Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hvala vsem za mnenja. Spraševala sem samo, kako bi reagirale v tem primeru in prosim, da se (nekatere pametnjakovičke) ne poglabljate v najin odnos s partnerjem, ker tudi če vam opišem veliko podrobnosti, se nobena ne more približati stanju. Tako, da tista, ki je pametovala, kako in kaj...Čist mimo si usekala! S partnerjem imava enak način vzgoje. Kar je bilo napisanega glede hrane...so pač trenutki, ko se s partnerjem seveda ne strinjava. Mislim, da ni samo najina zveza takšna. In takrat sem mu tudi povedala, da kako pričakuje od otroka neke vzorce vedenja, ki se jih sam ne drži. Pa se seveda zaradi tega nisva šeškala. Se pogovarjava. Da mu ne zaupam je pa tekla beseda samo glede tega primera, ker vem, da ga ne bi po riti, če bi bila jaz doma, ker VE, da to ni prav in VE, da imava res pridnega in neproblematičnega otroka, ki si tega še zdaleč ne zasluži (veva to OBA), sploh pa tega ne potrebuje. Partner je pa očitno res prehitro obupal iz izgubil živce. Moje nezaupanje pa je izključno to, da se to lahko še kdaj ponovi, kadar bo recimo zaradi službe, ... slabe volje in tamali ne bo "ubogal" na prvo besedo. Vse ostale stvari mu seveda zaupam. Ni pa pretepač in tudi otroka ne pretepa. Bog ne daj, da bi ga jaz, bi jih slišala od njega, naj si tega več ne dovolim. Pri vzgoji sva 50:50 in tako kot jaz upoštevam njegova mnenja, tako tudi on moja. Kar je naredil, mu seveda nisem dala prav in sem prosila za mnenja in izkušnje, ne pa za modrovanje, kje je problem v najini zvezi. Mislim, ene sta pa res prepričane vase! Večini se pa seveda zahvaljujem za takšna in drugačna mnenja glede ene po nagi ritki. Ko pa bom imela kakšne probleme s partnerjem, se pa seveda zopet oglasim. Jaz sem se vtaknila v tvoj odnos z mozem. Z razlogom in osnovano. Ze sama tvoja potreba, da toliko pojasnujes vajin odnos in napadas tiste, ki so o njem kaj rekle, zadostuje za potrditev, da vajin odnos le ni tako trden in urejen kot bi ga zelela ti predstaviti. Mogoce imas svoje vzroke, da na tako nezrel nacin dokazujes nasprotno od tistega kar si dokazovala z dosedanjim pisanjem. Vesela bi bila ce bi se motila o vajinem odnosu, vendar se bojim, da je tebi samo lazje ne videti dolocene stvari. Ce ti je tako vsec, uzivaj. BTW: Saj si oglasila ker imas probleme s partnerjem.
|