Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 8:35:15
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ko ga vprašam, kaj bi jutri jedli, mi reče "ma nared kar hočeš"....torej...poje vse. Ni zbirčen. Razen zelenjave ne je. drugače je pa zelo sladkosned in zelo mesojed.
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 8:45:51
|
|
|
|
Julija08
|
Moj je tudi skoraj vse. Ful ima rad vse na žlico, pa meso na 100 in en način. Pa krompir. Aja pa vampe - samo jaz mu jih niti pod razno ne delam!
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 8:48:46
|
|
|
|
NEVA-1
|
meso, meso, meso-pa še to več al manj svinjino
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 8:54:38
|
|
|
|
Marogica
|
Moj mož je v bistvu vse, torej, kaj se skuha, poje. Ne mara edino juh(na mojo žalost). Brez česa ne more? Brez napolitank oz. temu podobnega. (beri: sladko)
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 8:58:28
|
|
|
|
Anonimen
|
moj je vse, razen čežane in mlečnega riža al pa gresa :) najraj ima pa svežo solato in to si naedi za večerjo. taveliko skledo solate pa jogurt not mogoče kake tune jogurt pa misli za fruštek za južno me pa ponavadi kliče da zanga ni treba nič kuhat. pri nas pojemo mogoče ena piščančja prsa na teden to je vse meso, drugače pa ma rad kake makarone s paradajzovim al pa kakim drugim zelenjavnim zosom. v glavnem je bl zelenavar. sladkarij tut ne obrajta prov preveč
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 8:59:10
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Ko ga vprašam, kaj bi jutri jedli, mi reče "ma nared kar hočeš"....torej...poje vse. Ni zbirčen. Se podpisem pod to. Je pa res, da ponavad sprasujem takrat, ko je sit. Se mi zdi, da je najbolj zadovoljen, ce je na mizi sarma, al pa junecji sniclji v omaki s kruhovimi cmoki. Od sladkarij ima pa najraje lesnikove trikotnike, ki jih nisem delala ze celo vecnost . Se bo treba mal potrudit.
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 9:01:44
|
|
|
|
Maxica
|
Eh, tolk je nekompliciran, da je že prav komplicirano. V bistvu bi on živel le od kruha in sira, tu pa tam še kakšnega koščka pršuta, pa bi bilo. No ja, saj je, pizze, meso in krompir na več načinov, makarone ipd. Ne je pa namreč nikakršne kuhane zelenjave, kar se mu zdi na pogled grdo, ni šans, da bo spravil v usta. Mah, kr neki, vglavnem, kot sem rekla, ne komplicira, si odpre pločevinko tun, pa je kosilo zanj.
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 9:07:41
|
|
|
|
Aja32
|
Vse... Ni zbirčen... Hvala bogu... Zgleda, da je sine po njemu... LP A
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 9:09:46
|
|
|
|
zvezdica26
|
Če bi bil vsak dan pohan sir in pomfri bi bil v nebesih. Ampak, ker pri nas poslušamo zdravo živeti, velikokrat delam rižote, on pa sovraži vse, kar je v vezi z rižem. Sem nesramna a ne lp
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 9:11:14
|
|
|
|
moder
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Ko ga vprašam, kaj bi jutri jedli, mi reče "ma nared kar hočeš".... Jaz pa tega stavka skoraj ne maram slišat. Ker to vprašam takrat, ko nimam nobene ideje več, kaj bi kuhala. Včasih si želim, da bi rekel to in to. Drugače pa je v glavnem vse, je bolj mesojedec kot ljubitelj zelenjave, v kakšne bučne omake se ga ne da prepričat. Pa zvečer salama in sir iz hladilnika.
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 9:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj se pa skoraj vedno zmrduje nad hrano, zato sploh nimam več veselja zanj kuhat. Če bo lačen, bo že vzel, saj ni nič zaklenjenega.
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 9:39:00
|
|
|
|
cuma
|
Jaz sem mojega že zelo kmalu pogruntala - da je tudi kar se tiče hrane moja sorodna duša - sva lahko vedno naročila isto pizzo in jo dala na polovico...tako da, ima rad, kar imam rada tudi jaz in ni nobenega problema zanj kuhat. Jemo testenine z zelenjavo, rižote, mineštrice na 101način, meso, krompir,ribe....skratka čisto normalno...načeloma nemastno in zdravo. Včasih se mu edino zlušta pomfri, ki pa ga jaz ne jem. Tudi sicer je pravi krompirjevec, ima zelo rad sire in pizze, sladkosned pa ni. Pa še to: zna marsikaj skuhati!! Skratka, za oženit !
