|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
4.4.2007 20:27:21   
malecka_mateja
user posted image

evo ga!kak je lepi!barva mi je ful dobra!
moram vam še povedat da je naša mala prava tečka se vidi da je luna!upam da nebo kake sirene ponoči!
ali dodajate kaplice ad3???so krčki po njih ali ne???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 276
5.4.2007 8:57:31   
Anonimen
Jutro!

Ja ja, sej vem, se že posipam s pepelom. user posted image
V glavnem, smo OK, spimo tko tko, en dan spi v kosu 6 ur, drug dan  samo 2 uri. user posted image  Enkrat lepo zaspi sama nazaj, drugič za user posted image  ne pa ne.
Dojimo se še vedno, čaja ji ne dajem. Redi se lepo, en teden nazaj je mela že 5400 g user posted image . UZ kolkov še čakamo, da jo kooooončnoooooooooo lahko neham na široko povijat, mi gre že blazno na živce.
Duda je zadnje dni malo bolj aktualna user posted image , drugače pa rulajo rokice za v usta! user posted image
Če vas zanimajo naše slikce, mi pišite za geslo, jaz sem si vaše že pogledala. user posted image  Itak so vsi februarčki lepi, najlepši, a ne? user posted image

LP, h

Neposredna povezava do sporočila: 277
5.4.2007 9:50:27   
lencica
Čao mamice!
Imam problem in sicer ima naša Tia pleničnične izpuščaje!!!! Kaj je najbolje? Kaj priporočate?

LP

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
5.4.2007 9:56:49   
malecka_mateja
lencica jaz ti priporočam lamprehtovo mazilo(bebival) v lekanri se dobi!naši je full pomagal!takoj en dan oz par ur in je že bilo bolje!drugače pa kamilice!user posted image

hothien ti ti te bo treba za uheuser posted image user posted image še dober da se tu pa tam javiš da si še med namiuser posted image hvalabogu je mala pridna in še vedno se dojitauser posted image user posted image

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 10:18:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 280
5.4.2007 11:37:53   
LuLu
Ojla, včeraj smo bili na pregledu, vse je ok, zredil se je ful, večji pa je za 4 cm. Dobili smo te AD3 vitamine.
Spi po 8 ur skupaj!!! Danes, npr. od 00 ure pa do 8.30 zjutraj. Super, a ne? Potem ga podojim, pa še za kako uro dve zaspi. Pa zdaj spet spi. Meni se zdi to preveč lepo, da bi bilo res.
Hothien, pošlji mi geslo. Pa lahko daš še kako tvojo sliko, ker tebe si pa nonstop nekak probam zamišljat, pa sploh ne vem kak zgledaš, sem pa ful radovednauser posted image
Pa da te popravim... tudi marčevčki so lepi...
Čuj, lahko pa ga samo ponoči na široko povijaš, če si imela kolke 1A, ker je to baje dovolj do pregleda. Tak so meni včeraj rekli.

Pa se je že zbudil... ne smem ga preveč hvalit user posted image
Je pa res to...a ni najlepši občutek imeti otroka? Meni se včasih kar zrola v glavi od sreče user posted image  Te pa mamo pokličem, ker tak samo ona to razume in ji povem kak mi je lepo...
Lencica, jaz še vedno uporabljam mazilo, ki sem ga imela v bolnici iz njihove lekarne, pa je ok.
Kolumbo,  a se meni zdi ali pa vam res vedno ful dogaja?  user posted image  Te muzike za uspavanje pa meni tudi grejo na živce.
Pa je zaspal nazaj. Jaz tudi grem ležat, mogoče zaspim... ajd, uživajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.4.2007 13:18:15   
ribicau
Joj, da vam to povem....jo podojim na obe dojki in ji potem še po flaški dam cca 50 ml izčrpanega in je še tega popila. Potem se šla pa dojki praznik in sem iz obeh dveh skupaj načrpala 25 ml! Zdej mi pa res ni nič več jasno. Če je bilo v vsaki cca 50ml je to skupaj 100, pa če 25ml odbijem proč je to 75, pa če prištejem 50 iz flaške...madonca smo pa na 125ml - a je to možno za naše majhno dete user posted image user posted image user posted image ? Sicer sva šle potem ven, tko da ne vem, koliko časa bi zdržala, preden bi se začela dret za novo rundo! V vozku pa itak vedno spi po ene 3-4 ure!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.4.2007 13:30:17   
malecka_mateja
ribicau možno da imaš dost mleka smao ni tako zelo kaloričen in je user posted image  takoj lačen!ne obremenujej se!včasih rabijo malo več  včasih malo manj!

