|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Izgubljena do konca
30.1.2007 15:55:34   
MarijaPo
Hja, nimam drugega za rect kot to, da je mene velikokrat strah, da se mi zgodi to, kar se je zgodilo temu moskemu. Da pobezljam za kaksnim kretenskim tipom (se zaljubim) in zato pustim svojega moza in naso malo Evo. Tega me je res neskoncno strah.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 21:49:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
30.1.2007 22:21:51   
tulip
Glavo gor.
To vzemi kot priložnost za nov začetek, za novo srečo.
Ne dovoli nikomur, da ti  vzame prihodnost, že če ti je sedanjost in preteklost!
Srečno!

< Sporočilo je popravil tulip -- 30.1.2007 22:22:00 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 53
30.1.2007 22:41:52   
Anonimen
A si še sposobna rečt "dost mam vsega"? Reci to. Pusti vse za nekaj časa. Vzemi dopust, pusti otroke pri starših, pozabi na vse, pojdi nekam.

Ko imam jaz vsega dost, si zavrtim Ne daj se Ines....ampak v ušesih imam samo tisti stavek...."da se počešljam u nekom boljem hotelu".

Ne češi ega svojemu bivšemu (kar s svojimi dejanji in razmišljanjem skoraj gotovo počneš), ampak počeši sebe. Jaz sem v takih trenutkih pripravljena porabiti zadnji cent samo zato, da se sebi zdim vredna.

Srečno!!!!!!

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
30.1.2007 22:45:53   
plenicka
Anonimna, jaz nimam pojma, kdo si ti, lahko pa ti povem, da se je meni zgodilo podobno. Ne tako dolgo nazaj. In kako se pobiram? Vsak dan lažje. Lahko ti dam par nasvetov, lahko me kontaktiraš na zasebno, kakor želiš.

Jaz sem takoj šla na CSD, za kar mi je žal, ampak to je že druga zgodba. Zahtevane papirje sem poslala na sodišče, ker sedaj oni to urejajo. Čakam na obravnavo. Če nimaš dosti sredstev, lahko zaprosiš za brezplačno pravno pomoč, na sodišču, kjer stanuješ. Glede na to, da je v igri tudi premoženje in da se ne moreta zmeniti, bo treba na sodišče. Žal. Tudi meni se to obeta. Je tudi premoženje vmes. Nič mu ne smeš pustiti. Predvsem pa ne pusti, da te to čisto uniči. Živi za vsak dan posebej. Ne razmišljaj preveč, kaj je bilo, ker tega ne moreš spremeniti in ne razmišljaj kaj bo, ker se lahko zgodi, da tega sploh ne bo! Živi za sedanji trenutek! Vem, kaj govorim, ker sem v podobni situaciji! Drži se in nekako splavaj!!!Boš potem čisto prerojena! In konec koncev imaš 2 sončka, ki te držita pokonci!!! Ne se pustiti!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 55
31.1.2007 7:51:11   
Anonimen
Nevem zakaj imam občutek, da ON ve, da sem videla tisto, kar ne bi smela, sicer je bilo strogo zaklenjeno pod ključem, pa sem vseeno našla... Včeraj sem dobila takšen občutek.

Včeraj, si je zaželel oba za dve urici, ju tudi vzel, pripeljal in se na pragu poslovil???? Oblečen za ven, verjetno se mu je kam mudilo...  Ha, kot da bi bral moj post, mogoče pa ga je, ve, da sem sodelovala tule gor. Sem že razmišljala, da bi mu napisala kaj, nevem... Kako me je lahko tako podcenjeval?

Gre za to, da me boli, ker me ni mogel pogledati v oči in povedati, kaj se dogaja, itak da nihče ne prizna, kajne? Fural je svoje, dan za dnem, mene in mlajšega ignoriral dolgo časa, čudno, na njem sva se "trudila" sedem mesecev, pa tudi to sedaj ni važno. Hudo je to, da je to naredil skozi celo leto 2006, ko je bil mlajši še dojenček in jaz na porodniški, na levi strani večji, na desni mlajši. Boli, seveda da boli in še bo bolelo, že osem mesecev se dajem na pol.

