ronja
|
Hihi, bi se kar strinjala z Marogico! Fantje so tečni, ko so lačni, no vsaj moj Tkrat se v njih zbudi agresivna žival, ki išče živež in dokler ga ne dobi, je tečen meni je to moj ljubi povedal še predno sva začela. Najbolj hecno je to, da takrat za nič na svetu ne bi priznal, da je lačen . moraš mu lepo krožnik pod nos pomolit, pa je mir in najbolj krotko bitje na svetu, probaj, boš videla, da pali. Neteri pa baje tudi rabijo malo miru, ko pridejo iz službe, da uredijo svoje misli in preklopijo na drug program - služba - družina, žena, otroci... Baje moški to težje delajo, ker se bolj skoncentrirajo (samo) na eno stvar in ne morejo kar preklopit. Ga pustiš samega s sendvičem tistih 15 min. pa bo:) Je pa res, da pri naju ni tako, kot ti pišeš, sem zdaj še naprej prebrala. Midva sva ko dve čveki, ko prideva domov, ker si mava tooooliko za povedat, kaj se nama je zgodilo odkar se nisva videla (saj je bilo že par ur, madona in mi mora vse povedat, kaj se je zgodilo v službi, pa jaz njemu, kaj v moji, pa zdaj koliko mi je slabo, pa kdo je klical in kaj hoče, pa 100 stvari...). Če je pa tako, potem je pa bolj problem... Mogoče pa bi ga samo objela, potem pa pustila pri miru nekaj časa? Ne vem, težka je ta, pri mojem je izi, če je tečen, je lačen, oprem hladilnik, naredim nekaj, pa je vse ok. Sem srečna, da je tak izi:) Pa res je tudi, da nimava tvja in da nobenega od naju ne zanima dnevnik...
|