|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
27.6.2007 22:53:11   
Pandica
Aja Klaudia hotela sem te še vprašati kaj ta slikica, ki jo imaš v avatarju je tvoj buši?
Mene pa danes moja user posted image  že cel dan tako nabija user posted image  hvala bogu, kar naj vsaj vem, da je vse ok.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
27.6.2007 23:20:52   
živa
Neža, iskreno sožalje.

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
28.6.2007 7:05:59   
Natasa-6
Neža, moje sožalje.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
28.6.2007 7:08:32   
2ursae
user posted image user posted image user posted image  neža, sožalje user posted image  bošca, drži se user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
28.6.2007 7:16:20   
metkica1
user posted image user posted image user posted image Neža iskreno sožalje tebi in atiju. Božica kaj morata prestajati.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
   [Brisano sporočilo]
28.6.2007 9:31:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metkica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
28.6.2007 9:37:44   
2ursae
nežka, če vama paše, pa če si lahko, si dajta s svojim user posted image  privoščit en dopust, da se mal razvedrita in pozabita. Imam prijateljico, ki je bila pred parimi leti v zelo podobni situaciji (dvojčka, rojena po 5. mesecih, oba sta umrla user posted image ), pa sta šla z možem na fajn dopust v Grčijo in jima je kar pomagal prebolet. Zdaj imata pa fanta, uf, kakšen korenjak je že, je vse ok z njim. Sam ne zgubit poguma user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
28.6.2007 10:07:57   
oktoberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ojoj, ne morm verjet! Tok sm zalostna! Neza, drzita se in poskusita cimprej it naprej!user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
28.6.2007 10:21:09   
pikceva
Joj, Neža. Pa kar oba. Nimam besed. iskreno sožalje.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
28.6.2007 10:53:48   
Klaudia
Pandica - ne ni moj buši. To je sam ena slikca z neta. Čeprou bi že lahko kej podobnega slikala, sam ne bi bil lih podplatek user posted image

Sm pa včer ko sem se vlegla za spat, razmišljala o Neži in kako se počuti. Ma me je Lia takoj prebrcala, da sem se pomirila. Samo sem vseeno zaspala z roko na trebuhu...

Neža - res bi vama trenutno najbolj pomagal kakšen dopust daleč od ostalih poznanih ljudi, da bosta lažje šla naprej...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
28.6.2007 11:01:30   
soraja
iskreno sožalje,samo korajžni bodite

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
28.6.2007 12:50:23   
skuštrana
Hej...

Kako ste kaj danes? No, jaz sem tudi včeraj zvečer full dolgo razmišljala o Neži, pa o vseh teh stvareh..In nisem mogla zaspat. Potem sem se pa danes še z eno starejšo gospo pogovarjala, ki ji je umrl vnuk- zaradi vodenih kozuser posted image ..Je bil pa isto star kot naša prvorojenkauser posted image ...Ma, groza.
Božajte bušije in ukvarjajte se s svojimi mladički, čimveč časa jim posvetite...Dokler imamo njih, imamo vse...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
28.6.2007 13:51:02   
sanwebdra
Maša user posted image in Majuser posted image počivajta v miru! user posted image user posted image user posted image

Neža81 in ati - iskreno sožalje. user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.6.2007 14:09:06   
tave
Neža 81 tudi od mene iskreno sožaljeuser posted image .

tave

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.6.2007 16:01:34   
metkica1
Res je hudo človeku, ko čuje takšno stvar, uboga Neža zelo se mi smili. Kaj mora preživljat? Le zakaj se mora to dogajat na svetu, pa mali nebogljeni otročki? Naša mati narava, da ni poskrbela za njiju drugače. Ne poznam Neže pa mi je hudo. Le zakaj, le zakaj.......morda oz. pravijo vse slabo je za nekaj dobro, a tu ni nič dobrega user posted image user posted image user posted image

Punce upam in želim, da se nam konča vsem lepo in da oktobra rodimo naše zdrave otročke. Sedaj pa pogumno naprej!
In drugače, kako ste kaj? Joj kako čas beži neverjetno. Jaz imam dopust in uživam, jutri gremo malo na morje za vikend, potem pa spet sledi služba. Žal.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
28.6.2007 16:33:12   
valči
user posted image user posted image user posted image user posted image To ni res uboga Neža in vsi njeni.Zakaj je življenje tako kruto?Zakaj more imeti sedaj dvauser posted image user posted image ?Res sem vsak dan mislila na njo,včeraj se veselila rojstva Maše in Maja,sedaj pa taka novica.Kar ne morem verjet.Sem bila prepričana,da če imata nad 500 g.,preživita.Uboščka,pa tako so se vsi boriliuser posted image
Mi je kar voljo do vsega vzelo,sploh zato,ker imam hčerkico v bolnici,je čisto dehidrirana od bruhanja in hkrati zaprta,pa šele jutri zjutraj grem k njejuser posted image
Lara,drži se,mami te ima radauser posted image

Pa,pa punce,danes ni moj dan.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.6.2007 16:34:27   
mišk
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Iskreno sožalje Neža!user posted image
Zelo sočustvujem s tabo!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.6.2007 18:05:11   
skuštrana
Valči, ojej, držim pesti za tvojo Laro, da bo hitro nazaj v tvojem objemu...

