Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Meni se tudi zdi, da vse te, ki se grete vzgoje po nekih knjigah in avtorjih niste glih atač parent, ampak bolj atač PC. Pa saj ste nekatere, ki zagovarjate povezanost, bolj povezane z računalnikom in RR, kot z otrokom, saj ste celi dan tu in pišete o tem. Veš LULU, ene imamo prenosnike in ne visimo cel čas na RR, ampak ga pa imamo večino časa vklopljenega, greš mimo, stisneš zadnjih 50 sporočil, pa je... Ja, zdaj pa moj AP mož in AP sin spita v JOJ - skupni postelji, jaz pa visim na RR... Dopoldan sem pa v službi... Tam pa lahko delam kar hočem, ker imam zelo razumevajočega šefa, ki pravično razdeli delo... In by the way... A nisi prebrala tistega, kar sem napisala en post više? AJA, ne, ve tako ali tako berete samo tko, na pol, vržete uč, pol pa ne veste, za kaj se gre pa nekaj komentirate, ker je pač to tok fajn, komentirat namreč... In draga moja deklica, če bi malo bolj pozorno brala, bi ugotovila, da je to filozofija in ne vzgoja po neki knjigi... In meni se ta tip vzgoje zdi še najbolj otroku prijazen. Ti pa... zaradi mene, ko boš imela otroka, lahko slednjega strpaš tudi v sušilca, da se po kopanju posuši... In še nekaj: Ne reči hop, preden ne skočiš... Še nimaš otroka, zato so tvoji komentarji zame baba rekla - baba kazala. KO ga boš pa imela... Pa en lep atač večer ti želim Joj, oprosti, sem pozabla, da si ti anti atač. Torej ne lepega atač večera...
< Sporočilo je popravil raho -- 1.2.2007 23:26:47 >
|