Anonimen
|
Tudi jaz sem doživela nekaj podobnega pred kratkim. Pozno zvečer, ko sva se odpravljala v posteljo, je on še kar nekaj brkljal po gsm-u. Še vedno ne vem, kaj me je prijelo v tistem trenutku (nikoli prej nisem niti pomislila, da bi mu šla brskat po telefonu), da sem stopila do njega, vzela telefon in lepo pogledala, kaj je delal. Pisal je sms. Pa sem pobrskala še po poslanih in prejetih sms-ih in imela kaj videti. Prebrala sem vse tiste sms-e na glas pred njim in ga vprašala, kaj to pomeni in s kom si pravzaprav dopisuje. Povedal je, da gre za sodelavko. To je ženska, o kateri mi je večkrat povedal, da jo pelje spotoma del poti domov. Je poročena in ima otroka. Posodila sem ji tudi nekaj otroških stvari. Videla sem jo že na slikah, srečali pa se nisva nikoli. Še celo sama sem bila presenečena nad svojo mirnostjo. Pogovarjala sva se skoraj do jutra. Dejal je, da se poznata 4 leta, da sms-i, občasne vožnje domov in pijačke trajajo približno mesec in pol. Za vožnje domov sem vedela, saj mi je sproti povedal. Priznal je, da sta se 2x poljubila (zalizala), ko sta si na službeni zabavi voščila novo leto. Potem sem mu rekla, da naj pove vse, kar se je med njima zgodilo, naj mi ne zavija stvari v celofan. Nato je še povedal, da sta šla enkrat sama ven, ko je meni dejal, da ima druga sodelavka zabavo. Zatrjuje, da se takrat ni med njima zgodilo nič, niti poljubljala se naj ne bi. Vesta pa tako samo ona dva. Rekla sem, da če jo ljubi in je z njo srečen, da ga nočem in naj gre k njej. Nočem, da bi ležal ob meni in hrepenel po njej. Povedala sem mu tudi, da mu ne mislim nagajat glede stikov z otrokom, da ga bo lahko imel ali videl, kadarkoli bo hotel. Skratka, da nočem, da ostane z mano zaradi otroka, ali česarkoli drugega, ampak samo v primeru, da me ljubi. Če želi njo, pa naj gre z njo, ne glede na vse. Če pa ve (ne misli), da želi mene, se bo moral zame potrudit, za mojo ljubezen in zaupanje. Ravno tako sem mu rekla, da si lahko vzame nekaj dni časa za razmislek, če želi se sliši ali sreča z njo in se zmenita ali sta za skupaj ali ne, vendar je takoj odločno rekel da ne. Pravi, da ne ve kaj mu je bilo, da mu je laskalo, ker je brenčala okoli njega, da ni nikoli razmišljal, da bi se midva razšla in bi bil z njo, tudi če bi bili vsi neporočeni in brez otrok. Ni pa bilo v času tega meseca in pol zaznati kake posebne spremembe v njegovem obnašanju do mene. Da bi bil nesramen, nezainteresiran, da mu ne bi bilo do sex-a z mano (večinoma je bila pobuda njegova). Zaenkrat sva še skupaj, čeprav vem, da se vsak dan vidi z njo, saj je to neizogibno (v službi). Vendar trdi, da do nje ne čuti drugega kot prijateljstvo, da ljubi mene in želi ostati z mano. Če bo katera napisala mnenje še o moji situaciji ali kako bi ravnala, ga bom z veseljem prebrala. Lp
|