Pa kaj je to zadnje dni, same neke čudne novice - vsaj pri meni. No, jutri gre moja mama na operacijo jajčnika, upam, da bo vse okuser posted image user posted image

Metkica1, vi se pa lepo imejte ta vikend na morju. Jaz pa še jutri in pojutrišnjem potem pa tudi odjadram za 10 dni. Ma, komaj čakam, vsega imam že čez glavo, pa še tale vreme takoo zeloo obremenilno deluje name - vse mi gre na živceuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.6.2007 18:36:12   
Jenny Anny
Iskreno sožalje tudi od mene Neža in drži se.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.6.2007 22:01:44   
tinki_winki
res žalostne zgodbe, sploh ni kaj dodati, tako mi je žal za Nežo user posted image . Tega sigurno ne bo kar tako preboleti. vseeno en user posted image  metuljček za srečo.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
29.6.2007 11:04:04   
janja
Žal mi je, da sem morala prebrati žalostno novico ravno pred dopustom. Mislim, da se ljudje sploh ne zavedamo, kako tanka je linija med življenjem in smrtjo. Neža sočustvujem z vama, se pa strinjam, da si sedaj vzemita čas zase in pripravita na novo pot. Tega seveda ne bosta nikoli pozabila - zdaj imata 2 user posted image user posted image  v nebesih - a živeti morata naprej. Moja mama je tudi izgubila 2 otroka (v starosti 2 mesecev) in šele sedaj se zavedam, kaj vse je preživljala. Bodita pozitivna!

Tako, jaz sem danes zadnji dan v službi, v nedeljo pa odhajamo na morje. Komaj že čakam. Sem pa tudi že tako obilna, da je moj trebuh že skoraj tak kot je bil, ko sem šla rodit Andraža. Naš user posted image  je precej aktiven, tako sem vsaj pomirjena, da je vse v redu. Me pa še vedno malo skrbi, kaj pomeni imeti preveč plodovnice. Očitno zaenkrat še ni tak problem, ker me nihče nikamor ne pošilja, češ da ni take krize. No, pa ne bom še jaz težila. Itak smo vse zgrožene spričo Nežine nesreče.

user posted image Dopustnice in nedopustnice user posted image  lepo preživite poletje, pustite se razvajati in ne pretiravajte z aktivnostmi user posted image

Janja

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
29.6.2007 11:51:09   
2ursae
janja, jaz sem pri Anžetu imela preveč plodovnice. Pa drugega, kot ogromen trebuh in v polno mokre porodne sobe, ko se je plodovnica izlila ven user posted image , ni bilo drugih problemov. Je pa res, da je G ob tem, ko je na UZ videl tolk plodovnice, takoj pomislil na probleme s krvnim sledkorjem in je imel prav. Mejte se na user posted image , mi jo pa šibamo naslednji teden.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
29.6.2007 11:52:56   
metkica1
Mislim, da zna bit večji problem če jo imaš premalo. Jaz sem v 1user posted image  imela premalo plodovnice, pa sem 3 tedne pred rokom morala ostati v bolnici in veliko počivat.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
29.6.2007 15:09:29   
mehurčica
Punce, a je atera že kupila knjigico, o kateri je govorila (mislim da) Daschi? Ker imam revijo Mami, v kateri je kuponček, ampak ne vem kje se knjigo dejansko kupi?user posted image user posted image V Mladinski knjigi ne, prav tako v trafiki ne.

Oh, malo prej sem pojedla škatlico Munchmallows-ov! Kak je pasala.user posted image

Še katera čuti gibe ZELO nizko? Jaz jih čutim dostikrat direkt na venerinem gričku-pod šivom od carskega reza!user posted image Prav bunkice od ročic ali nogic se čutijo.

Še katera ni dala skozi morfologije? Joj, kje je še 10.7.? Naslednji teden pa še grem na koncert od Pink v LJuser posted image , čeprav sem bila že v ZG.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
29.6.2007 16:26:45   
Ulaa
Punce, rabim vaso pomoc. Namrec, se par dni nazaj sem bila trdno prepricana, da bom za nasega user posted image uporabljala vozicek, ki sem ga imela pri prvem otroku. Sedaj se je pa izkazalo, da se ga ne da popraviti in moram torej kupiti novega. Ker pa pojma nimam o vozickih ki jih trenutno porodajajo sem se lotila brskanja po netu in za obisk ene trgovine. Rezultat - sedaj mi je se manj jasno. Torej, kateri vozicek ste si omislile ve? Katerega priporocate, oz. katerega odsvetujete? Nas prvi je bil PegPerego in smo ga imeli skoz na servisu, ker se je podvozje velikokrat pokvarilo user posted image , tako, da takega ne bi imela vec. Vsi ostali predlogi so pa vec kot dobrodosli.

Neža, moje sozalje - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?