|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zadnje case je tako cuden...
1.2.2007 11:35:24   
baguSka
No tkole:

Zenske smo obicajno tiste, ki smo pac sposobne vec, kot so sposobni moski... torej umsko al kako bi temu rekla... torej znamo jih nekako prebrat in okol prnest itd itd.. to si lahko stejemo kvecjemu v veliko prednost in ne v skodo!!!! kaj v tem vidite slabega???? Si predstavljate da bi moski bli tisti, ki bi 'brali' nas?? In da bi oni igrali na nase strune?? To bi bil cel kaos!!! Ker spet nebi blo nic po nase... Na tak nacin, pa si vedno lahko nardimo tko, da je nam prav in da nam odgovarja.. Ne? Ne vem.. Jaz sem sicer pripravljena igrat tole... Ker ce nebi bla, potem bi se moski in zenske med sabo itak ze pobili. In sploh nebi mogli zivet skupi. Ampak bi bli muhe enodnevnice. Take nas je pac mati narava nardila. Zenske z Venere in moski z Marsa. Dva popolnoma drugacna bitja. In ce se zelimo razumet, potem je logicno, da se nekako moramo sporazumevat. Ne? In ker smo zenske nekako bolj sposobne tega, smo me tiste, ki beremo moske in si jih nekako prilagodimo. Moski itak vedno popusti in nardi vse zato, da bi nas osrecil, ker je potem srecen tudi sam.. Samo delat moram znat z njimi in potem bodo tudi oni znali delat z nami. Tko to je... In le tko bomo lahko vsi srecni.
In tiste, ki se nikakor po vasem mnenju ne boste pustile moskim in naj bojo oni tisti, ki se morajo trudit in matrat in nas razumet, ker zakaj bi mogle me, kaj potem sploh delate z njimi, ce vam je to tako zelo odvec?? Ali nismo skupaj zato, da se razumemo? In zakaj se potem nebi potrudle, da vse skupi funkcionira, ker moski, ce je pravi moski, nam itak potem to povrne in nekateri celo dvojno, ce imajo ob sebi zensko, ki jih razume!? Res ne razumem takih izjav, da zakaj bi se vedno mogle samo zenske trudit... Sej se ne!!! Ampak uspeh je vecji, ce smo me tiste prve!! Zakaj se potem nebi potrudla, ker bom s tem koristila tudi sebi??? Sej ne delam to samo za njega!!! In tisti moski, ki ima nekaj v glavi, se bo zelo trudil, da bo tudi sam razumel svojo zensko in jo podpiral, jo spostoval, ljubil, poslusal itd itd.. Ampak moramo pac tud me neki narest za to. Ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.2.2007 11:37:53   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hm, nekaj mi nagaja, da je dvakrat dalo odgovor.
V glavnem prav da ste me mal "okregale", ker vcasih res prevec govorim, ceprav v tej situaciji nisem user posted image
On pa itak ne govori, tudi ce dobi kosilo, posladek... zaspi za dve uri, pol ne morem govorit ker je dnevnik, pol spet ne ker je film, pa pol ob desetih se zadnje sportne novice pol pa spat.
Tak pac je, se tolazim, da bo enkrat bolje. A ne?

Ne, edino slabše bo.

Se strinjam.. Odnos je ze itak zelo zelo hladen.. In ce se neki ne bo spremenilo, potem bo odnos zmrznil.

A te lahko vprasam anonimna: a sexata pa recimo normalno in redno?? Ker ce je on skoz tiho, potem dvomim, da sploh sexa s tabo..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.2.2007 11:39:02   
baguSka
potem dvomim, da sploh sexa s tabo..

