|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
7.10.2007 21:46:55   
picola1
Ojla!

Najprej čestitke vsem novim mamicam! Me veseli, da so porodne zgodbe do sedaj ful lepe in da je vsem porod potekal ful hitro.

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Pa na čase mam visok pritisk, no v torek, ko sem bila na CTG sem ga imela 135/80, pa je rekla da ni panike (prej ga nikol nisem imela čez 110/60), ampak ko ga merim doma, mi pride tud do 150/85, mogoče sam mal paničarim, ampak kaj hočem, mal me panika grabi.

Mi je pa tole padlo v oči, Jenny Anny... Tale tvoj pritisk pa po moje ni v redu...Tist pri G je še kar, ampak ko si ga meriš doma, je pa previsok. Ko sem bila sprejeta na odd. (tisto noč pred porodom), je zraven mene ležala ena ženska, ki je bila 3 tedne pred rokom in je imela približno tak pritisk, kot ti doma...In so jo imeli skos na opazovanju...Tako da po moje se ni za hecat s tem.
Zanimivo mi je, da ti je G rekla, da je ok...Pa še zatekanje...
Ne vem, no...Mogoče se pa motim...

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
7.10.2007 21:48:20   
2ursae
čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image . Pišuka, tko šibate, da težko sledim user posted image .
Lillylilly in Micla user posted image user posted image  - smo imele PDP na isti dan, pa sta me že pustili samo viset user posted image .

Pri nas je vse po starem, sem ful upala, da se bo ta vikend kaj že začelo, pa ni nič user posted image  ... no, morda bo pa danes ponoči. Mal sem že vsega sita, me daje križ, pa res bi rada šla že rodit.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
7.10.2007 21:58:36   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Klaudija, a morš sam rečt za uno protibolečinsko u žilo?

Meni je on predlagal za čez eno uro da bi mi dal neki proti bolečinam, pa sva prosila kar za takoj. Pa je pol res dal takoj.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
8.10.2007 1:17:29   
tia01
Še tukaj sporočam, da je Tave 3.10. rodila sinčka Teja!! Čestitke!!!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
8.10.2007 2:04:00   
Klaudia
user posted image       
user posted image         

18 user posted image    10 user posted image        9 user posted image             pupike vodijo  user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA ( 1770g )
                                                MANCA ( 1660g )
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

24.09. orka** , (31.10.) ANEJ ( 2530g, 47cm ) 
26.09. Solero ('78), (04.10.) RUDI
29.09. Zoja*** ('76), (03.10.) MAKS
29.09. picola1 ('80), (01.10.) DORIS ( 3200g, 50cm )
30.09. pony ('74), (05.10.) SARA
03.10. Klaudia ('86), (10.10.) LIA ( 4030g, 53cm )
03.10. suzanamai ('73), (20.10.) ZOJA ( 2510g, 49cm )
03.10. tave ('74), (10.10.) TEJ
04.10. Lillylilly ('79), (11.10.) ŽAN ( 4520g, 55cm )
06.10. Micla ('77), (11.10.) ELENA ( 3600g, 52cm )

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image    
55 user posted image      14user posted image     11user posted image        8 user posted image  

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image     
01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
05.10. kovanec
05.10. bušbuš, user posted image
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 

15.10. drobižek, user posted image
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5

18.10. majoli ('75), Domžale --> LJ, user posted image  (Maks)
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image

24.10. suzymami ('81), --> Ptuj, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

26.10. mojca235, --> LJ
28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

tave - ČESTITKE user posted image  user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
8.10.2007 8:10:26   
Ulaa
tave, lillylilly: ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
8.10.2007 8:46:39   
*Lana*
tave, lillylilly - obema iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
8.10.2007 9:34:32   
valči
taveuser posted image za fantička,pa veliko veselja vam želim!

