atena777
|
Visnjaaa naj delim s teboj modri nasvet in plava navodila, ki jih dobivam od mojega dragega: - ne jest sladkarij, pa bo slo kar samo dol.
- Pa spati moras, ce clovek ne pociva dovolj, ne mores hujsat, ker se baje neki hormoni pomestrajo.
No sedaj ves, ce ne bos spala, ne bo minus kilc. Nas tudi na 3 ure ponoci hrusta mleko, ne morem ga navadit na drug rezim. Edino po kopanju zadrnjoha tja do 2h (ob 8-9 h zvecer ga damo spat), ampak meni nekako se ni ob 8h za v posteljo, tako da ne izkoristim tistih 5-6 ur, ko on "potegne"). Jah kaj cem takle mamo. Drugace, pa je meni slo spet za eni dve deki dol, danes je pokazalo ze 68,6. to pa gre pocasi ane? Kaj delam, jah nc skos okol skacem, pa pospravljam sedaj sproti, mama ne hodi vec pomagat, ker je skos na Golovcu, moj je slabe volje, ce je posoda nepomita, zato se trudim zjutraj vsaj to poslihtat, da potem kliznem v tivoli do popoldneva. Pa casa zajest zmanjka to je res, ampak na uro pa ne gledam (po 17 h tudi jem), pa tudi cokoladico si privoscim, res pa je, da sam kaksen koscek, potem se pa hitro izmazem, da mi moj pravi, da morem hujsat. Saj v bistvu na to niti ne dam, kaj on pravi, bolj zaradi sebe se ne prenaziram, ampak kadar sem lacna pa jem in zdi se mi, da ful skos jem, res pa je da pomalem, en sendvic tu en tam, pa jabolko, pa to pa ono, pa kepico, dve sladoleda...Ves kaj ce dojim moram jest, drugace se mi vrti, ni sans, da bi se lahko odrekala, lahk kar skup padem. Ti pa se ne sekiraj. Sej imamo casa se 6 mesecev! Meni ostaja se 5 kg. 1 Kg na mesec bo cist kul. Vec pa bo! Lepo je biti v nasi generaciji mlad . Lp, A.
< Sporočilo je popravil atena777 -- 25.4.2007 21:44:30 >
|