natalia
|
med porodom je še šlo, šivanje tudi -zelo prijazen zdravnik, nastopile so težave potem, ko sva bile z bejbo na oddelku. imela sem **** šivov in se mi je vse vnelo.nisem se mogla premaknit, ampak sem morala, ker se mi je mala jokala, tako, da so se mi šivi ob vsakem dvigovanju znova vnemali. dojila sem jo res! ne pretiravam 22 ur od 24 - ih ker nisem imela mleka! moja cimra se ni mogla nehat čudit, ko je videla, da ne morem niti jest normalno, če pa se je mala nonstop jokala od lakote. tako, da jaz nisem jedla, sekirala sem se, sekirale so me, ves čas, ko sem bila v porodnišnici so mi dajale občutek, da sem največji idiot, ker ne znam nahranit otroka oz. ga pristavit. in kako je bilo težko doklicat sestre ponoči! potem pa ti pride neka trola in ti očita, da ne znam otroka pristavljat. poleg tega še previjat, ko sem tako ali tako komaj stala na nogah, ker sem bila cele noči budna, lačna... eh groza! komaj sem čakala, da grem domov. Mislim, da si bom pri drugem znala izborit flašo, upam pa, da je ne bom rabla.