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 9:43:32
|
|
|
|
šuša
|
moj ima pa najrajš meso mesooo ,drgač pa ni zbirčen,poje vse sam da mu dam mir
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 9:50:32
|
|
|
|
sašaš
|
Moj bi samo makarone jedel! No, drugače ni izbirčen, je skoraj vse!
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 10:11:22
|
|
|
|
MarijaPo
|
Moj ima zal najraje pohanega piscanca in pomfri. (kar je ful najslabsa hrana zanj)
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 10:43:30
|
|
|
|
nuala
|
Sir pa kruh, testenine na kakršen koli način ampak brez mesa, radič v solati s krompirjem ali jajci, pomfri, margarina pa kruh, piškoti ( suhi, kremnih kolačev ne mara ) in čokolada. To so najljubše jedi mojega moža.
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 10:45:25
|
|
|
|
Dejča
|
Njegova najljubša hrana so testenine, ki jih bi lahko jedel petkrat na dan - in seveda meso. S svinjskimi kareji se zanj težko kaj drugega primerja, čeprav je večinoma vse - ne mara kislih kumaric in sovraži kis - v naši familiji imamo solato za vsakega posebej!!! Sicer pa zna dobro kuhati tudi sam. Nobeden od naju pa ni sladkosned in pri nas se sladkarije, ki jih dobiva za razne rojstne dneve, prznike ipd. nabirajo v omari, ki se že težko zapre .
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 10:52:45
|
|
|
|
polona2
|
Pire krompir. Pa skuha ga sam, ker pravi, da jaz ne znam narediti pire krompirja. Vsaj ne takega, kot njegova mama. Drugače pa je mesojedec, ljubitelj zrezkov in ljubitelj čilija. Imamo uvoženega s Tajske, da včasih prav kakšno solzo potoči zraven, tako hudičevo peče. Joj, kako mi gre to na živce, jaz se nekaj trudim, kuham, dodajam začimbice, pokušam, ko pa serviram, pa on butne gor "jalapeno" omako, pa čili posuje po celem krožniku in na koncu ima najbrž vsako kosilo enak okus.
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 11:15:35
|
|
|
|
anabanana
|
Vse kar obstaja iz mletega mesa: na prvem mestu je definitivno musaka (za jutri sem jo obljubila... ufff), polpete, sarma, filane paprike, čevapi, pašta z mletim ... skratka vse iz mletega. Druga najljubša hrana so pohani zrezki in ponfri, pa vse kar je iz morja. Tudi sladic se ne brani.
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 11:18:33
|
|
|
|
srki
|
Lahko bi rekla, da je pri nas tako, kot pri Cukrčku, kadar vpašam, kaj naj naredim, mi reče, kaj me sprašuješ, saj ne bom samo jaz jedel. Ni izbirčne sorte, res je skoraj čisto vse, sladic in sladkega ne mara, zato da meni ostane . No, razen kakšne potice moje stare mame in jabolčnega štrudla. Aja, kakšnega gresa ali mlečnega riža se tudi ne pritakne. Zdaj pa že skoraj rečem, da je izbirčen .
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 11:20:20
|
|
|
|
srki
|
Joj, anabanana, zdaj si me spomnila, da moj zelo rad je vse iz morja, meni pa vse to tako smrdi, pa je zelo redko na jedilniku . No, osliči ali pange se že znajdejo na mizi, kaj drugega pa ne.
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 11:25:35
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Lahko bi rekla, da je pri nas tako, kot pri Cukrčku Srki, ti se vedno strinjaš z menoj....jaz bi tebe kar namesto moža imela
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 12:53:19
|
|
|
|
bskrle
|
Če bi bil vsak dan pohan sir in pomfri bi bil v nebesih. Ampak, ker pri nas poslušamo zdravo živeti, velikokrat delam rižote, on pa sovraži vse, kar je v vezi z rižem. Sem nesramna a ne lp MOj je isti,le da jaz rižoto naredim enkrat na 6 tednov. Drugače pa svinjina v vseh oblikah.
|
|
|
|
RE: kaj najraje jedo vaši moški? 26.1.2007 13:06:34
|
|
|
|
N _ B
|
Hm. Na 1. mestu je definitivno ocvrt sir, potem piščanec na 1000 in 1 način, pa testenine (lahko samo suhe s pravim parmezanom). To je tisto, kar mi najprej pride na misel. Drugače pa ni izbirčen. poje vse kar postavim na mizo. Včasih, če dam kako kuhano govedino in "tenstan" krompir na mizo me sicer vpraša, če mi je tisti dan kaj hudega naredil, ampak poje pa vse.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?