janja
|
Mi smo tudi preživeli čudovit podaljšan vikend. V nedeljo smo si privoščili piknik - zanimivo sem se zelo dobro počutila in zdržala ves dan (seveda pod marelo). Naši otroci pa so si dali duška z vodo. Jaz sem tudi rodila v Mercatorjevi sobi. *bubi* katerega leta pa si ti rodila, da si bila 1? Meni se je soba zelo dopadla. Široka postelja - nič podobna ginekološki. Zraven kavč - v rumeni barvi, radio je vseskozi špilal, bilo pa je na tleh še nekaj rekvizitov (žoga, blazina...) ampak jaz jih nisem uporabljala, ker sem bila od popadkov že pošteno izmučena. Najbolj pa mi je bil všeč napis na vratih - to sem videla šele kasneje na sliki - gor piše: RODILA SE JE SREČA. In res je tako. pot - glede dihanja se ne obremenjuj. Jaz pasjega dihanja nisem nikoli uporabila - sem pa hotela biti pametna, pa bi se zaradi tega kmalu izgubila. Še dobro, da mi je babica svetovala naj diham kot meni paše. 2ursae - mi še nismo izbrali imena. Gledati moramo na to, da si imena obeh otrok ne bodo preveč različna. Je pa tako, včasih moj predlaga kako ime, pa dobim asociacijo na nekoga s tem imenom, in če mi je antipatičen, mi seveda posledično tudi ime ni več všeč. Pa tudi to mi ni všeč, če imajo prijateljice okoli mene otroke z istimi imeni. Raje izberem kakšno manj pogosto. Seveda pa vedno ne moreš vplivati na to. Recimo, naš srednješolski razred ima približno za 1 razred naraščaja. Vsi otroci imajo različna imena, a samo Andraži so trije (no, naš je najstarejši!). kasija78 - glede na to, da boš obiskovala MŠ v LJ, ti svetujem, da se parkiranju na pločniku izogibaš, ker lahko dobiš kakšen pozdravček. Raje poišči parkirni prostor na Šlajmarjevi, ob trgovini na Vodmatu... sicer pa je poletje, ljudje bodo na dopustih, pa še MŠ je v popoldanskem času, tako da mislim, da ne bo takega problema. Jaz se bom lotila priprav na prihod naslednji mesec, ko pridem z dopusta. Sicer pa imamo doma že skoraj vse - prenosno posteljico + jogi, voziček, lupinico, gugalnik, baby phone, nekaj oblačil še od Andraža. V avgustu pa bomo šli še v shopping (nekaj malega) - previjalna podloga za na pralni stroj, razne potrebščine (plenice, vata, oljček, fiziološka razstopina...). Glede na izkušnje iz 1. nosečnosti je dobro, da imam vse stvari pripravljene kak mesec prej, ker sem imela zadnji mesec take mravljince v prstih, da so mi stvari kar polzele iz rok. No, mi odhajamo v nedeljo na čisto pravi dopust. Tako, da se zaenkrat tipkamo le še do petka, potem pa sem brez interneta. No, ob priliki vas bom brala, če bom na obisku pri starših, drugače pa čakam, da mi priklopijo internet doma (ampak to lahko spet traja nekaj mesecev!). Zato uživajte vse, kjerkoli že boste!