... no al pa ti z njim.. oz eden z drugim.. user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.2.2007 11:40:15   
polma
Veš kaj! Zagovornik moških pa nisem in nisem hotla taka ispast. Zato ti svetujem, da ga vprašaš. Ampak najprej mu vrni z enakim. Utihni. Pa pejdi k frizerju, pa kar sredf belega dne na kavo, al pa zvečer s prijateljico. Pa naj se še on sprašuje. Moja uboga prijateljica ga je tkole hotela narest ljubosumnega, pa je zadevi prišla do dna. Povedal ji je, da je zaljubljen.  Bila je sicer katastrofa ampak, vsaj ni več v tišini sedela zraven njega na kavču, ker je šel. Da pa naj to naredi, ji je svetovala sestrična, ki je s tem preizkusom moža totalno znervirala, tako je bil ljubosumen, da je pozabil na tegobe iz službe user posted image ! Hočem rečt, nimaš kaj izgubit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.2.2007 11:42:00   
baguSka
In da bi oni igrali na nase strune??

No tole sem tud narobe napisala... Ce zelimo, bo moski itak igral na nase strune, ker so zeeelooo vodljivi!!!user posted image  Pojma nimate, cesa vse smo sposobne, ce jih obvladamo... Ve pa se se pritozujete???user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.2.2007 11:42:22   
Anonimen
Moj je bil tudi tiho, ignoriral, vse je potekalo brez besed mesece. Ugotovila sem, da je imel vmes drugo. Nismo več skupaj. Jaz pa sem se trudila in trudila, za koga že???????????????

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
1.2.2007 11:46:13   
baguSka
Zato je pa treba neki narest in NE cakat in se neki matrat, ce itak vidis, da to nikamor ne pelje!!! In zdej se zres, ker si se tok casa trudila zamanj..!? Treba je neki narest takoj!! Nej povem kaj ga matra in to cimprej!! Ker dlje ko bo odlasu, tezje bo.. Ampak spet je posebna taktika, kako prepricat moskega da spregovori.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.2.2007 11:56:37   
polma
Ja, baguSka, ,bravo, da se jih obračatuser posted image .  Sam, če so pa z glavo pa srcem pri drugi babi, jih pa tista obrneuser posted image user posted image user posted image !!! Zato je tipa treba vprašat, kaj ga teži. Če je samo zmatran ali zdolgočasen, ga lahko anonimna obrne. 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.2.2007 11:57:55   
baguSka
Ja no sej, o cem sem pa jaz govorila user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.2.2007 12:14:13   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
No tkole:
Zenske smo obicajno tiste, ki smo pac sposobne vec, kot so sposobni moski... torej umsko al kako bi temu rekla... torej znamo jih nekako prebrat in okol prnest itd itd.. to si lahko stejemo kvecjemu v veliko prednost in ne v skodo!!!! kaj v tem vidite slabega???? Si predstavljate da bi moski bli tisti, ki bi 'brali' nas?? In da bi oni igrali na nase strune?? To bi bil cel kaos!!! Ker spet nebi blo nic po nase... Na tak nacin, pa si vedno lahko nardimo tko, da je nam prav in da nam odgovarja.. Ne? Ne vem.. Jaz sem sicer pripravljena igrat tole... Ker ce nebi bla, potem bi se moski in zenske med sabo itak ze pobili. In sploh nebi mogli zivet skupi. Ampak bi bli muhe enodnevnice. Take nas je pac mati narava nardila. Zenske z Venere in moski z Marsa. Dva popolnoma drugacna bitja. In ce se zelimo razumet, potem je logicno, da se nekako moramo sporazumevat. Ne? In ker smo zenske nekako bolj sposobne tega, smo me tiste, ki beremo moske in si jih nekako prilagodimo.

Se ti zdi, da so moski res tako nesposobni ali mogoce ne vidis "veliko sliko"? 

Moski itak vedno popusti in nardi vse zato, da bi nas osrecil, ker je potem srecen tudi sam..

Res verjames v to trditev? Poznam kar nekaj moskih, ko so popolnoma srecni, da doma ne rabijo nic narediti niti prispevati z delom, pa zelo dobro vedo, da njihove zene niso s taksno postavitvijo delitve gospodinjskih opravil srecne.

Samo delat moram znat z njimi in potem bodo tudi oni znali delat z nami. Tko to je... In le tko bomo lahko vsi srecni.

