|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj najraje jedo vaši moški?
26.1.2007 13:09:58   
Maleal
Makarone,špagete,lazanjo,pipiko,makarone,špagete,lazanjo,pipiko,makarone,...

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.1.2007 13:22:23   
Anonimen
šnicli in krače

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
26.1.2007 13:49:23   
Jančika_
Pojma nimam. Verjetno šmornuser posted image . Ampak res ne vem. V bistvu je vse (Ok, mesa ne jeva), najraje sladko. Ampak ima pa take fore, da recimo tri tedne teži, da bi jedel sadno pico, pol pa gremo nekam, kjer jo imajo, pa reče, ne, ne bom, se mi je ne lušta več. Prav, pa ne. Kuham mu ne, ker je čisto brezveze; povsem vseeno mu je, če poje sendvič ali južno, ki se je kuhala dve uri. Čez teden itak večinoma je v službi, za vikend se pa šlepamo pri mojih ali gremo ven na pico.

Ali pa ko gremo ven na slavnostno kosilo, recimo za kak rojstni dan mojih staršev ali kaj takega: doma se nažere napolitank, potem pa v gostilni nekaj menca in pol ure bulji v jedilni list, nakar naroči solato. Ko en otrok, res. Ga moram prav opozarjat, da gremo pol na kosilo in da naj ne je napolitankuser posted image . Pol pa reče, če sem pa zdajle lačen. Huh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.1.2007 14:09:56   
mehurčica
Pečen piščanec in riž ali testenine. Sicer pa pri nas večinoma on kuha.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.1.2007 14:19:14   
srki
Pa kaj čem, če je pa res tako. Pa tudi nasmejat me znaš, tisti tvoj podpis me je v tak smeh spravil....ej, zakon si.  

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.1.2007 14:20:28   
srki
Moj odgovor je bil namenjen Curkču, sem pozabila citirat.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.1.2007 14:47:02   
Anonimen
Najraje mi požre vse živce user posted image Če pa ne vseh naenkrat, pa počasi in temeljito najeda.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
26.1.2007 21:10:05   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Ko ga vprašam, kaj bi jutri jedli, mi reče "ma nared kar hočeš"....torej...poje vse. Ni zbirčen.

Moj isto-jaz pa brez ideje, kaj bi skuhala.

Sicer pa res ni izbirčen in skoraj vedno pohvali, da je dobro. Aja, ne mara pa jesti 2 dni zapored isto hrano (npr. golaž, sarme,...-kaj takega, kar se več skuha in ostane)

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.1.2007 0:05:23   
Anonimen
Vse (skoraj). Buck pa videt ne more user posted image  Travme iz otrostva user posted image

Ima pa ful rad sladkarije (torte, muffini, .. ipd), pa McDonald's, pa kitajsko .. pa mojga piscanca v curry omaki+riz .. Muffine ponavadi samo zaradi njega se spravim delat, ker jih tko al tko 3/4 poje in miljonkrat pohvali user posted image  ... Aja, pa nazalost ima rad lazanje, ribe in podobno, ob cemer se meni obraca zelodec user posted image

Aja, pa rizote tut ne je. Pa tatarskega biftka .. user posted image  Ampak on pravi, da je vse .. ;)

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 27.1.2007 0:18:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
27.1.2007 0:50:15   
Anonimen
Meso. Svinjsko. Od prašiča, namreč - ne umazano. user posted image user posted image user posted image

Pa kruh mora bit obvezno zraven pri vsaki hrani. Jst tega niti pod razno ne zastopm. Kako, hudiča, boš jedu kruh pr pizzi, no?!?!?! user posted image  In on je reku, da če zravn hrane ni kruha, da je potem tko, kt da sploh ne bi nč jedu. K sm mu pa jst rekla, da nej potem pa samo kruh je, je pa reku, da tko pa ne gre. Mislm... user posted image  Kr naprej bi lohk jedu tisto klasično moško kozlarijo - jajca in hranovke. Men bi se želodc zapacal, no, pa svašta pojem. Pa majoneza zravn in poper. Bljak!!!

Česa ne je... hmmm... kremnih juh iz vrečk... pa kkšne po njegovem mnenju "čudne" zelenjave: brokoli in podobno. user posted image  Pojma nima tip, kva je dobr. user posted image  Nad ribami tut ni najbl navdušen, ker pravi, da to ni meso user posted image . Ja kva - a riba je zelenjava al kaj? user posted image

Na cukr ni glih mahnjen - ma rajš un arašidov smoki. user posted image

Pijača - Laško pivo. user posted image  Fuj! Ga treniram, da bi vodko pil, ampak pravi, da je to tako "easy" pijača, da se sploh ne opaz, da je alkohol notr. Hmmm... a men se pa pol od zraka blede? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
28.1.2007 0:06:39   
* Mateja *
Pica, meso z omakcami in krompir, pa veliko kruha!!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.1.2007 12:22:16   
Minka Pobalinka

Vse poje kar skuham.. no vampov noče niti pod razno.. pa kumine ne prenese. No saj jo jaz tudi ne, tako, da je niti ne uporabljam.
Aja.. pa na tone napolitank, piškotov, čokolade, peciva, pudingov,sladoleda..

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.1.2007 12:26:58   
lemavrica
pohan sir + pomfri, pizza, jajca. Drugače pa je tisto kar je, ni ne vem kako siten kar se tega tiče.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
31.1.2007 11:03:58   
pika74
repo user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
31.1.2007 11:41:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
31.1.2007 13:25:30   
Sulfinija
Moj ima rad vse ni zbrirčen ampak najraje pa kake testenine,pa omakico gor mu je vseeno ali le zelenjavna ali je meso tudi zraven.Ne mara pa koruze in oliv.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 41
31.1.2007 13:26:33   
aljuška
user posted image user posted image user posted image pedoče, sardele, jedi z morskimi sadeži ( riž, pašta ),pizzo, polpete,kalamare,vse solate..
user posted image user posted image user posted image  golaži, zelje, vampi, obare, goveje zrezke..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?