, pa sem bla tako razočarana..... Vse hlače dobila normalno čez bedra in boke gor, ja ja ampak čez pas pa nisem mogla zapret. Če pa sem zaprla gumb, mi je pa skor čreve ven vrglo.user posted image user posted image user posted image
Pa pravijo, da če dojiš, se kile topijo...?????user posted image user posted image user posted image

Nimam pa nič za oblečt, tak, da  ko kam gremo, mi je kr nerodno....ampak sej nimam kej nardit. Hujšat ne smem, ker - adijo mlek, bom pač počakala - in se debeljala....
Eh pa sej bo boljše!!!!user posted image  
Mi je prvi sinko pred dnevi reku, da mam eno luknjo v hrbtu. Pa mu jaz rečem: kje??? Pa mi reče: tuki maš lukno! Pa se jaz u špegu pogledam, pa me je skor kap...ker mam kr neki špeha na hrbtu spodaj, na obeh straneh,  mam v sredini kr lukno - v križuuser posted image user posted image user posted image

No kolumbo toliko v tolažbo pa ti še nekj povem!
Men je včasih mož reku: mami ti kr jej, sto kil ni prec (hitro)....user posted image
Zdej mi pa reče: mami ti kr jej, ampak sto kil bo hitr ....user posted image

Pa sej me ne gane nič, jaz mu lepo povem nazaj : da ma pač vsak tele svoj veselje, in da si kr naj da duška.user posted image  Mu bom že vrnila drugače...ko bo hotuuser posted image  mu bom rekla: ej stari sto kil...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 412
25.4.2007 9:46:09   
visnjaaa

Malecka_mateja hvala za mnenje, ampak da bi dala tamalga spat ob 10?user posted image
Pa jaz sem čisto crkjena že ob 8.user posted image
Pri treh otrocih to ne funkcionira, ker bi bili potem vsi do 10 pokonci in se nobeden ne bi potem mogel vsati ob 7 za vrtec.user posted image  

Veš pa preden rit dvignem ponoči tud počakam, pa ni haska.user posted image
Pa tud mleko mam super, ker se je prvi mesec zredil 1200g, drugi mesec spet 1 kg, tako, da nimam kaj....user posted image če ne bi bilo mleko kakovostno, ne bi toliko pridobil.

Sej vem, da mi hočeš pomagati in 100 x hvala! user posted image

Pa sej bo zrastu, pa bo boljše...user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 413
25.4.2007 10:17:54   
malecka_mateja
no visnja potem pa res ni melkao in je tvojuser posted image požerušček!user posted image ja pra dva daš spat ob osmih zadnjega pa čimbolj pozno!jaz sem mojo tak navadla in je super!

no pa sej tudi tvoj bo enkrat spal celo noč nić se ne sekiraj!user posted image te podpriramo in sočustvujemo s tabouser posted image

zdaj pa gremo vozićkat do trgovine!

papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   [Brisano sporočilo]
25.4.2007 10:37:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
25.4.2007 11:48:47   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa
Pa pravijo, da če dojiš, se kile topijo...?????user posted image user posted image user posted image

Tudi meni ta teorija ni jasna user posted image
Pri meni ne deluje...

Dajmo se zmenit za čvek v živo, pa čimveč naj nas bo... visnjaaa, pa tvojo sekico zraven vzami, da se nasmejimo ob vajinem prepiranju user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.4.2007 13:46:15   
visnjaaa
Ja ravno iz štajerske nisem, ampak bi pa prišla na rr zmenek tud na štajerski konc, ni nobenga problema, pa še sestro bi vzela s sabo. Naj gre  mal po svet, da ne bo kr gnila doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lulu smeha pa bo, nč bat. user posted image user posted image user posted image
Kje bi se pa dobile in kdaj?

lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.4.2007 14:16:06   
Anonimen
Čao punce,

vidim, da se o kilah menite... men se kr topijo, seveda polno dojim, ampak...res gre hiter. Sem že na svoji teži. user posted image Nimam pa nekega recepta, jem tolk kot prej, sam je pa res, da kak obrok preskočim, ko našega atija ni doma, ker nimam cajta za jest user posted image

No naš mali je mel včeraj spet celo štalo ene 2 uri... user posted image user posted image user posted image Ful se je dru... Katastrofa. Ampak spal pa je od 23h do 5h, pa pol še do 7h. Moram potrkat... Pohvalno!

Grem zdej po nov mobitel, če bo vreme zneslo, ker je neki ful oblačno pri nam... Zgleda se bo ornk ulilo.

Pa za kosilo je bila jagnjetina, tak da mi stanovanje fajn -sej ne vem al naj napisem diši al smrdi....user posted image Bom kr vse pustila odprto da se fajn zlufta ko nas ne bo!

Bejbe uživajte, objemite svoje sončke in se slišimo! user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
25.4.2007 21:39:59   
atena777
Visnjaaa naj delim s teboj modri nasvet in plava navodila, ki jih dobivam od mojega dragega:
  • ne jest sladkarij, pa bo slo kar samo dol.
  • Pa spati moras, ce clovek ne pociva dovolj, ne mores hujsat, ker se baje neki hormoni pomestrajo.