Potemtakem zenska, ki ni zadovoljna z mozevim obnasanjem si je sama kriva, ker ne zna z njim delati/obracati ga/...?

In tiste, ki se nikakor po vasem mnenju ne boste pustile moskim in naj bojo oni tisti, ki se morajo trudit in matrat in nas razumet, ker zakaj bi mogle me, kaj potem sploh delate z njimi, ce vam je to tako zelo odvec??

Obstoja se ena vrasta zensk razen tistih, ki se morajo trudit in tistih, ki se nocejo trudit. To so tiste zenske, ki menijo, da imajo ob sebi ali hocejo imeti ob sebi moskega s katerim bo razumevanje in trud obojestranski, moskega, ki je zadosti pameten, da prebere in uposteva zenine potrebe in zelje, ne da bi ga bilo potrebno okoli obracat, vodit dnevno in letno politiko da bi dosegli..., da se npr. pogovarja z njo?

Ali nismo skupaj zato, da se razumemo? In zakaj se potem nebi potrudle, da vse skupi funkcionira, ker moski, ce je pravi moski, nam itak potem to povrne in nekateri celo dvojno, ce imajo ob sebi zensko, ki jih razume!?

Ta trditev, brez postavljenih mej in omejitev, zveni skorajda smesno. Kaj pa s tistimi, ki ne povrnejo? Zene so se slabo odrezale v politiki prilagajanja moza sebi?
Samo dejstvo, da je nekdo pripravljen nekoga prilagajati sebi ker je on manj sposoben dojeti in predelati dolocene stvari, daje vedeti o pomankanju spostovanja in zaupanja v partnerjeve sposobnosti. V tovrstno "prilagajanje" se uvrsca ponavadi tudi trgovanje s spolnostjo "saj bo ugotovil, da ko mi bo ugodil dobi enkraten seks, ko pa ne bo po moje, mu ne dam seksati, me bo bolela glava".  Osel in korencek. Nespostljivo do partnerja, nespostljivo do sebe. Prostitucija v lastni spalnici.

Res ne razumem takih izjav, da zakaj bi se vedno mogle samo zenske trudit... Sej se ne!!! Ampak uspeh je vecji, ce smo me tiste prve!!

Ali samo strah, da ce prvi ne manipularas, da zgubis kontrolo nad partnerjem. Se pa zna zgoditi, da je manipulant zmanipuliran, pa ko enkrat "spregleda" se zave, da je izbojeval majhne bitke, dokler je partner zmagal v vojni. Strah, da ne bi on zaigral na tvoje strune....

Zakaj se potem nebi potrudla, ker bom s tem koristila tudi sebi???

Zdaj moram pomisliti koliko koristi imam od partnerja. Ce je premalo, da zacnem taktnicni napad za vecjo koristnost.

Sej ne delam to samo za njega!!!

Vsekakor ne, delas za sebe in svoje koristi. Sej ti koristi...

In tisti moski, ki ima nekaj v glavi, se bo zelo trudil, da bo tudi sam razumel svojo zensko in jo podpiral, jo spostoval, ljubil, poslusal itd itd.. Ampak moramo pac tud me neki narest za to. Ne?

Nekaj narediti za to, ali vzeti vajeti v svoje roke in biti prvi, ki bo manipuliral, ker od ce si prvi imas vecje koristi od tega?

