|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naprej? Pomagajte
30.1.2007 18:04:44   
Anonimen
Pred božičnimi prazniki sem v telefonu moža odkrila sms-se druge ženske. Bilo je zelo hudo, še danes je. Kao mi je povedal vse po resnici in sedaj se trudi...danes sem imela nek čuden občutek in sem šla v službo, kjer sem zopet našla e-mail iste ženske. Sicer je trdil, da je iz LJ in povedal drugo ime, a temu ni tako, sem imela kar prav. Še vedno se slišita! Kaj naj storim? Imava dete in drugega na poti???? Zdaj čakam, da pride, ker je kao s frendom na pijači, bil pa naj bi v službi. Jaz predvidevam, da je zdaj z njo. rekel, je da je pretrgal vse stike, da se je ona obesila nanj, bla, bla...Ja, meni se to ne bo nikoli zgodilo, bila se 100% v svojega moža, zdaj pa to!!!

Punce povejte...kar koli.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 30.1.2007 18:43:54 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naprej? POMAGAJTE
30.1.2007 18:06:47   
Seven*
Uf. user posted image user posted image user posted image

Pogovori se z njim. Povej mu vse kar ves in reci, da ti naj ne laze. Ze zaradi otrok, cetudi te bo prizadel. To ni dobro, ni dobro, res ne..

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2007 18:28:04   
madela
Resnico že tako veš,da te je oziroma te vara. Zdaj pa premisli,kaj si ti želiš!  A si želiš zvezo zakrpat in ohranit družino in živet v večnem strahu,ko ga ne bo domov in se boš spraševala če je spet z njo.Jaz zase vem,da tega ne bi dopustila.  Žal mi je zate in tvojo družinico,ampak poskrbi,da boš ti srečna,da bodo lahko srečni tudi tvoji otroci.

Njega pa tudi lepo vprašaj kaj se gre in naj se zjasni kaj si želi od vajine zveze! 

Vso srečo ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako naprej? Pomagajte
30.1.2007 18:34:05   
Anonimen
Žalostno,res...user posted image

Vso resnico imaš na dlani.Pogovor z njim si že imela in od njega ne moreš pričakovati še kakšne druge resnice.Postavi se pred odločitev-dobro pretehtaj vse dobre in slabe strani-in mu svojo odločitev tudi povej.Sedaj je na tebi,ali mu boš dala še zadnjo možnost,ali ostaneš in trpiš ali pa za vedno odideš.Tvoji otroci si zaslužijo boljšega očeta.In ti tudi boljšega moža.Če pa ti je toliko do tega zakona,pa kontaktiraj osebno to žensko,da vidiš,kdo je in kakšne igre se gre.Dobra si,da še vztrajaš.

Drži se in poročaj,kako se bo razpletlo....

< Sporočilo je popravil wahoo -- 30.1.2007 18:44:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2007 18:34:17   
nuala
Verjamem da ti je hudo; to kar se ti dogaja, je strašno.
Poskusi poiskati najprej oporo v kakšni osebi, ki ti je res blizu, morda prijateljici, mami, sestri.
In poskusi ostati čim bolj mirna in zbrana, že zaradi otrok. Ne razmišljaj preveč o tem, zakaj, kako, kdo, kdaj,... ampak skušaj razmišljati o rešitvi situacije.

Dobro razmisli, če želiš ostati s tem moškim; jaz bi se vsaj začasno odselila, če seveda obstaja možnost. Če boš razmišljala o prekinitvi misli nase in na otroke. Če boš vezo krpala se resnočno pogovori z možem in poslušaj, kaj je pripravljen narediti za vaju, za družino.

Držim pesti za vas.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2007 18:36:07   
tinčica
ma porka kva je zdej s tem tipi, a so čist znorel al kva.
ma k tole berem me prime da bi pršla tja in mu kr v obraz skočila pa tok zbutala pa brcala po njem..... ooooo sem jezna

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2007 18:41:14   
ElaM
Točno to sem hotela napisat, pa me je tinčica prehitela, pa kaj je s temi desci????
Ustvarijo si družine, potem so pa ženske  doma z otroki, oni pa v akcijo. Grdo.

Pogovorita se, in boš potem videla, a si še zasluži drugo možnost? Bodi močna, čeprav verjamem, da ti je zelo hudo. (rožica zate)

< Sporočilo je popravil wahoo -- 30.1.2007 18:44:25 >

:)

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2007 18:42:15   
Anonimen
Dobro, da vsaj živimo pri mojih doma in imava tam svoje stanovanje.