Ostale user posted image ,ki nestrpno čakate,tako kot jaz,kako ste kaj?Mehurčica,si šla rodit,ali si še tukaj?Meni se zdi,da se mi stanje umirja,vedno manj lažnih popadov,pa danes sigurno ne bom šla rodit,tako da ne bom na grmadi zažganauser posted image

Včeraj sem si delala kopel iz senenega drobirja,pa sem si ga preveč dala,ker oktoberka je napisala,da je dala tri litre vode in jogurtov lonček drobirja.
Jaz pa približno 1.5 litra vode in drobirja sigurno za 5 lončkovuser posted image ,v glavnem je bilo pol,pol vsega.Sem bila 25 minut gor,pa moža nisem na wc spustila,ga je zanimalo,kaj delam.Vsakih 5 minut me je spraševal,če sem v školjko padlauser posted image

Sedaj sem se čokolinota najedla,pa sem lenitis fasala.Imam v planu prah pobrisat,pospravit stare revije,dat prat perilo,hočem imet vse zrihtano,ker nikoli ne veš,kdaj greš v Rim

Vsem,ki greste danes v Rim,čimlažji porod in vso srečouser posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
8.10.2007 9:45:59   
mišk
Jst sem se tud glih kar čokolinota napokala, zdej se moram pa spravt mal prah brisat.
Včeri sem si pa končno pripravila še za user posted image  za v porodnišnico. Vse sem dala na kupček in ko naju bo user posted image  pršu iskat, bo samo zložil v ruzak, vzel lupinico in gasa.user posted image
Joj, ko sem odprla tisti mini paketek Pampersk (Newborn 1) jih sploh nisem mogla nehat gledat in raztegovat!! Kak so micene!!!user posted image
Opazla sem, da nas je trenutno kar nekaj že čez rok.
Valči, a ti veš kolk čez rok moraš bit, da ti v Brežicah sprožijo porod? Kaj lahko pričakujem, če me bodo v petek obdržali v porodnišnici?
No, zdej pa grem še kej nardit in se beremo še mal kasneje.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
8.10.2007 9:48:04   
Jenny Anny
Picola1, no men se tud ne zdi ta pritisk čist OK, no mam jutr popoldan spet CTG pa kontrolo, pa bomo vidli kako in kaj naprej.

Tave čestitke za tvojo štručkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No teden otroka je mimo, naši user posted image  so še vedno notri, nekateri, ne vsi, in sedaj je konec z ruzakiuser posted image user posted image ,no saj ni hudo, važno je, da bojo zdravi.

Jaz sem se komaj zbudila, verjetno še kmal ne bo nič. Prej sem imela skoz lažne popadke, sedaj pa že 2 dni skor nič, al res še nekaj časa ne bo nič, al je pa to samo "zatišje pred neurjem".

No Valči, jaz sem se tud matrala s stopnicami, dolgimi sprehodi, toplo kopeljo v bani, user posted image ,sedaj pa sem se naveličala. user posted image  naj se sam odloči, kdaj bo prišel, jaz bom pa še mal uživala v user posted image  (beri zelo okorna z velikim trebuhomuser posted image ).

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
8.10.2007 10:02:01   
bušbuš
Pozdravljene oktoberke!

Vidim, da se ene že pridno cartate z bebicami, ene pa še kar čakamo.

Moj PDP je bil v petek 5.10. pa še ni nič- malo me edino boli trebuh v spodnjem delu pa parkrat na dan imam tiste menstruacijske bolečine. Verjetno se kaj pripravlja.

Pandica in vse tiste, ki imate izkušnje z mariborsko P- na koliko časa po roku ste hodile na CTG? Ali ti naredijo vmes tudi kakšen UZ, ali samo CTG delajo?
Jaz grem jutri ( četrti dan po roku ) na CTG in res upam, da bo kaj. Zadnjič mi je zdravnica rekla, da če ne bo nič, pač dva tedna po roku sprožijo. Dva tedna??? Se mi lahko ravno zmeša.user posted image

Hvala za odgovore in lep pozdrav vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4036
8.10.2007 10:06:57   
valči
Mišk,v Brežicah mislim,da več kot 10 dni ne čakajo.Drugače pa,zelo radi pospešijo porod,če vidijo,da se vsaj malo dogaja.Ali si malo odprta,ali imaš popadke...Tam so res znani po tem,da hitro rodiš,jaz sem pri Lari prišla 2 cm odprta,pa popadke sem imela,pa so me sprejeli za porod.Takoj na klistir in šetanje po hodniku,pol pa porodna,predrtje mehurja,umetni popadki,porod.V 1.5 ure je bilo v porodni vse fertikuser posted image
Če bi šla v Ljubljano,bi me ziher domov poslali.

