|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
19.4.2007 9:50:09   
atena777
Jasna recipediatru naj ti predpiše D3. Najbolj pomemben vitamin je D, A lahko počaka. Naš jemlje D3 pa je sedaj bolje.

LPA.

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 376
19.4.2007 9:50:56   
atena777
Visnjaaa sanjalo se mi je, da si napisala da imas ze -7 kg. Kok sem ti bla fous! Meni se je pa ustailo na 69,3.

LP, A.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 377
19.4.2007 13:32:29   
malecka_mateja
oj!

mi pa gremo počasi na sončka!jaz sem začela hodit v solarij!zdaj pa grem še malo posončituser posted image ati je pravkar šel v službo tako da zdaj gremo ven počasi!

kolumbo kako je je kaj bolje??
naša tudi sp.del nosi 68 komot ma dolge noge zgoraj pa 62!user posted image po počasi treba spet v šoping!user posted image

no zdaj pa odhajam!javite se kaj!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   [Brisano sporočilo]
19.4.2007 13:53:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
19.4.2007 18:57:25   
Anonimen
Ojla!

Evo, naš sonček je končno zaspal - buden je bil od 16h do maloprej... user posted image Prvič mi je tako dolgo zdržal buden v enem kosu. Nič ni kaj preveč jokal, smo mal bli zunaj, malo v ležalniku, mal na zizi... Zdej pa spi, tak angelček je... user posted image

Ja, tele AD3... user posted image Bom rekla pediatru za te D3. A teh se ni treba bati? Ne povzročajo krčev? Ker men je pediatrinja v posvetovalnici rekla, da AD3 NE povzročajo krčev, kakor trdijo nekatere mamice... Ampak pri našmu tamalemu je razlika tolk očitna, da zagotovo vem, da so krive AD3. Ji bom povedla... Upam, da me ne bo kregala.user posted image

Višnjaaa jaz jem vse, razen surovega sadja in zelenjave. Pa kislih stvari tudi ne (ful se mi lušta kislih kumaric, pa ne smem... user posted image ) Boljš, da se men kej lušta, kot pa da Alena zvija. Kaj čmo, bomo mal potrpeli.

Kolumbo nič se sekirat. Tole polivanje nas vse mamice skrbi. Tud naš ima take poplave včasih, da me skor kap... Sploh nisem vedla, da je možno, da malčki tolk pojejo, ne pa da še zbruhajo... user posted image Ampak moja mami pravi, da tisto kar ga v želodčku tišči, mora spravit ven. Mogoče pa preveč pojejo? user posted image user posted image user posted image

Evo, se je že zbudu... user posted image user posted image user posted image Šibam... Čau!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
19.4.2007 20:59:53   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Živjo!

včeraj zvečer mi je zadnji obrok ob 22h komplet pobruhal po postelji, tko da sem mogla jogi sušit s fenom. Tko mi še nikol ni bruhnu...sm bla pol čist fertik in tut zaspat nism mogla...

Kolumbo, a si se ti mogoče vprašala, zakaj tako poliva??? Praviš, da najprej dojiš pol pa mu še dodaš dodatek????? Mislim, da ga čisto prenajedaš. Dej ti lepo podoj, pa mu nič ne dodajaj, pa boš videla.... Men je pediater reku, da otok polije tisto vem, kar je viška v trbuščku. Brez veze, da dodajaš, ker ma dosti iz zizik, pa še matraš ga s tem. Pa sej veš, da maš dosti, zakaj dvomiš in mu dodajaš? Ker so ti tako drugi rekli??? Pa mamice najbolj čutimo, kaj otroček potrebuje.user posted image

Atena777 pa da bi se ti besede pozlatile in bi res toliko shujšalauser posted image
Sej gre počasi dol po dekicahuser posted image , samo mam tak apetit, da se včlasih ne morm haltat. No napr. včeraj in danes sem pojedla vola in pol in to same sladkarijeuser posted image packa sem...zdele mi gre kr na bruhanje, če se samo sladkega spomnimuser posted image .
Jutri grem spet z polno paro dalje - nič po 17. Kr spat ne morem, ker mi ni dobro če jem zvečer.

