Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naprej? Pomagajte 5.2.2007 16:19:30
|
|
|
|
pin
|
Punce! Jaz bi pa mojega tako na hitro spakirala, da sploh ne bi vedel, da je spakiran. Jaz nebi mogla živeti z nekom, ki me je prevaral. Sploh si ne morem predstavljat kakšen odnos imaš po tem, ko izveš za prevaro. Nočem vedet!
|
|
|
|
RE: Kako naprej? Pomagajte 6.2.2007 7:34:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi pa mojega tako na hitro spakirala, da sploh ne bi vedel, da je spakiran. Jaz nebi mogla živeti z nekom, ki me je prevaral. Sploh si ne morem predstavljat kakšen odnos imaš po tem, ko izveš za prevaro. Nočem vedet! Ja, tudi jaz sem tako govorila. Sedaj ko vem, da me je varal med porodniško pri drugem otroku, bi tudi tu popustila, kaj pa vem. Lahko je govoriti, dokler sam nisi v točno takšni situaciji. Dejansko je to težka zadeva... Nekaj gotovo drži: če se imaš z otrokom oz. otroci kam odmakniti, da si finančno in stanovanjsko preskrbljen je eno, jaz sem v situaciji, ko sem bila primorana iti k staršem in sedaj skupaj živimo, ker ni druge, finančno niti pod razno, da bi si našla svojo "luknjo" zase in za dva otroka. Pa ne mi sedaj z nasveti, kot so: pa vzami kredit in pojdi v najem, skregano z vso logiko na celem svetu. Otroci tudi jedo, pa pijejo, pa obleči jih je treba, pa obveznosti v vrtcu, šoli, kaj pa jaz, jaz naj pa hodim v spranih kavbojkah v službo in oguljenih čevljih. Ampak zadaj sem zašla, to je že druga zgodba. Vso srečo ti želim še enkrat, rabila jo boš.
|
|
|
|
RE: Kako naprej? Pomagajte 6.2.2007 12:25:02
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz bi pa mojega tako na hitro spakirala, da sploh ne bi vedel, da je spakiran. Jaz nebi mogla živeti z nekom, ki me je prevaral. Sploh si ne morem predstavljat kakšen odnos imaš po tem, ko izveš za prevaro. Nočem vedet! Ja, tudi jaz sem tako govorila. Sedaj ko vem, da me je varal med porodniško pri drugem otroku, bi tudi tu popustila, kaj pa vem. Lahko je govoriti, dokler sam nisi v točno takšni situaciji. Dejansko je to težka zadeva... Jp. In ko si enkrat res na tem se ti mogoce res v tistem trenutku sesuje svet.. Ampak potem zacnes razmisljat in se ti vseeno zdi, da se je to pac zgodilo enkrat in se ne bo vec ponovilo, sploh ko vidis partnerja, da mu je res hudo.. In vztrajas naprej. S casoma pozabis. In se imas spet fino in fletno in zaljubljeno in v raju.. In vsi ti govorijo, da se bo spet ponovilo in vsi te sprasujejo, kako sem lahko tako zelo ravnodusna.. Jaz pa se smejem in recem, da se vse da, ce se hoce. :)) Hmja... Dokler cez cas ni spet prevaral. In potem vidis, da ej res kar vsi govorijo: ce je enkrat prevaral, bo vedno varal. In te je groza ob tem spoznanju... Sele takrat ti je res hudo, ker ugotovis, da res ni blo samo enkrat ponesreci.. Da se vzorec ponavlja in da to dejansko je on.. In da se pac ne bo spremenil. In da mu ocitno tudi taprvic ni blo dovolj hudo.. Ker ce bi mu blo, mogoce tega nebi vec ponovil. Pa je.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?