HOTHIEN FFFFFUUULLLLLL LLLLLEEEEPPPPAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolko laskuser posted image

jaz pa sem vedno bolj bolana!user posted image

zdaj pa gremo na sončeka!

papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 283
5.4.2007 13:48:50   
ribicau
Hothien, tudi jaz bi pogledala tvojo Elo če smem!

Ja malecka_mateja, nekaj sigurno bo na tem.

Mi gremo pa v soboto v Izolo. Ati gre jadrat, bejbi se bosta pa ob obali sprehajali. Pirhe bomo pa jutri delali, ker v soboto dopoldan predno gremo, ne bo časa user posted image . V nedeljo gremo pa k mojim staršem na piknik, tko da nas spet ne bo doma...mi se skoz potepamo.

Eva še kr spi, tko da ne vem...sej bi šla malo pospravljat, ampak kr rajši visim tukaj na RR-ju. Zanimivo a ne user posted image ! Sej bi šla po tleh pomit, pa moram prej še posesat, pa zdej ne bom ker Eva spi user posted image , pa avto moram posesat ker gre v prodajo...pa okna mam za pomit, ampak je preveč sonca user posted image ...sami izgovori.

Ja kaj čmo!

Uživajte na sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 284
5.4.2007 14:40:37   
LuLu
Ribicau, bi ti pomagala vse to naredit, pa sem na RR in Jani ima dudo v ustih, pa ne morem user posted image
Drugič res... ko si bo plenico sam menjal.

Hothien, geslo!! Vem da si tukaj blizu - pošlji.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.4.2007 14:45:43   
visnjaaa
ALOHA!

Mi pa smo imeli danes vaganje. 9.4.2007 bo star 2 meseca in zredili smo se 1 kg. user posted image user posted image user posted image , zrasli pa za 3 cm.user posted image user posted image user posted image

Sem full  vesela.user posted image
Samo nisem pa vesela, ker sem danes dobila menstruacijo.user posted image
Se mi je kr zdel, da bo neki...ker se počutim malo bolj utrujeno in ....se mi čist nč ne lub, kr spala bi.... jojjj ti hormoni....sovražim tako stanje... jaz sem rada polna energijeuser posted image

lp

A jo  je že katera dobila????

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 286
5.4.2007 15:29:38   
Aja32
Evo - jaz sem jo fasala en mesec pa pol po porodu.... user posted image user posted image user posted image LP A

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
5.4.2007 17:58:29   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Evo - jaz sem jo fasala en mesec pa pol po porodu.... user posted image user posted image user posted image LP A

Aja32 ka ti še dojiš???

lp

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 288
5.4.2007 20:02:09   
malecka_mateja
oj!

evo iz dolgega sprehoda od pol dveh do zdajuser posted image user posted image user posted image no malo smo se še z avtom vozili sma z seko šli malo po trgovinah!

mala je tak spala da sem jo v spanju nahranla!user posted image upam da bo tudi ponoči!user posted image če je bil taki sončekuser posted image user posted image upam da bo skoz tako!

no zdaj pa grema malo pred tv pol pa kopanje in spanje!kje ste danes???no jza dajem dodatek že čez danuser posted image amapk se ne sekiram!