Želim ti čimprejšnjo odrešitev,zelo vesela bi bila,če bi se videle tam,samo slutim,da temu ne bo tako.Če boš odprta 2 cm,lahko računaš,da te bodo obdržali in boš kmalu mamica.Srečnouser posted image

JennyAnny,zate tudi držim pesti,da te preseneti in to čimprej,morda danesuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 4037
8.10.2007 10:16:23   
oktoberka
Kok časa pa lj čakajo da sprožijo porod?

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
8.10.2007 10:50:01   
drobižek
Klaudia, Lillylilly. Tave, Suzanamai, Micla - ČESTITAM ZA OTROČKE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klaudia tvoja pupa je prava princeska!!!

Vidim pa, da ste vse te rodile pred napovedanim rokom. Še malo, bo pa tudi 15. 10. , ko imam sama PDP. Bomo videli, če bo prej ali kasneje...čez celo nosečnost sem imela občutek, da bo prej, pa nič ne kaže; zdaj že celo mislim, da bo kasneje...sicer pa do 15. je še celih 7 dni!

Sem pa včeraj občutila nekakšne nepoznane bolečine v spodnjem levem delu, ki so me držale kakšnih 5 ali mogoče celo več minut..pozna katera to? Pa ni bil tisti občutek kot pri menstruaciji.

user posted image A ima katera kakšne izkušnje s porodnišnico v Trbovljah?

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
8.10.2007 10:56:26   
oktoberka
Sm mal preštela pa sm vidla da do današnjega dne, tiste ki ste imele rok, vas je 8 že rodilo pred rokom, 8 vas pa še čaka oz ste po roku. Se pravi je točno 50:50.
Zanimivo!

No, js mam dons ob pol enih spet ctg, pa dons mam prvič tud vaginalni pregled. Upam na najboljše, čeprav mislm da sm še ornk zabetonirana tam spodiuser posted image user posted image user posted image
No, sej vam bom javal kako je blo. Držite pesti!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
8.10.2007 11:58:59   
Pandica
Pozdravljene oktoberke!

Jaz pa sem se danes tako fajn naspala, seveda so bili redni obiski wc-ja zmes, samo zdaj pa sem spala do 11h. Sem spočita in pripravljena za v P, če bo kaj user posted image   Eh, sem že obupala. Nič ne pomaga, od dolgih sprehodov, stopnic, ananasa, grozdja... zdaj pa ne bom več mislila na to, ko bo že bo, kajne? user posted image  

bušbuš moj PDP je bil 2.10. in takrat sem imela CTG in UZ. Zdaj pa me naročajo na 4 dni na CTG in vedno mi tudi naredijo še UZ, da pogledajo, če je dovolj plodovnice in kako se otročku godi v trebuščku. Zdaj ga imam v sredo, 10.10. , če nebo nič prej. Sem pa jaz tudi dobila informacijo, da se v MB čaka 14 dni, da ti sprožijo porod. Pa kaj so čisto nori? Mene je strah predvsem zaradi tega, ker bom imela velikega otroka. Že v torek ( 2.10. ) na rok so user posted image  ocenili težo na 4149 g in obseg glavice 37 cm, pa se je že do zdaj zraven še ziher nekaj zredila. Madona, kako bom jaz tega otroka ven spravila user posted image  

Ja, jaz sem tut mislila, da bomo dobili Nivejin nahrbtnik glede na to, da sem imela rok 2. okt. Pa smo ga že zamudili user posted image  Pa saj se mi ne gre za ta nahrbtnik, rada bi že res bila rešena in dobila svojo štručko v naročje user posted image  

Zdaj pa grem pobrat cunje, ki so suhe, pol pa spet na en dolg sprehod, ko imamo taki lepi sonček in toplo vreme v Mb user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4041
8.10.2007 12:04:54   
bušbuš
Pandica, hvala! Verjamem, da ti ni prijetno tako čakat in čakat. V najslabšem primeru bo takrat, ko bodo v P dali zeleno lučuser posted image . Jaz sem tudi imela CTG na dan roka, pa nič UZ. Zdaj pa grem jutri in upam, da mi bodo naredili tudi UZ, ker me res zanima, koliko je naša pupa težka.
Nazadnje sem imela UZ v 34. tednu, od takrat pa nič.
Pandica, pa imaš ti svojega ginekologa v porodnišnici? Jaz ne, pa me zanima, če ti mogoče zato delajo UZ.
Držim pesti, da bo čim prej!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
8.10.2007 12:07:09   
pot
čestitke vsem novim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image