IMO v stabilni zvezi, obracanje nekoga, manipulacija na kakrsen koli nacin nima smisla in dolgorocno ne daje dobre rezultate. Ce nic drugega prevec izcrpava nenehno planiranje, izmotavanje, vodenje politike, igranje vloge, strah in preverjanje, ali on igra na tvoje strune...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.2.2007 12:37:08   
baguSka
Miska, no comment.user posted image user posted image  Res ne vem, al si tok pikolovska, tok malenkostna... Zaka se obeses na vsako besedo oz stavek in ga razlagas cisto po svoje?? Mislim da obe dobro veva, da moj post ni bil misljen kot dobeseden prevod in nikakor nisem hotla napisat, da sem vedno jaz tista, ki prevzamem vajeti, zato da bi jaz imela korist od tega ali karkoli. Jaz pac vidim v tem prilagajanju obojestransko korist. Ohranjanje ljubezni, spostovanja, prijateljstva. Prilagajanje v smislu razumevanja partnerja. In nikakor nisem imela v mislih take manipulacije, kot si jo prevedla ti. Hotela si me le nekoliko zabit nazaj.. Razumem. Ni panike. In se opravicujem, ce me je se katera mogoce napacno razumela. Kot sem rekla, moj namen je bil le ta, da razjasnim to, zakaj naj me naredimo nekaj in zakaj naj nebi moski, je lahko kvecjemu v naso korist in nikakor v skodo!!! Oz me je pac spreletelo, ko je ena vprasala, ce naj moskim postavimo spomenik in ce moramo bit vedno me tiste, ki morajo razumet moske. Ne sploh ne. Ampak a nam je to tolk izpod casti, razumet moske? Je kaj narobe s tem? Ker ce je, kaj potem sploh delamo z njimi? Tudi ti Misek si pisala ravno o tem medsebojnem razumevanju itd. Hvala bogu. Jaz nisem imela v mislih dobesednega manipuliranja s partnerji. Ker tukaj dejansko spostovanje odpade. Ampak dejstvo je, da imamo moski in zenske prilozena navodila za uporabo. Vsak clovek ima svoje tipke, na katere se igra. In zakaj se nebi naucili igrat na tipke svojega partnerja, da bi tako lazje funkcionirali?? Seveda morajo tudi oni znat igrat na nase, ampak zakaj ga nebi vzpodbudili k temu, ce znamo me recimo to narediti prve?? Bi nam skodilo? Al nam je izpod casti, samo zato, ker mora biti moski tisti, ki mora to nardit prvi!? Kje je potem ljubezen? Ce moramo vsako dejanje pogojevati...user posted image

To je vse kar sem hotela povedat..user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.2.2007 12:59:28   
srki
No, če je pa tiho tudi potem, ko dobi "svoje"user posted image , ga pa po mojem tudi nekaj drugega muči. Poskušajta se pogovorit.

In prekleto strinjam se z anonimno, ne vem katero po vrsti, ki pravi, da pa moškim res ne rabimo postavljat spomenikov in jih "kovat" v zvezde in pazit, kdaj in kaj boš rekel. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.2.2007 13:07:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

veš kaj bi jaz naredila, ene par dni ga sploh ogovorila ne bi, no ja samo pri meni to ne bi dolgo trajalo, tko da ne vem...probaj se na lep način pogovorit, mogoče ma pa v sluzbi kakšne težave user posted image
user posted image  

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
1.2.2007 14:01:05   
Meggi
Pol je pač eden od tistih - ki je že od rojstva ZMATRAN.

Citirano od žensk.com...........

Men gredo taki full na jetre- a ženske bi pa lahko bile vedno razpoložene. Ko te že na vratih čakajo otroc, pa hranjenje vseh, cote,.......... Seveda ubožčki scartani od mamic...

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.2.2007 14:24:22   
Anonimen
Ah, moj ne govori zjutraj, ko vsatne, tudi posluša ne, pa ko pride domov tudi ne, tudi takrat niti ne posluša. Pa se vmes vseeno najde čas, da se kaj zmeniva.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
1.2.2007 15:24:37   
baguSka
Pa se vmes vseeno najde čas, da se kaj zmeniva.

A si prepricana?? Al ti samo tak obcutek da..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.2.2007 15:27:02   
baguSka
a ženske bi pa lahko bile vedno razpoložene

mislim da ni o tem govora... no, vsaj nisem nikjer zasledila, da bi anonimna pisala o tem, da njen partner od nje pricakuje, da je ona vedno razpolozena..user posted image  mogoce se pa motim..

a ni bil govor o tem, da on nje ne poslusa?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.2.2007 15:34:11   
Marogica
Joj, kam se je ta debata razvila. Noben ni napisal, da bi se morale ženske prilagajat in da nismo utrujene. Samo drugače funkcioniramo. Babe bi čvekale, moški bi bili tiho in oba se na tak način spočijeta. To je bilo v mojem postu mišljeno.

