bt08
|
Jaz sem preživela mnogo dni in noči v porodnišnici v Kranju,pred 2 letoma.Imela sem povišan,ne pretirano krvni tlak,ob vsaki posvetovalnici sem ostala gor.Super,cele dneve sem prejokala,ker sem vedela,da ko bom doma mi bo tlak padel.Zakaj semi je povišal,bala sem se ginekologov.Bila pa je dr.Malgaj.Ko sem preležala gor sem se odločila da zamenjam ginekologa.Hvala bogu da je bil dežuren dr.Urh,ker je takoj sprožil alarm,ker je mojemu pikcu malemu pojenjalo srce.Hvaležna sem mu iz dna srca,da je moj pikec danes zdrav,vesel,nagajiv.... No in po porodu sem zamenjala ginekologa in to je dr.Urh,ki za moje pojme ni boljšega ginekologa,vprašaš ga kar želiš,vse res vse,moja bivša ginekologinja,pa ko sem jo prašala,kdaj cca.začutiš otroka je bila tiho in ne bu ne mu.Zaradi take ginekologinje sem imela zelo grdo nosečnost,ker sem se jo zelo bala,in se bojim zanosit,kaj če se to ponovi,pa čeprav imam drugega ginekologa. Da pa od dr.Gregorača,dr.Riznarja ne govorim,smo se med nosečnostjo velikokratsrečal,povedla pa nista nič.Ostali razen teh treh zg omenjenih so pa vsi ok in se da kar lepo pogovort z njo+im,kot z dr. Rantovo itd. Punce pejte h Dr.Urhu ali pa Dr.Virant,hodite k mlajšim,ker se ti bolj posvetijo in se da vse zment in zveš vse od a do ž. Sestre na ginekološkmu so večinoma vse cool,na porodničnem oddelku so pa zakon,ni boljših,seter,babic,pediatrinj,to pa svaka im čast,ker so tako dobre do nas mamic. Pa lep dan naprej vsem!
< Sporočilo je popravil barbara.a. -- 22.2.2007 18:16:32 >
|