No sedaj ves, ce ne bos spala, ne bo minus kilc.

Nas tudi na 3 ure ponoci hrusta mleko, ne morem ga navadit na drug rezim. Edino po kopanju zadrnjoha tja do 2h (ob 8-9 h zvecer ga damo spat), ampak meni nekako se ni ob 8h za v posteljo, tako da ne izkoristim tistih 5-6 ur, ko on "potegne").

Jah kaj cem takle mamo. Drugace, pa je meni slo spet za eni dve deki dol, danes je pokazalo ze 68,6. to pa gre pocasi ane? Kaj delam, jah nc skos okol skacem, pa pospravljam sedaj sproti, mama ne hodi vec pomagat, ker je skos na Golovcu, moj je slabe volje, ce je posoda nepomita, zato se trudim zjutraj vsaj to poslihtat, da potem kliznem v tivoli do popoldneva. Pa casa zajest zmanjka to je res, ampak na uro pa ne gledam (po 17 h tudi jem), pa tudi cokoladico si privoscim, res pa je, da sam kaksen koscek, potem se pa hitro izmazem, da mi moj pravi, da morem hujsat. Saj v bistvu na to niti ne dam, kaj on pravi, bolj zaradi sebe se ne prenaziram, ampak kadar sem lacna pa jem in zdi se mi, da ful skos jem, res pa je da pomalem, en sendvic tu en tam, pa jabolko, pa to pa ono, pa kepico, dve sladoleda...Ves kaj ce dojim moram jest, drugace se mi vrti, ni sans, da bi se lahko odrekala, lahk kar skup padem.

Ti pa se ne sekiraj. Sej imamo casa se 6 mesecev! Meni ostaja se 5 kg. 1 Kg na mesec bo cist kul. Vec user posted image  pa bo!

Lepo je biti v nasi generaciji mlad user posted image .

Lp, A.user posted image

< Sporočilo je popravil atena777 -- 25.4.2007 21:44:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.4.2007 21:50:42   
visnjaaa
atena777 hvala za odgovor...ka pa je po poklicu tvoj mož???
No sej se strinjam z njim, ampak, da bi se sladkemu odpovedalauser posted image  pa padem v dilirijuser posted image user posted image user posted image  ne morem zdržat brez sladkarij, sej zato pa tud nič ne shujšam....user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 420
26.4.2007 8:14:12   
malecka_mateja
OJLA!

Lulu kako je za danes???

evo jaz pa mam danes Guser posted image user posted image user posted image da se koncno zmenim za zaščito!grem z malo tja s tem da gre seka zraven!

torej zdaj počasi se najemo porihtamo in gasa!user posted image

ja višnja o tem da moreš bit naspan pa ma atena prav ker drugače telo dela drugače!sej pa te ste medicinci v familiji!user posted image user posted image

no lep dan se javim kaj!papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.4.2007 8:44:23   
visnjaaa
ojla!

Kako ste kaj?
Mi smo kot ponavadi..user posted image
Veste kaj mene zanima...koliko časa so vaši malčki budni čez dan. user posted image

Jaz sem včeraj hotla dat tamalga mal kasnej spat, ampak in je že ob pol sednim tako tečkal, da sem ga mogla dat spat. Ja kak vam zdržijo pokonci do 9 - 10 nimam pojma. Men je buden čez dan največ 3 ure, ostalo pa spi.
Čez noč spi, adj sej se dojima na 3 ure, samo pol nazaj zaspi.
Kako je pa pri vas???

lp

Neposredna povezava do sporočila: 422
26.4.2007 9:00:57   
malecka_mateja
oj!

višnja moja je skoz gor tu pa tam za drema za 15min do pol ure ostalo je budna!jza sem včeraj dala mojo spat ob 9 pa je lepo spala!ker je pač mela taki ritem hranjenja!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.4.2007 9:02:26   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

ojla!

Kako ste kaj?
Mi smo kot ponavadi..user posted image
Veste kaj mene zanima...koliko časa so vaši malčki budni čez dan. user posted image

Jaz sem včeraj hotla dat tamalga mal kasnej spat, ampak in je že ob pol sednim tako tečkal, da sem ga mogla dat spat. Ja kak vam zdržijo pokonci do 9 - 10 nimam pojma. Men je buden čez dan največ 3 ure, ostalo pa spi.
Čez noč spi, adj sej se dojima na 3 ure, samo pol nazaj zaspi.
Kako je pa pri vas???

lp

Pri nas istouser posted image user posted image user posted image ...moje je že tut čist fertik okoli 19-20h in gre tam nekje spat! Ne želi si da ti gre ob 22h spat, pol pa res ne boš imela tut minutko zase..men bi se zmešalo, če bi mi do 22-23 ****kala....jst sem šla pa včeraj z njo spat ob 19.30...spale sva do 4h, podoj in potem do 7.15(ko sem mogla Lukca zbudit) zdej si pa preračunaj...sem danes kt da bi se ponovno rodilauser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 11:03:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?