In pa prilagajanje, punce, prilagajanje. Zavedat si moramo, da je treba vezo negovati kot rožico in jo ravno prav zalivati. Pa baguSko brati.....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.2.2007 15:40:45   
tulip
Vprašaj ga, kaj je narobe oz. kaj ga muči, mori...
Mogoče ima probleme v službi, mogoče je z mislimi drugje, je pred težko odločitvijo, je kaj jezen nate... lahko je marsikaj, če prej ni bil tak.
Samo on ti bo znal povedat. Če bo hotel.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
1.2.2007 15:51:41   
baguSka
Pa baguSko brati.....

A ti mene mau zviiiiiz!!??user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
1.2.2007 15:54:59   
Marogica

Pa baguSko brati.....

A ti mene mau zviiiiiz!!??user posted image user posted image

Ne, čisto resno mislim. In to tako, da se te razume, kajti kot sem opazila za mnoge brati še ne pomeni razumetiuser posted image

Danes sem resna....user posted image (jutri bo namreč polna luna, pa se psihično nanjo pripravljam)

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
1.2.2007 16:01:09   
baguSka
user posted image user posted image  a tok moci porabis da se pripravis nanjo??

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
1.2.2007 17:47:25   
ronja
niso vedno moški taki, moj oče recimo ni tak, moja mami pa - no, pred kosilom oz. ko je prišla domov, ni poslušala ČISTO NIČ!!! Lahko bi ji rekla, da sem si roko zlomila, zanosila, dobila aids, mislim, da čisto nič ne bi palilo - enkrat sem za štos celo probala, niti trznila ni, ne spomnim se, kaj sem rekla, da se mi je zgodilo, je bila pa ena hujša stvar... Po kosilu se je včasih dalo kaj z njo zmenit:) 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
1.2.2007 21:53:52   
Misek

Miska, no comment.user posted image user posted image  Res ne vem, al si tok pikolovska, tok malenkostna... Zaka se obeses na vsako besedo oz stavek in ga razlagas cisto po svoje?? Mislim da obe dobro veva, da moj post ni bil misljen kot dobeseden prevod in nikakor nisem hotla napisat, da sem vedno jaz tista, ki prevzamem vajeti, zato da bi jaz imela korist od tega ali karkoli. Jaz pac vidim v tem prilagajanju obojestransko korist. Ohranjanje ljubezni, spostovanja, prijateljstva. Prilagajanje v smislu razumevanja partnerja. In nikakor nisem imela v mislih take manipulacije, kot si jo prevedla ti. Hotela si me le nekoliko zabit nazaj..

Nisem te htela zabit nazaj, samo mi dolocena stalisca po malem "dvignejo zivec". Poznam prevec zensk, ki so v imenu razumevanja partnerja prestopile tisto vcasih nevidno in tanko mejo, ko so zacele izgubljati sebe in postajati plastelin v partnerjevih rokah. Tudi nasveti, pa pocakaj ga s skuhanim kosilom in bodi tiho ce mu tako pase so z ene strani ok, z druge pa zanemarjajo vprasanje zakaj pa enako ne postopa partner in uposteva zenina custva in potrebe. Mogoce so moski z marsa, zenske pa z venere, vendar dejstvo je, da vsi skupaj zivimo na zemlji.

Razumem. Ni panike. In se opravicujem, ce me je se katera mogoce napacno razumela. Kot sem rekla, moj namen je bil le ta, da razjasnim to, zakaj naj me naredimo nekaj in zakaj naj nebi moski, je lahko kvecjemu v naso korist in nikakor v skodo!!! Oz me je pac spreletelo, ko je ena vprasala, ce naj moskim postavimo spomenik in ce moramo bit vedno me tiste, ki morajo razumet moske. Ne sploh ne. Ampak a nam je to tolk izpod casti, razumet moske? Je kaj narobe s tem? Ker ce je, kaj potem sploh delamo z njimi? Tudi ti Misek si pisala ravno o tem medsebojnem razumevanju itd.