Seznam nosečk se kar lepo krajša, seznam srečnih mamic, pa daljša. user posted image

Midva sva še v pripravah na user posted image . Pa je še kar nekaj stvari treba uredit. Sva mislila, da bova ta vikend vse uredila, pa sva bolj po obiskih letala, ker sva šla še iskat nekaj stvari.
Danes sem si zadala do konca uredit svojo torbo za v porodnišnico, pa polikat še nekaj stvari, nekaj se jih pa še suši. Pa še v kopalnici moram narediti prostor za otroško kozmetiko...

ena od vas je že pred časom spraševala čemu toliko plenic za s sabo ob odhodu iz porodnišnice. To tudi meni ni šlo v glavo. Ne spomnim pa se, če je že bil dan odgovor na to vprašanje. Ta vikend, pa sem dobila zapiske iz MŠ v Lj, kjer piše zakaj naj bi se porabilo teh 5 plenic:
2 za povit
1 za čez dekico      (mogoče prej za spodaj pod njo?)
1 za čez obraz za na 1. sprehod
1 za zaščito dojk

Za grozdje, pa nisem vedela, da naj bi spodbujal porod. user posted image Jaz ga pojem kar nekaj, pa se mi ne zdi, da bi to imelo kak vpliv name. Za ananas, pa se mi zdi, da je bolj ˝nevaren˝ v začetku nosečnosti, ker naj bi splav spodbujal. Pa me popravite, če se motim v teh zadevah.

uživajte v crkljanju s svojimi user posted image , ali pa s svojimi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4043
8.10.2007 12:26:45   
hillmagic
Vidim da nas je res veliko ki bomo rodile ta mesecuser posted image user posted image . Moj PDP je bil 17.10. Ker pa je moj dojenček baje med večjimi in sedi na svoji mehki ritiki imam jutri datum CR Tako da bo prej 8 dni kot sem mislila. Bila sem v petek na PDC-ju v Ljubljanski porodnišnici. In so bili vsi tako prijazni z menojuser posted image user posted image .
Kar ne morem verjeti da bo jutri moj VELIK DAN ki mi bo zivlenje spremenil in popestril za vedno... NE vem kaj naj si mislim, in kaj naj počnem
SE bom prepustila pa VAm sporocim kaj smo dobili
Danes se user posted image  jutri pa že mamica user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
8.10.2007 12:39:58   
mehurčica
Hoj oktoberke!
Danes sem dobila še zadnje izvide krvi in je vse ok.user posted image Imela sem tudi CTG in je tud ok. Sem pa sama malo gledala tisti izpisek in ne vem katere črte kaj pomenijo. Sta dve-ena zgoraj in ena spodaj in ne vem katera pomeni popadke, če so. Se katera kaj spozna? Ker na spodnji črti je trikrat šel hribček bolj gor, eden skoraj do vrednosti 100...ampak verjetno to ni bil popadek, ker nisem nič čutila.
Drugače pa imam na izvidu napisano:
CTG bazalna frekve.: 145 UT, TA, reaktiven.
Prejšnji teden pa    : 135 UT, TA, reaktiven.

In mi ti izvidi nič ne pomenijo, rekli so samo, da je vse ok.

Na CR sem naročena 22.10., ampak upam, da bo prej. Bi mi enkrat ta teden že pasalo it po našo štručko. Recimo 13.10., ker ima takrat moj ati roj.dan.

Tave, še tukaj iskrene čestitke ob rojstvu Teja!user posted image user posted image user posted image
user posted image    user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
8.10.2007 13:20:43   
kasija78
user posted image  Tave čestitke!

Pandica škoda da si iz Maribora oziroma nisva iz istega kraja, bi se lahko vzajemno tolažili. Kakšna tolažilna kava s nestrpno čakajočo user posted image  bi se mi prav prilegla.

Danes sem bila na pregledu in še vedno nič odprta, popadki mali, komaj opazni. V ljubljani po 41. tednu naročajo na 2 dni na ctg. Torej grem zdaj tja v sredo. Ampak sem vprašala G in je rekel, da ni nujno, da me bodo zadržali. Pot, glede ananasa in grozdja in vsega - vse sem pripravljena poskusit, ni važno da je res, da le kdo reče, da pomaga user posted image . Tako da sem z nasveti! Tudi seneni drobir bi poskusila, samo kje v ljubljani naj ga iščem.
user posted image  A katera ve koliko je skrajni rok za sprožit?