Ampak po drugi strani čutim olajšanje, pa spet strah, nevem zakaj mi hodi po glavi, da bosta imela otroka. DOma ni mogel skrbeti za enega, kaj šele za dva, sedaj pa tole, no nevem, samu ugibam, tipam v temi. Sedaj ni važno. Če bi se to zgodilo po najinem razhodu, bi nekako razumela, ampak vmes, ko se je drugo majceno bitje rodilo recimo, je bil on že v drugih sferah, drugje - tako je sam nekoč rekel.

Ja, seveda so pri njem ostale še moje stvari in vse tisto, kar sem tudi sama vlagalo notri. Nimam ne časa ne denarja sedajle za odvetnika in da bi se šla mučiti še na sodišče, prekrhka sem, vsaj ta trenutek. Oni pa finančno zelo močni. Itak sem jaz skrbinica obema otrokoma, tako je napisano na sporazumu, preživnino zaenkrat še plačuje, za otroke se kolikor toliko zanima, tudi to mi je čudno, če ima večjega pri sebi za vikend, jaz recimo, če bi bila zaljubljena, bi hotela biti non stop z ljubljeno osebo, kaj pa vem,sploh pa če je noseča (nevem zakaj imam tak občutek da je to res), ali pa tudi če ni.

Najprej se bomo preselil, skušali pomiriti vsi skupaj doma, zaživeti na novo, da se jaz malo spravim k sebi, potem bom pa videla kaj in kako, vse enkrat pride na dan, tako kot tole. Še dobro, da so mi naproti v tem času prišli NOVI ljudje, ki znajo poskrbeti zame, četudi za tisto urico dve, ljudje, ki so podobno dali skozi ali še dajejo in tisti sicer redki, ki so ostali in me imajo nadvse radi. 

Aja, pa tisto o palici, ki ima dva konca: nevem zakaj mislim, da nekatere nikoli ne doseže...pa tebe samo ene in iste. In spet tisti moj feeling, ki me nikoli ne izda: da bo tole ON prebral.

Punce hvala, ko mi bo hudo se spet kaj javim.  

(odgovor članu plenicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
31.1.2007 7:52:32   
Anonimen
Evo, mislim da že bere tale moj post! A imam prav?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
31.1.2007 9:18:43   
spacey
Vidim, da si danes že bolj močna, super! Mislim nate in ti pošiljma nadvse polno pozitivne energije ter koš poljubčkov tvojima dvema zakladkoma, pa močen objem vsem trem. Drži se!
Javi se kaj na ZS. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
31.1.2007 9:24:40   
spacey
Aja, pa še to.

