Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Namesto, da bi mi kaj spodbujajočega rekla, mi je pa "grozila" kako hudo šele bo. Na srečo je bila potem smena, da sem dobila najboljšo babico, ki sem si jo lahko želela.
mi ni hotela pomagati, ko sem jo tretji dan poklicala in ji rekla da imam toliko mleka , da mali ne more zgrabiti in kaj mi odgovori : kaj hočete, da vas jaz ???? No pokličem kolegico , mi prinese aventovo črpalko, pumpam ven in ravno vizita, so ostali kot vkopani...ja gospa kaj je pa zdaj to ? Moj odgovor: " Če mi ni hotela vaša kolgica prej pomagat, mi ni treba zdaj pametovat! Sploh ne morem verjeti, da sem si to upala reč. No , lepo sem si spumpala malo mleka ven, glih toliko , da se je lahko mali prisesal....Drugače so bile res vsi ok, čeprav se marsikaj sliši o tej naši izolski porodnišnici.
, pri naslednjem bomo pa videli, katera bo še drugič upala kakšno neprijazno siknit.