Malecka_mateja ti pa kr u solarij??? Opa - nekateri si pa privoščijouser posted image user posted image user posted image
Ti si kr privošči, jaz sem ti pa folš.user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 381
19.4.2007 21:50:31   
malecka_mateja
oj!

ja kolumbo jaz tudi mislim da ga prenajedaš!moja seka ga je prenajedla in je zdaj dva ni bil siten ni hotel jest in skoraj dehiriral se ji je v dveh tednih zredil eno kilouser posted image ker ona misli ko otrok zajoka da je lačn pa ni važno če je pred pol ure jedo!pač seka moja me je sram da je v žlahti z mano!sam ko smo ji mi rekli ni blo ok zdaj ko pa jo je dr nadrla pa je ok!eh sej bo bolje!

višnja ja morem malo porjavet pa par strijc skrit!user posted image user posted image greš zraven te povabim!te vzamem sabo pa še na torico te peljem ker skrbim da se neboš posušila in bo tvoj možek imel kaj za primituser posted image user posted image

no zdaj pa je že sirenica gremo ajat!

papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 382
20.4.2007 9:51:00   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

višnja ja morem malo porjavet pa par strijc skrit!user posted image user posted image greš zraven te povabim!te vzamem sabo pa še na torico te peljem ker skrbim da se neboš posušila in bo tvoj možek imel kaj za primituser posted image user posted image

papa

Malecka_mateja
he he he user posted image user posted image user posted image  maš pa odličen smisel za humoruser posted image user posted image user posted image ...posušilauser posted image ....he he he
Hvala za povabilo...user posted image , pridem enkrat...katerega leta bo to, pa še ne vemuser posted image user posted image

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 383
20.4.2007 10:35:22   
poli4
Ojla!!

Sem dodala nekaj novih slikic v album, tko da si lahko pogledate.

Smo ok uživamo na sončku tako kot ostale, papamo na vsaki dve uri, tudi če smo zunaj, je tako požrešen da je kaj, tako je potem tudi ponoči user posted image , ah bo že boljše.
Ja še to moram povedat, da krčev nimamo več, tudi jesti sem začela vse po vrsti pa se nič ne pritožuje. user posted image

Glede kil se jaz nič ne pritožujem, moti me samo celulit, pa ne vem kako ga se naj znebim, ker ga nikol še nisem imela??? user posted image   Poletje se počasi prebližuje....?

Mateja, voziček bomo definitivno kupili, sem ga šla sedaj še pogledat in je zakon.

Gremo na sončka

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
20.4.2007 11:37:07   
LuLu
Ojla, kako smo kaj? user posted image
Mene pa resno zanima, kje je naša metuljčica27?
Malecka_mateja, kaj ko bi jo poklicala ali pa poslala sms?
Poli4, mali je ful dober. Z mojim malim imata istega frizerja user posted image

Jaz sem tudi dala nekaj novih fotk noter.

(odgovor članu poli4)
Neposredna povezava do sporočila: 385
20.4.2007 15:58:43   
malecka_mateja
oj!

sem klicala metuljčico in je rekla da je leteča in da ni časa!z malo sta ok!sej bo se javla kaj!

midve sma že iz sprehoda zdaj glih je in potem mogoče grema še malo!

višnja sej vem da sem na hece sej malo morem bit!pač skrbim da nebomo grde suhice ampak lepo izpopolnjene ženskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal heca!tortica pa res ni heca ti sam povej kdaj boš kaj na tem koncu kerega letauser posted image user posted image

poli zelo lep fantekuser posted image vozek pa je itak zakon!user posted image user posted image user posted image

kje pa naša kolumbo????

LP

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   [Brisano sporočilo]
20.4.2007 18:00:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 387
20.4.2007 18:46:43   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

....zdele sem spila eno veliko pivo in se mi kr mal vrti....pa bom še enega da se mi bo še boljuser posted image ..sej se hecam...bi pa prav pasalo....

