Trebušni pas za nosečnice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Anonimen -> Trebušni pas za nosečnice (30.1.2007 11:08:03)

Še ena nosečka se vam je pridružila. Noseča sem 16 tednov. Včeraj sem bila pri G in je ugotovila da zelo nizko nosim ter da si čimprej kupim trebušni pas za nosečnice. Zato, ker nizko nosim me boli v križu ampak zaenkrat se uredu počutim, hodim v službo, na vsake toliko časa me pa malo špikne. Ali je imela kakšna že podobne izkušnje in če je prosim naj mi odgovori. Hvala.




lejca -> RE: Trebušni pas za nosečnice (6.2.2007 23:42:38)

Ciao...

sicer ne nosim nizko ampak ti tudi jaz priporocam,da kupis ta pas ,ker pomaga...Vsaj kadar stojis...v sedecem polozaju je malo neprijeten ampak sigurno bolje kot nic.Pomaga pa tudi zato da se ti podtrebusne misice prevec ne natagnejo.To kar te spika so misice in vezi,ki se raztezajo...pa brez skrbi!
Vso sreco!
Lejca




Anonimen -> RE: Trebušni pas za nosečnice (7.2.2007 7:28:01)

JAz sem ga obvezno morala nositi v prejšnji nosečnosti. Meni je bil zakon. Jaz sem nosila tako nizko, da včasih nisem mogla niti 2 koraka narediti, ker sem mislila, da mi bo otrok ven padel. Pa bolelo je kot hudič, tako, da če sem šla kam brez pasu, mi je kar noge zablokiralo in nisem mogla niti koraka več narediti.
Nosila sem ga samo, ko sem šla na sprehod.




Anonimen -> RE: Trebušni pas za nosečnice (13.2.2007 13:25:19)

Lejca in Urska: najlepsa vama hvala za odgovore. Človek se hitro pomiri, če še od koga sliši izkušnje ali pa nasvete. Še enkrat hvala in srečno obema. Pričakujem pa 17.07.2007!




Stran: [1]