valči
|
Dobro jutro! Kako veš,da se je začelo?Ne moreš zgrešit,če ti voda odteče in če se začnejo redni popadki,ki se stopnjujejo in se jim krajša čas.Naprimer,najprej na 15,pa na 10,pa na 5 minut,le da so vedno moćnejši.Ko so na pet minut najmanj pol ure,pa vmes se moraš malo naslonit,da dihaš,pol je to to! Kot je JennyAnny napisala,lažni trajajo lahko vso noč,če se zjutraj zbudiš,pol so ziher lažni To se meni že 14 dni dogaja-redno,včasih imam čez dan popadke,a sem še vedno tukaj..To lahko traja,traja. Čestitke Kasiji in vsem novim mamicam Pogrešam Miclo,bi mogla bit doma že,ne? Vprašanje za mamiceAli ste si oblačila zase,za domov it prej pripravile,da vam jih mož prinese,ali ste v nosečniških šle domov?Ker jaz sem prvič šla v nosečniških domov in sem plavala v tistih farmerkah,drugič se res ne spomnim,sedaj pa študiram,da bi pripravila možu malo večjo trenerko,adidasice,dala v vrečko,da bi pol vzel,ko pride po naju.Kako je pri vas s tem? Rodit danes in jutri ne smem,ker je tašča odsotna danes zvečer,mož pa jutri cel dan,brez njega pa ne grem rodit,tako da v nedeljo bi pa šla Če katreo zanima,v albumu imam slike današnjega trebuha,taki že hodim naokrog,to pomeni da je že čas,da ne bom prej počila.Me je dragi fotkal,pol pa še me mora enkrat z otrokoma,preden grem v Rim.