Vse se vrača in vse se plača. Še vedno se je in vedno se bo, tudi njemu. Ti le pusti času čas, boš vidla in kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 59
31.1.2007 9:30:09   
teri
Draga anonimna! Zelo mi je hudo zate in verjemi, čeprav nisem v taki situaciji sočustvujem s tabo.user posted image Ne morem razumet ljudi, ki varajo in imajo domauser posted image  inuser posted image .Ok,vse sorte ljudi je na tem svetu,ampak da nekdo pade tako nizko in da vara kljub temu da ima družino domauser posted image Takrat bi mogel bit najlepši trenutek v življenju 2 oseb,ki se imata rada-pričakovanje na novega člana,rojstvo,...Ne vem mogoče živim v drugačnem svetu,ampak mislim da user posted image poveže 2 človeka,še bolj kot prej.Če pa se nista imela rada,pol pa zakaj delat nauser posted image .Za njega nimam besed,ker jih je škoda zgubljat.In verjami mi je škoda izgubljat leta žalosti in trpljenja.Najdi nekje cilj (poleg tvojihuser posted image )zakaj se splača borit naprej.Ne govorit da nisi močna oseba za se podat na sodišče.Ti pripada denar do stvari,ki si jih uložila v vajino skupno stanovanje.Meni bi dalo to moč,da bi ga dobesedno uničila.Ne rabiš dosti denarja za odvetnika-verjemi je dosti takih ki bi ti pomagali za malo denarja,ker vejo da je zmaga na sodiušču na tvoji strani in še marsikdo bi naredil iz lastnega zadoščenja da takega prasca uniči!!!!!Tako,da se poberi,glavo pokonci,uredi se in začni živet.Boš vidla,da ko se ti bodo stvari uredila,bo hotel nazaj.V to sem 100000%,amapak ti boš takrat močna in boš s ponosno glavo rekla "NE"!Za žensko, ki pa je z njim-nimam besed.Njej bo isto naredil-ah so ljudje NEUMNI.
In kaj te briga,če to bere,lahko ga je samo sram kaj ti je naredil,ker ne tukaj ne nikjer drugje ga ne bo nobena podprla.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 60
31.1.2007 9:40:24   
Anonimen
Pa kaj je s tem decom, a je čist brez sramu. Mislim kaj takega? Jaz sem malce za luno zgleda ker sem mislila da se to dogaja samo v filmih!
Draga anonimna, če kar koli rabiš magari samo pogovor me kontaktiraj pod privat. In drži se bodi vesela življenja, imaš dva čudovita razloga za veselje. Tvoja otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
31.1.2007 9:45:54   
Anonimen
Ja, očitno sem tudi jaz za luno, sem mislila, da smo imeli doma pravljico, sicer je bila dolgo dolgo časa, potem pa se je nekaj zgodilo in očitno poilo, jaz pa prepozno ugotovila.

Najraje bi zakričala, da bi me vsi na svetu slišali, in seveda, če bi vedela, da mi bo potem lažje.

Pa si takole mislim, kaj če je tale njegova frčafela tudi tule gor recimo, kaj pa vem, pa bere zdajle tole. Pa to me zanima, ali ona ve, da iam on dva otroka, sicer če se je okoli gonil z avtom, notri je ime en sedežek za večjega, to ni mogel skriti, ali pač je tudi to skrival?

Ja, očitno ga ni prav nič sram. Sicer pravim,d a včeraj ni želel vstopiti notri tako kot vsakič, se je poslovil na pragu, zato sem pomislila da verjetno ve, da jaz vem ali pa je celo bral moj post - sedaj potem ve vse in je spet ON na boljšem. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
31.1.2007 9:58:18   
Anonimen
Ma ne, taki kot je on nimajo vesti ne duše. Za ženske kot je njegova priležnica pa tako vemo da se jim reče cipe. Tako da ne se ti obremenjevat kdo kaj bere, če tebi pomaga da pišeš in da ti kakor se da pač mi stojimo ob strani potem ti kar piši. Pa ne pozabi nasmeh na usta naj ne vidi da te je zlomilo. Drži se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
31.1.2007 10:03:39   
spacey
Ma kaj je ON na boljšem?! Naj ve, da vsi vemo kakšen pra*ec je! Pa tudi če je ona tukaj gor, kaj potem! Lahko jo je samo sram, tako kot njega!

Ti si na boljšem, ne pa on(a)-dva))! Fuj jih bodi!

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
31.1.2007 10:12:01   
urška76
Draga anonimna, poslušaj nasvete, pomisli nase in na svoja piškotka.Predvsem na večjega, ki se že počasi zaveda vaše kalvarije. Mali je še premajhen, a te vseeno potrebuje.Pa popokaj jukak dan na sonček in pozabi na tvojega, vedno skritega za sončnimi špegli. Kot sem že rekla, tak človek nekaj skriva in zdaj vidimo kaj. Pa ne krivi sebe, za vsak prepir in razdor sta potrebna vsaj dva.
Pa kdaj na kavico ulet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
31.1.2007 14:43:07   
Mina1
Daj, nasmej se, anonimna! Ni konec sveta! skupaj bomo crkavale od smeha, boš videla!