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2007 18:53:49   
saša halb
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2007 20:02:42   
Angellina
Škoda, da nimam več tistih bulerjev iz srednje šole. Res škoda, k se je dalo fajn brcat z njimi. Bi zdele lahk kar po naročilu par čelešnikov sesula, pa jajc tudi!

Anonimna pošiljam ti smajlija, ki deli objeme (žal so rr-jevi smajliji na dopustu user posted image )

Drži se!

(odgovor članu saša halb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2007 20:14:59   
Marogica
ANonimna, dejstvo je, da te tvoj tip vara. Sedaj si na vrsti ti, da ga pač postaviš pred dejstvo- ali ti ali ona. In to hitro se naj odloči.  Tu ni "cincanja" sem in tja, pa ona se je nanj obesila in podobne fore. Saj pa ni on obešalnik. In zakaj se je pustil, da se je nanj obesila, če nima interesa?

Na žalost tu nimaš kaj drugega za naredit. Je pa neodgovoren, da je kaj.

Tebi pa želim vso srečo...., ker jo boš potrebovala. Žal...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2007 20:30:11   
Anonimen
pri nas je bilo isto, samo da sem izvedela to 14 dni po porodu. Vse je priznal, si vzel par dni casa za premislek in se vrnil. Nikoli ga nisem prosila naj bo z nama, naj se odloci kakor hoce sam..... Samo ti povem, da nikoli ne bo vec tako, kot je bilo. Vedno dvomim, ko zamuja, pomislis, da je z njo .........
S casom se oddaljis in zivis zase, njega pa imas nekje v ozadju. Ce bi cas zavrtela nazaj, bi storila drugace in sla po svoji poti, ne glede na otroke.
Sicer pa, se vedno lahkouser posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.1.2007 8:59:58   
Anonimen
Draga moja, močno držim pesti zate, da se ti ne zgodi tisto kar se je meni (glej post: izgubljena do konca).

Drži se...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
31.1.2007 12:25:21   
Anonimen
Tudi jaz sem doživela nekaj podobnega pred kratkim. Pozno zvečer, ko sva se odpravljala v posteljo, je on še kar nekaj brkljal po gsm-u. Še vedno ne vem, kaj me je prijelo v tistem trenutku (nikoli prej nisem niti pomislila, da bi mu šla brskat po telefonu), da sem stopila do njega, vzela telefon in lepo pogledala, kaj je delal. Pisal je sms. Pa sem pobrskala še po poslanih in prejetih sms-ih in imela kaj videti. Prebrala sem vse tiste sms-e na glas pred njim in ga vprašala, kaj to pomeni in s kom si pravzaprav dopisuje.

Povedal je, da gre za sodelavko. To je ženska, o kateri mi je večkrat povedal, da jo pelje spotoma del poti domov. Je poročena in ima otroka. Posodila sem ji tudi nekaj otroških stvari. Videla sem jo že na slikah, srečali pa se nisva nikoli.

Še celo sama sem bila presenečena nad svojo mirnostjo. Pogovarjala sva se skoraj do jutra. Dejal je, da se poznata 4 leta, da sms-i, občasne vožnje domov in pijačke trajajo približno mesec in pol. Za vožnje domov sem vedela, saj mi je sproti povedal. Priznal je, da sta se 2x poljubila (zalizala), ko sta si na službeni zabavi voščila novo leto. Potem sem mu rekla, da naj pove vse, kar se je med njima zgodilo, naj mi ne zavija stvari v celofan. Nato je še povedal, da sta šla enkrat sama ven, ko je meni dejal, da ima druga sodelavka zabavo. Zatrjuje, da se takrat ni med njima zgodilo nič, niti poljubljala se naj ne bi. Vesta pa tako samo ona dva.

Rekla sem, da če jo ljubi in je z njo srečen, da ga nočem in naj gre k njej. Nočem, da bi ležal ob meni in hrepenel po njej. Povedala sem mu tudi, da mu ne mislim nagajat glede stikov z otrokom, da ga bo lahko imel ali videl, kadarkoli bo hotel. Skratka, da nočem, da ostane z mano zaradi otroka, ali česarkoli drugega, ampak samo v primeru, da me ljubi. Če želi njo, pa naj gre z njo, ne glede na vse. Če pa ve (ne misli), da želi mene, se bo moral zame potrudit, za mojo ljubezen in zaupanje.

