|
RE: Druzinska postelja, zakaj pa ne? 31.1.2007 17:58:18
|
|
|
|
BigWhale
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita BigWhale, po tvojih postih sodeč si čisti primitivnež. Pri takem očetu bi se tudi jaz drla. Povedala sem svoje mnenje, vzemi, če hočeš, če ne pa mejte svoje posledice. Men se jebe za take ki žalijo druge brez razloga, sorry. In če si me sit, je spet tvoj problem, Takoj se razpizdiš in nimaš pojma, kaj je debata in da ima lahko vsak svoje mnenje in svobodo pisanja. Sita, ti enostavno ne razumes, da nekaterim odgovarja, da spijo tako kot njim pase in ne tako kot ti pravis, da bi morali. Se enkrat ti pravim, daj kaksne tehtne argumente, da spanje otroka v isti postelji s starsi vpliva na njegov psihicni razvoj. Pravis, da ne rabimo nekih linkov in argumentov, ampak jih, ker babakazala-babarekla ne steje nic. Ce ne znas argumentirati svojega stalisca, potem je cisto vseeno, ce ali ga imas in kaksno je. Torej, imas kak konkretni dokaz za to, da je stvar taksna, kot ti pravis da je? Jaz sem zgoraj podal referenco, kjer pise, da si zdravniki in psihologi niso na jasnem, kaj je bolje oziroma slabse. Spet te sprasujem, pove mi, so eskimi, indijanci in ostala plemena, ki vecino svojega casa spijo skupaj zato kaj psihicno prizadeta? In spet znova, ti povem, da mi je popolnoma vseeno kako drugi delajo, njihov nacin se mi ne zdi nic napacen. Mene in moj primitivizem pa pusti na miru, ker ni Kit predmet te debate.
|