Tud meni bi basalo....malo popivanjauser posted image , samo jaz mam raje cvičk.user posted image
Komi čakam, da bo kako leto mimo in bolj lahko šla mal u lajf.user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 388
20.4.2007 22:01:07   
malecka_mateja
čer!

evo deca spijo zdaj pa grem še jaz!

ne kolumbo jaz si nisem nič zaščitla sej po mojem nebo nič narobe te bi rekli kaj!nevem no bom vprašala!

grem zdaj!

papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 389
20.4.2007 22:48:59   
ribicau
Ojla

Ful ste pridne s pisanjem, midve pa čist zabušavava, sva skoz na okrog. Danes sva šli na en obis in naju jasno celo dopoldne ni bilo doma, prišli sva šele bo 14ih. Vmes sva kupili tudi flance solate in ostalega, tko da sem popldan izkoristila prisotnost tašče in na hitro poflancala. Vrt je za en čas poštiman user posted image  kar se mene tiče. Potem sem pa hitro lasagno naredila za večerjo, potem pa Evo dala spat, zdej sem pa torto pekla, ker ma en kolega jutri vselitveno žurko in mu bomo kar torto dal. No u bistvu sem zdele spekla biskvit, finish torte bo pa jutri dopoldan, ko pride moja mami in bo Evo peljala na en sprehod.

Danes pred večerjo je bla Eva nekej zoprna, potem sem jo pa kr dala mal kravice past in ne boste verjele, v 3 minutah se mi je 2x obrnila iz trebuha na hrbet. A vaši tud to delajo? Danes sem to prvič videla, no verjetno zato, ker je danes šele v tretje (vedno po ene 2 minutki) kravice pasla, prej se sploh nisem spomnila, dokler HOthien ni omenila.  Drugače pa ko kravice pase tud sekunde glavice ne spusti na tla, skoz jo gor drži in gleda levo desno....

Ej ne boste verjele Kolumbo in Visnjaaa, tud meni se je danes pivo zaluštalo in sem pri mojem spila ene par šlukov! Bi pa z lahkoto celo piksno, a mislite, da bi blo fest narobe?

Vaši sončki imajo vsi ful las, edino naša je čisto plešasta user posted image . Me zanima, kdaj bodo kaj pognali. Midva z možem sva bila v otroštvu blond, mogoče bo tud Eva...no zdej me bolj zanima, kdaj sploh bodo lasje!

Ha solarij....če vam povem to, ne boste verjele. Mam tako polt, da sem ene dve leti zapored po dve kuri solarija dala skoz, pa se mi tud malo ni poznalo! Tudi naravno sonce mi nič kaj dosti ne naredi. Obraz in roke že malo, drugače sem pa bolj rdeča kot rjava, potem se pa ta rdeča barva po dveh dneh nazaj v belo spremeni user posted image . Samo upam, da je Eva od moža polt podedvala, sicer ni neki zamurc, ampak na soncu se vsaj malo obarva.

Bi mi pa prav prišel frizer, samo če ne bi trajalo 3 ure, da bi me poštimal....namreč nimam več pumpice, sem jo že dala nazaj, tko da si mleka ne morem spumpat! Bom pač še en čas neurejena user posted image .

Tko, zdej grem pa jest tud v posteljo pogledat, če je še tako udobna....

Ajde lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 390
   [Brisano sporočilo]
21.4.2007 0:33:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
21.4.2007 11:06:09   
visnjaaa
Živjo!

Jaz sem čist crkjena. Moj malček že dva dni kr neki ****lira. Okoli 4 zjutraj se zbuja in noče zapat nazaj....on bi se kr menu, pa smejuuser posted image , jaz pa bi spalaaa.  Ja sem čist gotova. user posted image

Za nagrado so se mi pa še dlesni vnele - na desni strani.
Me orng bolijo, pa še otečene in krvaveče mam. Sej si grem kupit mehko krtačko, pa zobno pasto paradontax, pa še ustno vodo za spiranje.
Ima še katera kak drug predlog???user posted image  No pa mam še gel za mazat gengigel...

Upam, da bo čimprej šlo mimo, ker me resss boli vse v ustih.
Bom še res shujšala...user posted image , ker ne morem jest, ker me tako boliuser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 392
   [Brisano sporočilo]
21.4.2007 12:00:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
21.4.2007 21:51:15   
ribicau
Ojla!

Smo s celi dan potepali in sploh  ni blo časa za RR. Zjutraj oz. dopoldne (ker sva z Evo spali do 9ih) sem še finiširala torto za enega kolega, ki se je v hišo vselil (Evo je pazila moja mami), potem sva šli k moji mami na kosilo, potem pa na vselitveno žurko in sva prišli domov malo pred 20. uro. Eva zdele že od 21ih spi, tko da sem si vzela čas za računalnik.

