|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebušni pas za nosečnice
30.1.2007 11:08:03   
Anonimen
Še ena nosečka se vam je pridružila. Noseča sem 16 tednov. Včeraj sem bila pri G in je ugotovila da zelo nizko nosim ter da si čimprej kupim trebušni pas za nosečnice. Zato, ker nizko nosim me boli v križu ampak zaenkrat se uredu počutim, hodim v službo, na vsake toliko časa me pa malo špikne. Ali je imela kakšna že podobne izkušnje in če je prosim naj mi odgovori. Hvala.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 30.1.2007 14:54:26 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trebušni pas za nosečnice
6.2.2007 23:42:38   
lejca
Ciao...

sicer ne nosim nizko ampak ti tudi jaz priporocam,da kupis ta pas ,ker pomaga...Vsaj kadar stojis...v sedecem polozaju je malo neprijeten ampak sigurno bolje kot nic.Pomaga pa tudi zato da se ti podtrebusne misice prevec ne natagnejo.To kar te spika so misice in vezi,ki se raztezajo...pa brez skrbi!
Vso sreco!
Lejca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Trebušni pas za nosečnice
7.2.2007 7:28:01   
Anonimen
JAz sem ga obvezno morala nositi v prejšnji nosečnosti. Meni je bil zakon. Jaz sem nosila tako nizko, da včasih nisem mogla niti 2 koraka narediti, ker sem mislila, da mi bo otrok ven padel. Pa bolelo je kot hudič, tako, da če sem šla kam brez pasu, mi je kar noge zablokiralo in nisem mogla niti koraka več narediti.
Nosila sem ga samo, ko sem šla na sprehod.

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Trebušni pas za nosečnice
13.2.2007 13:25:19   
Anonimen
Lejca in Urska: najlepsa vama hvala za odgovore. Človek se hitro pomiri, če še od koga sliši izkušnje ali pa nasvete. Še enkrat hvala in srečno obema. Pričakujem pa 17.07.2007!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Ringaraja
_Anja_

Na Ringaraji sem:

dnevno (58%)

tedensko (27%)

mesečno (15%)


Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!