|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj naj naredim
31.1.2007 18:06:02   
Anonimen
 zdak  ko pa se videla  te slikice pa ni šans  da bi šla na splav pa  če tudi se ne bi mogla  z možekom  pogovorit  sicer sem res vesela da sva se pomenila    .

Sem pa mu pokazala slike  in   je ostal brez besed  --hvala  punce za vspodbudne besede

(odgovor članu Baucka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
31.1.2007 20:09:06   
Anonimen
Lepo, da si se tako odločila. user posted image

NAj ti bo nosečnost in ta otroček v veliko veseljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
31.1.2007 21:38:56   
Blejka26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res sem vesela zate ,da boš obdržala otroka.boš videla, da boste še kako srečniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .In ko bo otrok prijokal na svet ,bo partner verjetno imel slabo vest,ker je pomislil na splav.verjami.user posted image za v naprej se pa potem res temeljito zaščitita,da ti ne bo treba potem zopet skozi vse to...vso srečouser posted image user posted image user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.2.2007 13:42:46   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image Čestitam!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.2.2007 15:12:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Vsak otrok je božji dar...

Otrok NI božji dar, ampak sta potrebna moški in ženska da ga naredita. Kaj ima bog pri tem?
Nič, ker če bi imel kaj pri tem ne bi bilo toliko SS, ne bi bilo družin, ki se leta in leta trudijo za otročka, ne bi bilo bolnih otrok, ne bi otroci umirali itd.

user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   ej
4.2.2007 15:16:16   
Anonimen
Ej anonimna  ja kaj  pa ima to  opraviti z mojo odločitvijo da  otroka obdržim...svašta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: ej
4.2.2007 15:18:03   
Anonimen
Anonimna,ki je napisala tole temo.Zabodlo me je to,ker si napisala,da ni zaščite zate,saj še otroka dojiš.TO NI RES!!!!!!!!!In v bodoče,če nočete še 4.tega otroka se pozanimaj glede zaščite,ker čeprav dojiš,zaščita obstaja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
4.2.2007 19:36:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ej anonimna  ja kaj  pa ima to  opraviti z mojo odločitvijo da  otroka obdržim...svašta

Če je misliš na mene, ki sem napisala o otrocih in božjem daru si verjetno sama videla, da je to replika na Afnicin vpis.In nima veze s tvojo odločitvijo, ki pa je vsekakor user posted image .
Želim ti čim lepšo nosečnost in zdravega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
4.2.2007 20:34:21   
Anonimen

[/quote]

Če je misliš na mene, ki sem napisala o otrocih in božjem daru si verjetno sama videla, da je to replika na Afnicin vpis.In nima veze s tvojo odločitvijo, ki pa je vsekakor user posted image .
Želim ti čim lepšo nosečnost in zdravega user posted image

[/quote]

sory nisem  videla   res se ti oproščam  saj  nisem nič slabega mislila .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
3.3.2007 21:22:19   
sweetyka
NAJPREJ CESTITAMuser posted image user posted image user posted image mislim da bi morala obdrzati otroka?glede na to da si ze imela 3ss in sama najbolj ves kaj si vse prstala ob tem in tudi tvoj partner bi se mogu zavedat!..odlocitev je seveda vajina,vendar le glej da ti nebo zal ne glede na odlocitevuser posted image pozdravcek...

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?