Polma, tole si že cel dan ponavljam, iz tvojih ust v božja ušeca in moja sevedauser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 66
31.1.2007 14:44:07   
Anonimen
Matr, pa sem se zaj***** kaj. Pa zdaj je kar je.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
31.1.2007 15:28:18   
Kinokija
Kaj si se zajebala? Emmmm, ker si prašala za nasvet? Halooooooooooooooooooooooooooooo? Zbudi se vendar hudiča no. Kaj si taka reva, pa kaj če to bere? mogoče bo še on napisu svojo plat?

Ne bodi tako neodločna, kt crknjena riba si. Dej mal življenja ženska, če ne bodo tud otroci šli počasi stran. Veselje privlači veselje, zato je tudi mož šel stran btw.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
31.1.2007 15:48:26   
teri
Kinokija:upam, da se ti v življenju ne zgodi nič tako hudega kot se je Anonimni.Vsak reagira drugače.Vprašanje kako bi ti,če bi se ti dejansko kej takega zgodilo.Veš lahko je rečt kako bi kaj naredil,ko pa se znajdeš v taki situaciji,je pa druga pesem.Anonimna in njena 2 user posted image so v tej zgodbi žrtve,ne pa on .....in zakaj je šel stran od njih in zakaj jo je tako grdo varal.
Anonimna ne se ozirat na take poste-mogoče je pa ona ena od unih,ki imajo rade poročene in moške z otroci.user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 69
31.1.2007 16:04:44   
lenika
Tvojo zgodbo sem spremljala že takrat pred meseci, ko se ti je to zgodilo. Verjamem, da je zelo hudo, a potrebno bo živeti naprej in pozabiti na njega. Še vedno se obremenjuješ s tem, če je vstopil ali ni vstopil, če je bral post ali ga ni bral...
Kar moraš najprej naredit je to, da ne boš več upala, da bo nekoč prišel nazaj, ker tako ga ne boš nikoli prebolela. Prepričaj se, da imaš vse stike z njim samo še zaradi otrok in niti približno več zaradi sebe. Pa tudi, če bi se vrnil. Ali bi bila lahko še srečna z njim? Ali bi mu lahko popolnoma zaupala in verjela, da ti ne bo tega naredil znova? Ali bi mu lahko verjela, da ne bo ob prvem kriznem trenutku zopet stisnil rep med noge in zbežal?
Uživaj s svojima sončkoma, ko pa jih bo vzel bivši mož pa le pojdi v družbo, s kakšno kolegico na kavo,.. Skratka bodi družabana in naredi tudi kaj popolnoma zase.
In nekoč, ko boš najmanj pričakovala boš srečala nekoga, ki te bo vreden in boš srečna z njim. Takšnega, ki te bo imel rad in ljubil samo tebe, tudi če boš kdaj utrujena in tečna, tudi če ti kdaj ne bo do seksa,...
Do takrat pa drži se in verjemi čas celi rane. Čeprav mogoče sedaj ne verjameš v to, a nekoč boš gotovo videla, da je res.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 70
31.1.2007 16:08:02   
lenika
Kinokija, jaz mislim, da če nimaš kaj lepšega in bolj pametnega povedat, da bodi rajši tiho. Ženska je na dnu, ti pa jo potiskaš še nižje. Želim ti, da tega nikoli ne preizkusiš, ker verjetno bi takrat govorila drugače. Je pa res tudi, da se ljudje med seboj razlikujejo in eni se bolj, drugi pa manj navežejo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 71
31.1.2007 22:12:17   
saša halb
Jaz bi gauser posted image ne se sekirat,user posted image pejt po svojeuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 72
1.2.2007 0:16:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija

Ne bodi tako neodločna, kt crknjena riba si. Dej mal življenja ženska, če ne bodo tud otroci šli počasi stran. Veselje privlači veselje, zato je tudi mož šel stran btw.

