janja -> RE: oktoberke (16.3.2007 12:04:39)
|
orka* * držim pesti, da bo s [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vse v redu. Ti samo lepo počivaj. micla upam, da slabosti čimprej minejo. Ne bi te pa rada strašila, ko sem nekje prebrala, da nekaterim postane slabo šele okrog 10. tedna. Sicer pa vse mine, po 14. tednu bi se morala počutiti veliko bolje. ursikazala jaz sem v prvi nosečnosti hodila v materinsko šolo na ginekološki kliniki. Sem imela tako prijazno šefico, da mi je dovolila izhod v dopoldanskem času. Mi je bilo zelo v redu, ker delam zelo blizu. Enkrat samkrat sem bila popoldne, pa mi je postalo tako slabo, da sem rekla, da popoldan pa ne grem več. Je bilo pa tisto vroče poletje 2003. Mi lahko katera pove, če moram zdaj obvezno spet v materinsko šolo? Mislim, da ne bom slišala nič novega. Paketi me ne zanimajo, bom vzela denar, kot prvič. Sezname kaj rabim in potek poroda, pa imam še v glavi. Pa še nisem prepričana, če me bodo novi šefi pustili. A mogoče kje piše, da te morajo pustiti? Božajte svoje trebuščke in uživajte prelep vikend, v ponedeljek bo spet mraz.
|
|
|
|