no se tipkamo še kaj!papapa

Neposredna povezava do sporočila: 289
5.4.2007 20:12:34   
visnjaaa
ojla!

malecka_mateja ti pa si leteča.user posted image

Res ne vem kje so vse danes??? Nekam tiho je tlele gor....user posted image
Mogoče pa vseuser posted image user posted image user posted image ?????? user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 290
5.4.2007 22:03:41   
malecka_mateja
dober večer!

višnja seveda sem letača če pa je tak tečno domauser posted image user posted image to si lahko privoščiš ko imaš samo enegauser posted image pa še tako super vreme je bilo!

no pumce gledeuser posted image  jaz sem mela CR in vedno ko user posted image  mene ful boli kot da bi imela enkrat ožjouser posted image in potem po  user posted image me ful peče ko grem na wc???še katera podobne težave!????

no naša mala že aja sma se skopale najedle in sepaj panča!moj možek pa
e prihaja iz službe!jaz pa tudi tuširat in spat!

moj nos je kot od jelenčka rudolfa rdečuser posted image user posted image user posted image od tega ko toliko brišem in peče kouser posted image ma ketra predlog??

no tudi moja seka nima več mleka pa sva obe veliki joškarci pa ni melka torej teorija velike joške dosti mleka sploh ne držiuser posted image amapk bomo preživeli!bomo pa potem več vitaminov pojedli!user posted image

no zdaj pa grem ker sem kot cota!
pa nehajte že user posted image in raje kaj napišite!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 9:45:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 292
6.4.2007 12:05:09   
Jenki
Pozdravljene mamice in user posted image ,

Jaka spi v ležalniku. Ne morem verjeti. Drugače se mi tako prebudi, ko ga odložim, a danes mi spi. Ne morem ga prezgodaj hvaliti, ker se mi že zbuja.

Aja - Grozljivo izkušnjo si, ste, preživeli, vesela sem, da je vse ok. Si ne morem predstavljati kako je to moralo biti, ker vem kako je mene bolelo, ko sem tamalega videla v porodnišnici le z infuzijo in katetrom.   

Kolumbo in Mateja - Vse najboljše!! Malo z zamudo ampak vseeno iz srca! Tale RR je boljša kot kakšna nadaljevanka user posted image . Zdaj že gledam na koledar, da štejem koliko dni moramo še počakati, da zvemo ali bo Kolumbo še enkrat zibala letos! user posted image

Vaši dojenčki so ful fletni! Jasna - mislim, da ima Alen celo več las kot naš Jaka!

Počasi se bom tudi jaz lotila albuma.   
Uh oh...se že oglaša. Joj...kakšno faco dela...kakšna užaljenošt!!! Zdaj pa še glas. Ok....šibam.

P.S. - Našega Jaka res krči mučijo...še blato ima sedaj zeleno. user posted image  Bili smo na UZ kolkov, ker nam ga niso delali v porodnišnici. So 1A. Tehta 8,140 kg (saj moja tehtnica toliko pokaže) in že nosimo 68!!

Lep dan vsem skupaj! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 293
6.4.2007 13:48:24   
malecka_mateja
oj!

evo midve pa grem na sočeka!je tako lepo vreme!

kolumbo super da vam uspeva bolje zdaj kot pa potem ko je že kriza!sej men je blo tudi na začetku hudo!sedaj pa sem se že navadila in tako vsaj kaj postorim!

no zdaj pa šibam!