Ravno tako sem mu rekla, da si lahko vzame nekaj dni časa za razmislek, če želi se sliši ali sreča z njo in se zmenita ali sta za skupaj ali ne, vendar je takoj odločno rekel da ne.

Pravi, da ne ve kaj mu je bilo, da mu je laskalo, ker je brenčala okoli njega, da ni nikoli razmišljal, da bi se midva razšla in bi bil z njo, tudi če bi bili vsi neporočeni in brez otrok.

Ni pa bilo v času tega meseca in pol zaznati kake posebne spremembe v njegovem obnašanju do mene. Da bi bil nesramen, nezainteresiran, da mu ne bi bilo do sex-a z mano (večinoma je bila pobuda njegova).

Zaenkrat sva še skupaj, čeprav vem, da se vsak dan vidi z njo, saj je to neizogibno (v službi). Vendar trdi, da do nje ne čuti drugega kot prijateljstvo, da ljubi mene in želi ostati z mano.

Če bo katera napisala mnenje še o moji situaciji ali kako bi ravnala, ga bom z veseljem prebrala.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2007 13:37:46   
madela
Pravzaprav ne vem kaj ti naj napišem,ampak to se mi zdi full kruto.Morala boš imeti veliko potrpljenja in veliko zaupanja v njega,glede na to,da se s to žensko srečuje vsak dan. Če mu lahko slepo verjameš,da te ne bo več prevaral,ker to da se je z njo poljubljal je zame tudi prevara,bosta srečna.V nasprotnem primeru pa boš celo življenje živela v dvomih. Jaz bi od njega zahtevala,naj zamenja službo,če te želi obdržati,ker mi ne bi bilo všeč,da je vsak dan z njo,še manj pa da bi jo vozil domovuser posted image .
Res pa ,da je to tvoja odločitev,zato se odloči pravilno in glej najprej na sebe in svojo srečo.
Res mi je full hudo zateuser posted image  in za vse tiste,ki doživljajo takšne in podobne zgodbe.

Pa vso srečo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2007 13:54:40   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če bo katera napisala mnenje še o moji situaciji ali kako bi ravnala, ga bom z veseljem prebrala.

Lp

-------------------------------------------
Mislim, da si ravnala 110% zrelo in pohvale vredno.
Po moje je tvoj mož pokapiral, kakšno žensko ima in te bo zato spoštoval do konca. user posted image
(malo pa ga le kaznuj- boš že sama našla način, kako..)

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2007 16:05:30   
Anonimen
Povej možu od une glupe sodelavke, kaj ga njegova žena špiči. da jo bo mal prizemljil.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2007 21:52:34   
Anonimen
Ko sem jaz izvedela, da me moj prvi mož vara, sem popokala kufre in sem šla. Po sedmih letih sta z njo še vedno skupaj.
Če bi izvedela, da me vara moj drugi mož, bi mu spokala kufre in ga postavila pred vrata.

Pika.

Zakaj matrat sebe, otroke in polovico sveta, če pa ne gre. Če ne gre, ne gre. Pa če imaš pet otrok. Žal. Če te vara 1x, te bo varal naprej.

Moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
3.2.2007 9:57:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Zakaj matrat sebe, otroke in polovico sveta, če pa ne gre. Če ne gre, ne gre. Pa če imaš pet otrok. Žal. Če te vara 1x, te bo varal naprej.

Moje mnenje.

Se strinjamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.2.2007 21:40:06   
soncicaT
Ok, vem, da boste rekle, da so moški krivi.

Jaz bi se dotaknila ženske, ki se z moškim speča.

Kakšna ženska gre zapeljevat/se sploh pentljat z moškim, ki ima doma malega otročka, po vrhu še nosečo punco??????user posted image  Kakšne ženske so to?user posted image

Pa ne mi rečt, da je to ljubezen...

Da ne govorim o moških...zame so to navadne reve, ki pač niso dorasli.

Tretja najbolj boleča stvar pa je ta, da včasih tudi ženske same pripomoremo, da se moški začne zanimat za drugo..A kako?

Tako, da se nimamo v resnici rade in da tečnarimo, jokamo, jamramo, prosimo za ljubezen (namesto, da bi jo iskale v sebi)....in moški ima dovolj. Ker moški razmišljajo drugače kot ženske..

Draga prva anonimna..bodi vesela, da si lahko pri starši...VELIK PROBLEM rešen..ne rabiš skrbet, kam boš šla z malima, pomagali ti bodo starši. Po sveti se sebi in otrokoma, in stvari se bodo vse same uredile..