Nivein nahrbtnik pa naj katera fotografira, da ga bomo tiste, ki smo upale nanj, vsaj videle user posted image .

V mojem albumu so fotke moje prve sešite posteljnine in bi bila vesela vsakega komentarja, ker je moj prvi izdelek te vrste. Če bo katera imela čas pokukat...

Sicer si pa zdaj že kar zmišljujem kaj moram še narest - včeraj sem zloožila ven iz omare in nazaj noter vse otrokove oblekice, pregledujem revije, pospravljam že pospravljeno... v glavnem user posted image . Zdaj je pa res nestrpnost na višku. Uživajte v dnevih čakanja, če lahko in znate, pa se kaj javim in upam, da kmalu že s kako novico.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4046
8.10.2007 13:52:03   
Klaudia
user posted image       
user posted image         

18 user posted image    10 user posted image        9 user posted image             pupike vodijo  user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA ( 1770g )
                                                MANCA ( 1660g )
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

24.09. orka** , (31.10.) ANEJ ( 2530g, 47cm ) 
26.09. Solero ('78), (04.10.) RUDI
29.09. Zoja*** ('76), (03.10.) MAKS
29.09. picola1 ('80), (01.10.) DORIS ( 3200g, 50cm )
30.09. pony ('74), (05.10.) SARA
03.10. Klaudia ('86), (10.10.) LIA ( 4030g, 53cm )
03.10. suzanamai ('73), (20.10.) ZOJA ( 2510g, 49cm )
03.10. tave ('74), (10.10.) TEJ ( 3360g, 52cm )
04.10. Lillylilly ('79), (11.10.) ŽAN ( 4520g, 55cm )
06.10. Micla ('77), (11.10.) ELENA ( 3600g, 52cm )

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image    
55 user posted image      14user posted image     11user posted image        8 user posted image  

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image     
01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
05.10. kovanec
05.10. bušbuš, user posted image
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 

15.10. drobižek, user posted image
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5

18.10. majoli ('75), Domžale --> LJ, user posted image  (Maks)
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image

24.10. suzymami ('81), --> Ptuj, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

26.10. mojca235, --> LJ
28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
8.10.2007 14:01:34   
Jenny Anny
Sem še jaz pridrvela iz sprehoda in kavice, je prav pasalo, ko je tako lep sonček zunaj.

Kasija78, še boš lahko šivala, je zelo lepo.

No sedaj pa šibam kuhat kosilo, da moj prej ne pride domovuser posted image , jaz cel dan dopma, pa še kosila ne??

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
8.10.2007 14:05:32   
Klaudia
Lep pozdrav od naju!

Danes smo imeli obisk od patronažne sestre. Je preklela LJ P, ker so tak čudn zašil popek, da je že smrdet začel ven. user posted image  Jst sm ga čistila pri vsakem previjanju kot so mi pokazali, vendar zgleda ni blo vredu. Je morala kar kakih 5minut čistit z alokoholom, da je prišla na čisto. Vglavnem... zdej je lep in čistuser posted image

Potem smo šli pa na prvi sprehod. More očka še slikce dat na računalnik tako da še sledijo. Danes bom pripela eno, ki aže kako zamišljeno spi naša malčica user posted image

user posted image

mehurčica - zgornja črta na CTGju je otrokov srčni utrip, spodnja pa riše krče maternice in ne samih popadkov. Meni je v porodni sobi na začetku padal na 40 in raslo na 127. Na koncu pa je padalo samo na 90 in raslo na 127. 127 naj bi bila najvišja vrednost ki jo zazna. Sam fora je da ne zazna bolečine, ampak trdost maternice. Upam da sem ti kaj pomagala.

plenice za domov - sama sem rabila dve. Eno za široko povijanje in eno za čez jajček ko smo šli ven. Za vse ostalo si itak hitro doma.

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
8.10.2007 14:14:22   
mišk
Klaudija, ta tvoja pupika je prava lepotička!!!user posted image user posted image  Kako je micena! Jst sem trenutno obkrožena z samimi šestmesečniki ali več in so mi novorojenčki nekaj tako krhkega in majhnega. Ko si predstavljam najino "Jedrtko", si avtomatsko predstavljam kar že enega parmesečnega dojenčka.user posted image
Kdove, kdaj bom mela jst končno priliko objeti svojega user posted image !?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?