jenki bravo za jakeca da je že tako velik in težakuser posted image user posted image

joj kolumbo sedaj sem že jaz nestrpna kje je še 15 apriluser posted image user posted image čuj sam a veš da pravijo da po CR nesmeš 2 leti rodit??niti s CR???tak so meni v bolnici povedaliuser posted image zarad šivov baje!no sej bomo videli nekak ga bomo že spravili na svet tega tvojegauser posted image kajne??user posted image user posted image user posted image

se javim!papa

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 294
6.4.2007 15:31:45   
adriana_m
Kolumbo in Matejauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image ..malo z zamudo...odkar je lepo vreme samo še z enim učem na RR gledam...
Kar se tiče user posted image , midva sva že pri 4 tednih in je nekaj zategovalo na levi strani. Drugič tudi (pri 5 tednih). Mogoče nisem bila sproščena je rekla gin. in neki lubrikant omenjala. Jaz mislim, da ni to to. Po 6 tednih je minilo.
Imam pa druge vaje sedaj. Nekaj me maternica zateguje od vozička, ki ga dvignem v avto Saj QSpeedy je eden lažjih, pa vseeno. Kja ve menite?

David je super, razvija se kot bomba, ekstenzijo sedaj malo nadzorujemo, smo bili tudi pri zasebno v ordinaciji in je rekla, da ni panike, naj ga pa pravilno hendlamo. No za to mennje sva plačala 40 EUR. kr drago.

Jenki tvoj je pa pravi orjak!

Neposredna povezava do sporočila: 295
6.4.2007 16:03:25   
Aja32
Visnjaaa - dojila + dodajala sem prvi mesec... Zdaj je pa samo na dodatku... Poznam dve, ena je dojila polno in je dobila m. dva meseca po porodu, druga v večini doji (doda 1 x na dan dodatek) pa je tudi dobila dva meseca po porodu... Tako, da izgleda, da tudi dojenje ni več tisto kar bi moralo biti... user posted image user posted image user posted image

LP A

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.4.2007 18:55:58   
malecka_mateja
evo spet iz 5 urnega sprehodauser posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem kuhat šunko....se javim kaj zvečer ko bo kaj časa!

pa javite se kaj!papa

Neposredna povezava do sporočila: 297
6.4.2007 20:28:10   
LuLu
ojla,
Hothien, kaj ti nisi resna ali nisi resna??  Daj mi geslo!!!! Zdaj se že dret moram tu?!user posted image

Babnice, jaz tud ne vem kak je s to menzo. Sem imela po porodu ful krvavitve, čišča al' kaj je to, pa potem teden dni nič, pa spet neki roza izcedek, pa dva dni nič, pa spet en dan kr neki... Jaz sem prvo mislila, da je čiščenje do 6 tednov, pa mi je sestra pri g. rekla, da je od 6-8 tednov. To pa je kar razlika.

Kaj nobena ne bo komentirala mojega avatarja? Ali imate dovolj ta motiv, ko ga vsak dan gledate, ali pa je fejst nagravžen? user posted image  Meni ni, ker je od mojega lupčka kakec, in je najlepši kakec na svetu... user posted image

Malecka_mateja, jaz predlagam, da bi se kar pri Marogičini pizzeriji dobivale, ker ima fajn velik vrt, pa sonca dovolj... sem danes bila tam, pa mi je bilo ok. Pa da ji malo promet naredimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 298
6.4.2007 20:58:57   
visnjaaa
živjo!

Jaz sem zmatrana ko 300user posted image . Cel dan sem pospravjala, za piko na i pa sem šla z otroci na dolggg sprehoddd in sem gotovauser posted image , pa še menzo mam.user posted image

Mene pa nekaj zanima!
Kaj boste jutri jedle - tiste, ki dojite?????

lp

Neposredna povezava do sporočila: 299
6.4.2007 21:02:05   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Kaj nobena ne bo komentirala mojega avatarja? Ali imate dovolj ta motiv, ko ga vsak dan gledate, ali pa je fejst nagravžen? user posted image  Meni ni, ker je od mojega lupčka kakec, in je najlepši kakec na svetu... user posted image

user posted image user posted image user posted image  je zelo je lep..... he he he
Pa kak ti to sploh pade na pamet?user posted image user posted image

dobra si nimaš kaj!!!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?