VELIKO SREČE in POTRPLJENJA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.2.2007 23:58:04   
david
IZVIRNO SPOROČILO: soncicaT
Kakšna ženska gre zapeljevat/se sploh pentljat z moškim, ki ima doma malega otročka, po vrhu še nosečo punco??????user posted image  Kakšne ženske so to?

In predvsem - kje kakšno najdem ??? user posted image

Šalo na stran. "Kriv" je tisti, ki vara. Amen. Če je moja zvestoba odvisna od tega, kdo je v moji bližini in kako se do mene obnaša, potem nisem zvest ampak samo še nisem dobil prave priložnosti.

d.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.2.2007 8:41:43   
flower power
Zaenkrat sva še skupaj, čeprav vem, da se vsak dan vidi z njo, saj je to neizogibno (v službi). Vendar trdi, da do nje ne čuti drugega kot prijateljstvo, da ljubi mene in želi ostati z mano.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
anonimna, svaka ti čast da še kr vztrajaš.vem da jaz ne bi mogla. res ne vem kaj je s temi tipi narobe. a so vsi čist nori al kaj? veš pa da če boš slučajno spet odkrila da se še dobiva z njo, veš kaj moraš storiti.takrat pa nič ne razmišljaj ampak samo odidi.če je tak p....., te ni vreden!

[/quote

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.2.2007 11:22:33   
plenicka
SončicaT, user posted image , ker si odprla tudi temo o tistih ženskah!!!Seveda je v veliki večini kriv tisti, ki vara! Vendar če ta ženska, ki se spusti v vezo z moškim, ki si je ravnokar ustvaril družino, to dobro ve, saj se celo na videz poznajo, potem je kriva tudi ta ženska!!!! Kakšna ljubezen, lepo vas prosim! Zaljubljenost ja, ljubezen pa...bi se lahko o tem govorilo na drugi temi...In takšna ni vredna počenega groša! Seveda tudi bivši mož, partner, fant ali kako že imenujete takšne izmečke!!! In naj živita skupaj do konca svojih dni! Takšen moški z mano in mojim otrokom ne more biti več!!!Pa se lahko plazi po kolenih! To je moje mnenje! In seveda smo tudi ženske kdaj krive za takšno situacijo, parav pahnemo svoje partnerje v objem kakšne takšne ženske, ker se preveč brigamo za otroka...in zakaj smo že doma, na porodniški? Da se 100% posvečamo svojim moškim???

David, takšne ženske pa najdeš tam, kamor zahajajo moški, ki jim otroček doma nič ne pomeni!

Anonimna, želim ti srečo pri reševanju tvoje trenutne težave! Vse se reši!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2007 14:00:19   
SISI25
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Ko sem jaz izvedela, da me moj prvi mož vara, sem popokala kufre in sem šla. Po sedmih letih sta z njo še vedno skupaj.
Če bi izvedela, da me vara moj drugi mož, bi mu spokala kufre in ga postavila pred vrata.

Pika.

Moje mnenje.

Se strinjam s tem! Bi enako naredila oziroma sem, čeprav še danes ne vem ali je imel drugo ali ne, vem pa da ga ni bilo nikoli doma in ni povedal po resnici kje hodi.
Je pa odvisno od vsakega posameznika. Jaz osebno s človekom, ki mu ne zaupam ne morem biti. Če ni prave ljubezni je pač ni in konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.2.2007 15:42:20   
piščanc
premisli sama s sabo, kaj ti pomeni mož. ali ti je vedno v oporo, ali sta skupaj skladna v vzgoji, je dober oče in mož,... resno premisli o vajinem odnosu. začni graditi na samozavesti, pojdi kam sama, malo ga daj na hladno. če ti bo po tem še vedno v oporo in bo še vedno hotel biti s tabo, ker skupaj dobro funkcionirata, imata še možnosti.

ni bistvo v tem, da ti je zvest, ampak da izpolnjuje tvoje potrebe. če je tvoja potreba zvestoba - potem tale fantič zelo zavija s poti

nekaj časa nazaj je pa kerensa dala na rr nek test, lahko ga tudi stestiraš - narediš kakulkator in pošlješ link možu - izpolniti mora tri polja, ko klikne izračunaj, ti rešitev pošlje na tvoj mailuser posted image

http://kalkulator.jecool.com/

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?