Mislim......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 73
1.2.2007 2:32:06   
ronja
Anonimna, jaz bi te samo probala potolažit, da to, kako ima on urejeno svoje spolno življenje, ne pomeni, da ne bo dober očka vajinim otrokom. Naj igra to vlogo, ki jo ima v vašem življenju, ostale pa odpiši in najdi nekoga drguega. Kaj si dopisuje z njo res boljše da ne veš, če te tako prizadene... Prav gotovo mu nekaj pomeni in ja, pisemca si pošiljamo tudi odrasli:) po mojem je bolj problem, ko si jih nehamo...

Nekaj je pač rabil, ti pa nekaj drugega. Ne mara se kregat in pač skriva. Družbeno ni sprejemljivo vse, kar počne, akr pa še ne pomeni, da mu to ni všeč počet ali da se je temu pripravljen odreči. Ampak pusti to, prosim te! To res ni več tvoja stvar! Saj si ne želiš bit na njenem mestu, en? Bi mu lahko nudila to, kar očitno rabi? Verjetno ne... Zato najdi nekoga, ki bo bolj pasal k tvojemu značaju in ti k njegovim željam.

Naj bo še naprej dober očka, saj v tem odnosu ni naredil nič narobe. Kaj dela s svojo partnerko, nima veze. Saj tudi starši ne seksajo pred otrokom, pa to še ne pomeni, da ne seksajo, navsezadnje otroci prej ali slej dobijo bratce in sestrice... Ene stvari niso za v javnost, niti jih on ne daje v javnost, so njegova intima in tu nimaš kaj. Če mu to dogaja, se ti lahko na trepalnice postaviš in mu do nezavesti očitaš, kako to ni prav, pa ne bo nič drugače. Je pa itak vprašanje, kaj je prav v spolnosti, po moje vse, kar je prav obema stranema oz. vsem stranem, če je vpletenih več. Ampak naj bo to njegov probelm.

Ja, pisma je lahko prinesel potem in mu očitno nekaj pomenijo in zelo verjetno je še naprej s to pucno, zato najboljše, da to zgodbo zaključiš, zate in za otroka! čim prej poberi vse stvari od tam, zmenita se vse, kar se tiče denarja itd.... Očka naj pa ostane in bo dober do otrok, sa to mu pa gre, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
1.2.2007 2:54:59   
ronja
pa bogtenemara, kaj se tok obremenjuješ, če bo on to bral? Saj si mu še sama hotla to napisat?user posted image Saj je prav, da ve, kako čutiš. Bo lažje razumel. In ti je šlo na živce, da gre not in se dela, ko da ni nič, zdaj pa otroka vzame na pragu, pa spet ni prav...

Vzemi stavri iz boljše plati: malo distance je zdaj boljše zate, ne? To da se zanima za otroka je dobro za vse, je res? Tudi, eč ej zaljubljen, ima lahko še naprej rad svoja otroka, ne glede na svoje spolne prakse, to nima veze z ljubeznijo do otrok! Je pa lahko ovira v partnerstvu, če si to on zelo želi, tebi je pa negravžno. Zakaj ti ni povedal? ker je vedel, da bi ti bilo negravžno verjetno... ne moremo vsi vsem dat tega, kar rabijo! Zato si najdeš nekoga, ki ti je podoben v željah.

Kaj te briga, če je ona noseča ali ne. Če sta se odločila za otroka, sta se pa konec. Če vajina vseeno porajta, potem je v tem pogledu ok, samo še glede denarja se morata zmenit. OSTALO PA NI VEČ TVOJA STVAR, nehaj si razbijat glavo s tem, s kom je, kaj počne, kak seks se gre, ali je kaj nastalo iz tega seksa... To res ni več tvoja stvar!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.