|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Izgubljena do konca
1.2.2007 7:47:10   
Anonimen
Seveda imate prav, vsaka po svoje in hvala za tole.

Saj pravim, da me boli edino to, da je to počel že medtem, ko sem bila na porodniški, po rojstvu malega, par mesecev gor ali dol, zato me briga ja, ker ni imel obraza povedati, sem ga spraševala, ker sem vedela, da je nekaj hudo narobe, ker to ni bil več ON, če me razumete. To se je vleklo nekaj časa, zanj več nisem obstajala, pa skupaj smo bili pod isto streho. Me zanima, kako bi se ve počutile, če bi te nekdo dnevno tebe in mlajšega distanciral, ignoriral, preziral, vse brez besed, kod ta te ni ali pa sei en usran predmet - 4 oz. 5 mesecev, ddan za dnem. To je pishološko maltretiranje.

Ok, sem preživela, še vedno stojim na dveh nogah, čeprav se mi tla včasih zamajejo ja. Ni mi žal, da sem to našla, čeprav po najinem razhodu, zdaj vem,d a nisem bila jaz vsega kriva ali pa pravzaprav skoraj nič, razen da nisem noge držala narazen vsak dan (beri poste od Nivess).

Skratka taka  je ta stvar.

Hvala seveda za lepe misli, fajn je prebrati nekaj, kar imaš pred nosom, pa ne vidiš zaradi šoka. 

ps: Kinokija: verjami mi da nisem bila kot crknjena riba, pa je šel zato stran od mene, malo grdo je bilo tole, ampak napisala si svoje mnenje pač, nič hudega...gre  

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
1.2.2007 7:50:08   
Anonimen
ps: Kinokija: verjami mi da nisem bila kot crknjena riba, pa je šel zato stran od mene, malo grdo je bilo tole, ampak napisala si svoje mnenje pač, nič hudega...gre

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 76

sorry, ven me je vrglo, da nadaljuje: gre torej za to, da človek ni imel svoje hrbtenice, je bil otročji vseskozi, nezrel, izbral je svojo mamico in močne finance (te zgodbe pač ne poznate, še dobro da ne, bi se dalo pisati tudi o tem, da ni pretrgal popkovine, še danes ne in obratno), vsi so mi pravili, da imam doma 3 otroke - ampak čudno, meni se ni zdelo tako, res sem mislila da se imamo fino, da imamo doma pravljico.

Evo, dosti bo tega sranja, kaj pravite punce... res bo dosti...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
1.2.2007 10:46:56   
Angellina
Kaj je dosti tega sranja? Če ti je hudo, smo tu, vsaj večina, nas je takih, ki preberemo in sočustvujemo. Sama ne pametujem rada, saj dostikrat nimam izkušenj in nisem preprična, da bi moj nasvet res pomagal. Nikoli ne veš kdaj te doleti kaj podobnega in kako bi sam ravnal v določeni situaciji. Zato vse kar lahko ponudim je virtualen objem, topla beseda, in zopet virtualna rama na kateri se lahko zjočeš...to pa tudi nekaj šteje ne? Saj Rr je ena velika rama...za jok, smeh, žalost, veselje..pa tudi za odpiranje oči in postavitev na realna tla. Zato smo tu. Hvala bogu. Želim ti veliko moči, te trenutno največ rabiš. Hudo mi je zate, a kaj ko ne morem pomagati.

Drži se punca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
1.2.2007 10:49:46   
Anonimen
Hvala Angellina:).

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
1.2.2007 10:54:01   
Angellina
Ni z kej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
1.2.2007 11:06:29   
spacey
Jaz vem, da ko se bo anonimna pobrala iz tega sra*ja, bo samo še radost in veselje ter sreča z njenima sinčkoma. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
1.2.2007 11:16:15   
Anonimen
Zlate ste, držimo skupaj kaj:)

Ma res, ne boste verjele, mi je nekako lažje pri srčku, čeprav vem, da je le na meni, da to sama s sabo uredim, ker nihče drug ne bo tega storil zame.

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
1.2.2007 15:49:04   
baguSka
Evo, dosti bo tega sranja, kaj pravite punce... res bo dosti...

To velja predvsem zate dragica moja... ;) Sama sebi bi mogla tole rect veckrat na dan!!! Da mas dovolj tega vsega kar se dogaja in da si od zdej naprej ne bos vec tega pustila in da bos z danasnjim dnem zacela zivet zase in za svoja otroka!!!!

Ja?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
1.2.2007 15:53:54   
Anonimen
To velja predvsem zate dragica moja... ;) Sama sebi bi mogla tole rect veckrat na dan!!! Da mas dovolj tega vsega kar se dogaja in da si od zdej naprej ne bos vec tega pustila in da bos z danasnjim dnem zacela zivet zase in za svoja otroka!!!!

Ja?

JAuser posted image .

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
1.2.2007 23:58:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zdaj vem,d a nisem bila jaz vsega kriva ali pa pravzaprav skoraj nič, razen da nisem noge držala narazen vsak dan (beri poste od Nivess).

Se mi zdi da še zdaj ne razumeš kaj sem ti želela povedat, sploh pa nisem mislila da si ti vsega kriva ..seveda nisi...človek se je očitno zaljubil in tu človek ne more pomagat. Tu se več ne gre samo za seks z drugo..če bi bil samo seks, kakšna bežna avantura, bi vi zdaj bili skupaj. Tako pa se je on zatreskal. ****t ga, proti temu ne moreš nič...pa če bi ti naga letala okoli nega, ko ga ne bi ganla, verjemi. Poslušaj nasvet od Ronje, on, kot moški več ni tvoja stvar, kot OČE ja, kot mož pa ne. In eno domačo nalogo ti dam user posted image

Naslednjič ko objaviš kakšen post, da ne vidim več anonimne in da mi pišeš da imaš probleme z novo taščo user posted image user posted image user posted image
Bog ne daj da te še kdaj zasačim pisat o čem drugem user posted image user posted image Uživaj življenje, sprejmi to kot nekaj kar se jem oralo zgodit in izkoristi to...bog ima drugačne načrte zateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.