|
RE: Druzinska postelja, zakaj pa ne? 1.2.2007 10:27:48
|
|
|
|
mehurčica
|
Nisem brala vseh postov, ker nimam časa. povedala bom samo, kako je pri nas. Ati spi na zelo udobnem novem raztegljivem kavču iz Ikee(da ne bo kdo mislil, da imamo nek trd neudoben kavč ), jaz v spalnici(moji sobi boljše rečeno), David pa v svoji. Prva 2,5meseca je David bil pri meni, ampak ker sem opazila, da ga motim, če se premikam ali kaj druga, sem ga dala v njegovo. Tudi sama sem se boljše naspala. Sobico ima čisto blizu. Je pa tako, da je eden ali drugi dostikrat z njim, dokler ne zaspi. Včasih pa spim tudi celo noč pri njem(sedaj, ko je že večji in ga ne motijo razni hrupi), čeprav redko. Ko si zrihtam do konca svojo sobo in če si bo želel, bo pa lahko z mano na veliki postelji celo noč. Pri nas smo bolj na izi. Glede vseh stvari. Ne sekiramo se glede malenkosti, ampak nam je fajn že, če smo zdravi. Ljubezni nam ne manjka-včasih se komu celo zdi, da pretiravamo, ampak če koga to moti, ni naša stvar. Z G. sva skupaj že skoraj 10 let in se imava še vedno ful rada. Sploh si ne predstavljama, da ne bi bila skupaj. Tako da mi je včasih prav smešno, ko komu rečem, da ne spiva skupaj in je šokiran. Ljudje takoj pomislijo, da nekaj ne štima. Upam, da nisem preveč zmedeno napisala. Morem na hitrco, ker imam mišeka doma. Pa lep pozdrav in še naprej se cartajte tako ali drugače.
|
|
|