Visnjaaa probaj spirati z žajblom! Če so kakšna vnetja, meni pomaga.

Jutri imamo piknik,ker ima tašča roj. dan! Pa cel teden smo vedl, da je jutri piknik, pa smo pozabil darilo kupit (no mal smo pa odlašal user posted image ). Zdej gremo pa jutri na vrat na nos v City park, da kupmo kakšen darilni bon user posted image .

Bravo Kolumbo, pol je bla pa dobra fešta. Darilo je pa tud cool, sploh boni user posted image !

Lepo nedeljo!

p.s. no če se mi bo dalo, bom še slikce naložila...vam sporočim

Neposredna povezava do sporočila: 394
21.4.2007 21:58:41   
atena777
Meni se je pa predvčerajšnjim sanjalo, da sem celo flašo piva popila, prav čudno, ker ga nikoli ne pijem(raje vino), pol pa še tu tole berem. Morda bi ga pa mogla, saj mende je dobro za dojenje?
Sej dam pa pivski kvas vsake toliko casa v jogurt! Mislim, da je stajerski user posted image
A ve se kake dodatke dajete svojim malackom?

Aja pa se neki, a je morda kera obcutljiva na cvetni prah? Kolegica sprasuje tiste ki polno dojite, ce kaj proti alergiji vzamete, kake tablete? Za velecenjene odg. se zahvaljujem.

LPA.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 395
21.4.2007 22:52:18   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Tud meni bi basalo....malo popivanjauser posted image , samo jaz mam raje cvičk.user posted image
Komi čakam, da bo kako leto mimo in bolj lahko šla mal u lajf.user posted image

lp

O grozna..kaj si pa ti predstavljaš...sej da si svoje čase bila kronična to vem, samo da ga takole serješ skoraj pred meno...to pa ne razumem...kak lajf neki, raj pejt štunfke štrikat pa gredice okupavat...ti bom jst že pokazala lajf ja..sam pazi, da ne boš takole zgledala po tvojem lajfu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (no sej si rekla, da me pogrešaš, nč se zdej hudokirčituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 396
21.4.2007 22:54:01   
ribicau
Ha, ha, sestrska ljubav user posted image !

U glavnem, slikce so gor! Če želite, vam geslo pošljem  na ZS!

Cao

< Sporočilo je popravil ribicau -- 21.4.2007 22:55:31 >

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
22.4.2007 15:16:36   
Anonimen
Ojla!

Evo, da vas samo na kratko pozdravim, ker mam tolk dela, da se vn ne vidim user posted image

Sem si pa vzela pavzo, da pogledam slikice, ki so user posted image user posted image user posted image Sploh darilo za Maja! Kolumbo, upam, da bo Maj dobil še veliiiiko takih daril. Najbolj sem se pa nasmejala baby-traktor-zicu user posted image user posted image user posted image Pa prosim se za gesla, da lahko tudi druge februarčke in februarčice pogledam!

Grem, ker me čaka likalna miza, kosilo še ni do konca skuhano user posted image ker smo pozno vstali, pa še okna moram pomit... Ma sej bo. Zdej se najprej najemo, pol sprehod, ostalo lahko počaka do večera!

Bom se pa potrudila, da pripopam še kakšno slikico našega sončka, da vidite, kak lep podbradek je dobil user posted image user posted image user posted image

LP vsem, se slišimo!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
22.4.2007 16:58:22   
malecka_mateja
ojla!

kolumbo user posted image user posted image user posted image za darilo in lepe slikice!

na hitro eno pomembno vprašanje!pozna katera dober privat apartma v dalmaciji pa blizu do plaže!mi bi šli pa če ve katera pa še kaki kontakt bi prosla!hvala pa čimprej prosim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.4.2007 9:35:56   
malecka_mateja
dobro jutro!

evo zdaj gremo nas sončka in dolg sprehod do solarija se gremo malo posončit!user posted image

mi smo ok spimo jemo in uživamouser posted image user posted image

no tolko od mene!

lep sončen dan!papa

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?