Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Izjema so tri starejše sestre, ki so materinstvo z vsemi težavami in lepimi trenutki že dale čez
. Ta mlade mislijo pa bolj na to, kaj bodo dale v rit in na rit
. Pol si pa pomagaj z njimi. Namesto, da bi ti svetovale, čakajo da boš vprašal, samo, kako češ vprašat, če ne veš kaj je narobe. 
- kar na živo, jaz mu pa nisem mogla dopovedat, da boli - tega ne bom nikoli pozabila, ker enostavno nisem mogla več zdržat
je imel ful močan sesalni nagon, pa mi niso pustile dat dudike - zato pa zdaj skoz na joški visi
Zjutraj pa je prišla nova smena in najboljši dve babci. Na oddelku pa je bilo vse ok, čeprav sem se tega najbolj bala. Midve s tamalo sicer nisma imeli problemov z dojenjem, je že v porodni dobro prijela in prijazna babca mi je zelo lepo vse pokazala, tako da sem ji zelo hvaležna za vse. Sem pa ugotovila, da če si ti prijazen do njih, bodo tudi one do tebe. Na oddelku je bilo tudi nekaj tečnih in vsega naveličanih sester, ampak jaz jim nisem preveč težila in jih klicala, pa vedno sem bila prijazna in sem dobila tak odziv nazaj. Tiste tri dni pa že malo potrpiš, saj se šele doma začne pravo življenje z dojenčkom.