Anonimen
|
Pozdravljene pupike! Imam eno hudo težavo in moram se vam izpovedati, da mi bo lažje in mi daste kakšne nasvete. Pa začnimo: na fantovo pobudo sem lani aprila nehala jemati KT, da boma začela delati na . Lani decembra je šel z mano v lekarno in kupila sma Tifol tabletke, da bo vse tako kot treba. Letos, po novem letu mi je šel po novo škatlico Tifola celo sam in mi jo prinesel. In 14 dni po tem jaz naredim test in pokaže mi močno . Mu povem veselo novico, ni bil vesel in mi reče, da naj grem na splav. Odide domov k staršem. Čez 2 dni se vrne in mi pove, da je rabil nekaj časa za sebe, da boma mela in, da je že povedal tudi prijatelju, da bo ati. Skratka, se kao veseli. Kupi same negazirane pijače, češ, da zdaj pa jaz ne smem piti gaziranega in moram zdravo jest. Čez 4 dni pove doma,svoji družini, mami, atiju in sestri. Je vse kao v najlepšem redu. Cel teden ne gre k svojim, takoj po službi prihiti domov k meni. Včeraj pa pride domov, se mu ftrga in mi reče, da ne zeli, da sem jaz mati njegovega otroka in me lepo prosi, da naj grem na splav. Spakira in spet domov k starsem. Danes pride k meni, ker mi prinese se neke moje stvari nazaj, se hočem pogovorit z njim, vendar zaman. Vztraja pri dejstvu, da ne želi, da sem jaz mati njegovega otroka in, da naj grem na splav. Zdaj pa je problem v tem, da sama ne bom zmogla skrbet za , ker živim v podnajemniškem stanovanju in nimam še redne službe, z strani moje družine pa tudi ne morem pričakovati ne vem kakšne podpore.Žalostno, ampak resnično. Punce jaz sem se tako veselila tega , vendar sama ne bom zmogla, resnično ne. Mislim, da je zame res samo splav rešitev v tem trenutku... tehtam,tehtam, pa se ne morem odločit... Se vam opravičujem, ker sem zatežila malo na dolgo, samo zdaj mi je spet malo lažje, ko sem se lahko še vam zaupala.Ker se tak samo cele dneve . Lep večer vam želim, pazite nase in na svoje
|