Medsebojno razumevanje je IMO ko oba partnerja delata "korake". Ce pa zenska v imenu skupnega dobrega, dela korake, moski pa stoji na svoji poziciji in se ne gane, to potem ni medsebojno razumevanje, temvec enostransko razumevanje enega partnerja za drugega. In takrat je narobe tocno to, da smo pri razumevanju osamljeni. Medsebojno je tehtnica na kateri obe strani prispevata priblizno enako v casovno dolocenem okvirju. Povsod obstojajo meje, ki jih je vredno upostevati. Tako obstoja tudi meja med razumevanjem in podrejanjem, ki je na zalost za mnoge premalo vidna. Samo ta forum je zadostna prica o usodah, ki so mejo prestopile ne da bi se im sanjalo kaj se je pravzaprav zgodilo. Posledice so pa ponavadi velike in bolece.

Hvala bogu. Jaz nisem imela v mislih dobesednega manipuliranja s partnerji. Ker tukaj dejansko spostovanje odpade. Ampak dejstvo je, da imamo moski in zenske prilozena navodila za uporabo. Vsak clovek ima svoje tipke, na katere se igra.

Ali se navodila res delijo na navodila za moske in zenske, ali kot v nadaljevanju pravis, navodila za vsakega cloveka posebej... ker vsak clovek ima svoje tipke. In zgodi se, da nekdo ne zeli igrati stirirocno in pusca partnerja, da odigra in svojo in njegovo melodijo. Zgodi se, da partner pocasi zapusca svojo melodijo in cedalje bolj igra partnerjevo, saj je ta zadovoljen z izvedbo. Na koncu prvi ne igra vec svojo melodijo, temvec partnerjevo. Njegova se je spotoma nekje izgubila.

In zakaj se nebi naucili igrat na tipke svojega partnerja, da bi tako lazje funkcionirali?? Seveda morajo tudi oni znat igrat na nase, ampak zakaj ga nebi vzpodbudili k temu, ce znamo me recimo to narediti prve?? Bi nam skodilo? Al nam je izpod casti, samo zato, ker mora biti moski tisti, ki mora to nardit prvi!? Kje je potem ljubezen? Ce moramo vsako dejanje pogojevati...user posted image

Vse je krasno dokler ni tezav. Vendar ko se pojavijo tezave in instrument ni uglasen, je potrebno dobro paziti katero melodijo in kako jo igramo. Da ne postanemo predpraznik.
Sicer se pa rezultatih oz. stevilu razpadlih zvez, samohranih mater itd. tezko se rece, da smo zenske tako sposobne igrati na prave tipke. Nekje v enaki meri bi rekla, kot moski. In cast nima nic s tem, ima pa s dejstvom kolikokrat smo "me" zenske pripravljene bit prve, ki bodo to naredile. In po logiki bolje, da jaz igram na njegove, kot on na moje tipke in sposobnosti, ki jo moski nimajo, pademo v vlogo tiste razumevajoce, vedno prisotne zenske in matere, ki je pripravljena razumet in potrpet in ki se bo v neskoncnost prilagajala in oblikovala po meri partnerja. In potemtakem zakaj naj bi moski ob taksni zenski sploh pazil na svoje besede, na svoje obnasanje... saj ona bo razumela... Ce sebe in svoja custva ne spostujes in nic ne pricakujes/zahtevas od partnerja, tedaj je nesmiselno se sprasevati zakaj je partner nehal spostovati in zakaj nic ne ponudi, a pricakuje da se njemu nudi in da se ga razume.

To je vse kar sem hotela povedat..user posted image

Jaz imam se veliko za povedati, na to in podobne teme, mi pa primanjkuje casa.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
1.2.2007 23:06:32   
mončka
I a ve pa niste utrujene, ko pridete iz službe? a je to samo moška domena?? hm ja, tole mene vedno zbode, saj itak že veste.

se strinjam grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?